Şimdi Ara

Galatasaraylilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese selamlar oncelikle, bir Kaç gundur takimin gidisati ile ilgili bir cok olumsuz spekulasyonlar donuyor. Birakin da takim bi otursun ne yazikki adnan polat doneminden yapilan patates transferlerle takimin gelismesini erteledi. Takimda ve yonetimde kiriklar olustu. Simdi olumsuz yorum yapmak yerini pozitif olmaliyiz. Feneri yakalama sansimiz var, ikinci olsak CL deyiz. 2 sene ust uste olmusuZ ne guzel mutluyuZ. Her sene sampiyon olursak diger takimlara ayip olmaz mi? Birakinda izleyelim gorelim.... Sevgilerle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ki daha 16 hafta var. alex telles'e lisans çıkacak ve sol kanattaki sorunumuz giderilmiş olacak. stoper alınacak ve melo asıl mevkiisi olan orta sahaya geçecek. burak'ın kart cezası bitti. velveleye gerek yok. kötü olan şeyler eleştirilir ama biz bitti demeden hiçbirşey bitmez.
  • Hocam konuşanları boşver eleştirebilirsin ama takıma armaya inanmayan adamlar fıs adamdır hani o kadar maç izlersin belki her maçı stada gidersin belki ama sadece şampiyonluk turlarında gördüğün elemanlar var ya bunlar onlar.Takım şuanlık iyi değil ama benim takıma inancım güvenim sonsuz kaldı ki varsın şampiyon olmayalım ne çıkar AS olan GALATASARAY'dır.Sayısal olarak şansımız kalmazsa anca o zaman şampiyonluk inancı biter benim için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.