Şimdi Ara

Galaxy S24 serisinin cepte taşınan yapay zeka makinesi olacağı söyleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy S24 serisinin cepte taşınan yapay zeka makinesi olacağı söyleniyor
    Samsung, bir sonraki amiral gemisi Galaxy S24'te yapay zekaya odaklanacak gibi görünüyor. Samsung'un Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra'yı şimdiye kadarki en akıllı yapay zekalı telefonlar haline getirmek, hatta Google'ın Pixel serisinde sunduklarını geride bırakmak istediği belirtiliyor.



    Galaxy S24 serisi yapay zekaya odaklanacak



    Galaxy S24 serisinin, kullanıcı tarafından sağlanan birkaç anahtar kelimeye dayalı içerik ve hikayeler oluşturma yeteneği gibi doğrudan ChatGPT ve Google Bard'dan alınan özelliklere sahip olacağı iddia ediliyor. Ayrıca Samsung'un Exynos 2400'ü duyururken bahsettiği metinden görüntüye üretken yapay zeka gibi kendi tasarladığı özellikler de olacak ve bunların birçoğu hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak kullanılabilecek. Konuşmadan metne işlevselliği de iyileştirmeler görecek alanlardan biri. Kaynaklar bu iyileştirmelerin ne olacağından emin olmasa da Bixby'nin daha insani ve daha akıllı konuşmalar yapması beklenebilir.



    Ayrıca Bkz.Avrupa’da üretilen Hyundai otomobillerin bataryası Samsung’a emanet



    Son bir iki yıldır hem Samsung hem Apple hem de Google tarafı sesli asistanlarından uzaklaşmıştı. Ancak üretken yapay zeka ile bu alanda sıkı bir geri dönüş yaklaşıyor. Şu anda bunu ciddi bir şekilde yapan tek şirket Google ve Samsung da bu aksiyona Bixby ile dahil olmak istiyor. Apple’ın da iOS 18 ile birlikte Siri’ye üretken yapay zeka yetenekleri ekleyeceği söyleniyor.



    Galaxy S24 serisi, daha güçlü Exynos ve Snapdragon çipleri sayesinde Pixel 8’lere kıyasla AI görevlerini yerine getirmede daha hızlı olabilir. Bununla birlikte Samsung'un Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra'yı Ocak 2024’te tanıtması bekleniyor. Şimdilik lansman için kesin bir tarih bilgisi ise bulunmuyor.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-pocket-ai-machine-features-exclusive/







  • S23 ULTRA 512gb öğrenci insirimi ve takas ile 40K civarına geliyor. Alınmalı mı yoksa s24 ultra mı beklemeli. Bunu düşünüyorım🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi fiyat. Kullanım senaryonuza bağlı. S23 ultra oldukça güçlü zaten. Kamere konusunda zaten diyecek çok bir söz yok. Ama s24 bomba gibi gelecek. Tüm kaynaklar bunu söylüyor. Hem kamera hem de işlemci ve ekran kartı gücü olarak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • s24 ultra bekle o kadar para vereceksin madem.

  • Bixby’nin Türkçe bilmemesinden mütevellit kaldırıyorum hep bütün alakalı uygulamaları. Samsung önce Türkçe öğretsin şu zımbırtıya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung gümbür gümbür geliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bundan birkaç sene önce "metaverse" terimi çok rövaştayken metaverse şöyle metaverse böyle diye kafa ütüleyenlerin yeni can simidi de chatgpt'nin sene başında yaygınlaşması ile birlikte "yapay zeka" oldu. Metaverse haberleri temmuz 2022'de bitmiş, biraz dişinizi sıkın bu "yapay zeka" haberleri de birkaç aya bitecek.

    Sesli asistanı kullanan kaç kişi var, hayatına entegre kullanan kaç kişi var merak ediyorum açıkçası. ABD'de Avrupa'da yaşayıp da "smart home" konsepti evleri, araçları ve iş yerleri olan bir avuç kişinin işine yarayacak şeylerin böyle pompalanmasından çok sıkıldım.

  • Edge ekrana geçtiğinde samsungu terketmiştim sanırım uzun yıllar sonra tekrar samsunga geçeceğim düz ekrana geçip o saçmalığı bıraktıgı için.

  • S23 mü alsam s24 mü beklesem

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung her zaman iyi ürün yapar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exynos 2400 olmazsa alınabiljr

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.