Şimdi Ara

Galaxy s için oyun ve uygulama indirme siteleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam,
    İphone 3gs' imi verip galaxy s aldım ama bu cihaz çok karışık geldi bana. Hiçbirşeyi beceremedim. Samsung storede bu telefon desteklenmiyor anladığım kadarıyla. Biri bana uygulama ve oyunları nerelerden rahat indirebileceğimi yazarsa sevinirim. Birde müzik çalar kısmında parçaları karışık çalma menusunu bulamadım onu da bilen biri tarif ederse iyi olur. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doguguney -- 12 Aralık 2010; 21:42:48 >



  • öncelikle turkcell romlu bir cihaz kullanıyorsan. bundan kurtulman veya önce apk manager ve sonra applanet.apk yi kurup black market kurman gerekiyor. bölümde hepsinin anlatımları var. epeyce okuma yapmalısın.
    karışık çalma için müzik çalarken müzik ekranında müziğin neresinde olduğunu gösteren barın üstündeki butona dokunman gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quattro_tr

    öncelikle turkcell romlu bir cihaz kullanıyorsan. bundan kurtulman veya önce apk manager ve sonra applanet.apk yi kurup black market kurman gerekiyor. bölümde hepsinin anlatımları var. epeyce okuma yapmalısın.
    karışık çalma için müzik çalarken müzik ekranında müziğin neresinde olduğunu gösteren barın üstündeki butona dokunman gerekiyor.


    Öncelikle ilgi ve cevap için teşekkür ederim. Evet turkcell romlu cihaz kullanıyorum. Bu dediklerinizi nasıl yapacağımı gösteren link veya linkleri buraya yapıştırmanızı istesem bilmem çok şey istemiş olur muyum? Malum epey konu var. Tşk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.