Şimdi Ara

G4560 ve 1050ti yanına neler toplanabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere intel g4560 işlemci ve ekran kartı olarak nvidia 1050ti bulunmakta elimde, yanına anakart,ram,psu olarak önerileriniz nedir ? Bütçe olarak çok uçuk mertebelere çıkmadığımız takdirde hepsini değerlendirebilirim.

    Toplayacağım bilgisayarda ne yapacağım sorusuna gelirsek, fazlasıyla oyun oynayıp, yayın açacağım. Bilgisayarı çift ekran kullanacağım ve tamamen öncelik oyunlardadır. Starter olarak 8 gb düşündüm, daha sonra işlemci ve rami upgrade etmeyi düşünüyorum zaman içerisinde. Ayrıca kasa önerilerine de açığım, estetik ve kullanımı kolay olssun ve çok büyük, ağır olmasın yeterli. Nzxt modelleri gözüme çarpmıştı yada aerocool project 7.

    Ayın 10'una kadar araştırma sürecindeyim, ayın 10'unda alacağım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

    Not: H110M modelini tavsiye edecekler için, asrock markasının o modeli zaten cepte, en olmadı o modeli alacağım. H110M modeli dışında da açığım tavsiyelere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayssu -- 5 Temmuz 2017; 14:52:23 >







  • Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olmaya çalışayım. Güç kaynağı, ram ve ssd Amazon'dan almanızı tavsiye ederim. Önümüzdeki hafta yılda bir kere yaptıkları özel bir gün var. Prime ile alakalı. Yurt dışı alışveriş yapamam derseniz, siteden ürün beğenirsiniz, tutarı bana gönderirsiniz, ben size hiçbir ek ücret istemeden yardımcı olurum.
  • @Barad-dûr

    Anakart olarak b250 düşünmüşsünüz ama yine de h110m'ye dönüş yapmışsınız, sebep nedir acaba ? Açıkçası asrock dışında h110m başka markadan almak istemiyorum çünkü bios update ile uğraşmak istemiyorum. Psu olarak 500w yeterli midir ? Bazı sistemlerde 400-450 kullanıyorlar. Açıkçası psu hakkında çok bir bilgim yok kaç W olması gerektiği ile ilgili.

    @vicv3ga

    Amazonda uygun fiyatlar oluyor bende takip ediyorum ama hem yurtdışından alışveriş yapmadım(ürünün garantisi olmuyor diye) hemde shipping olayı uzun sürdüğü için çokta peşinde koşmadım açıkçası fırsatların. Hani 3-5 gün teslim süresi olası beklenilebilir de, onun dışında direk toplamak istiyorum. Ama dediğiniz indirim de çok çok uygun fiyatlı ram olursa alabilirim yada ssd. Bu arada bütçe konusunda, 8 gb 250 civarı türkiyede, en azından ram için üst limitim 250-260 olmuş oluyor.

    Parça önerilerine açığım.




  • Bütçeni belirt şuan stoklarda olan en uygun ürünleri bulalım senin için.
  • Anakart için max 300, ram için 250, psuyu ikinci el almayı düşünüyorum 500W civarı. Hdd veya ssd gereksinim yok şuan için, diğer aya tamamlayacağım onu ve kasayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.