Şimdi Ara

g27 ye F1 direksiyon modu....YARDIM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar g27 için f1 direksiyon yapacam hatta direksiyonu yaptımda sadece g27 ye takacam yeri yapamadım çünki elimde g27 yok ve ölçüleri bilmiyorum...sizden istediğim(tabiki daha önceden direksiyon simdini açmış ve mod yapmış birisi için söylüyorum yoksa kimsenin garantisini bozmak istemem)mod olayı ile ilgilenen arkadaşlar varsa bana şu resimlerdeki ölçüleri mm'sine kadar net söyleyebilirmi....biliyorum uzun iş ama eğer ben gibi mod yapmak isteyen varsa onada yardımım olabilir f1 simidi için....resimlerdeki ölçü yerlerinden birine metre koyarak foto yollanırsa hewm çok işime yarar hemde diğer ölçüleri ölçmenize gerek kalmaz oradan orantılı olarak diğer ölçüler bilinebilir...teşekkürler....

    not:yapınca direksiyonun bitmiş boyanmış resimlerimi koyacam isteyenlere ölçüleride veririm böylece zroso(meşhur modçu 630 eurocuk istiyo f1 direksiyon için) ya gerek kalmadan f1 simidi olur herkesin...


     g27 ye F1 direksiyon modu....YARDIM....


     g27 ye F1 direksiyon modu....YARDIM....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trschumi -- 21 Temmuz 2012; 10:43:29 >







  • valla ben bu konulardan pek anlamıyorum ama ZROSO almak için adama mesaj attım. Cvp gelmedi ne kadar güvenilir biridir yada nedir ne değildir bilgin var mı? Yada aynısını yapabilirsen senden alırım :)
  • merakla takip ediyorum
  • Takipteyim
  • takip yetmio kardeşler ölçü lazım illa g27 mi alacam şimdi:))))hele bi durun bakayım en son aşamaya gelince f1 direksiyonu g27 kasaya tutturacam aparatı yapacam....aliminyum levha lazım 1mm ostime bi uğrayacam bakalım.....bu arada elcikleri seramik hamurla yaptım fırınladım tam ele oturuyo valla:)
  • yapım aşaması resimleri koysanda fena olmaz hani. Bende g27 war fakat daha baya garantisi var. g25 wardı açmıştım baya 1-2 ay oldu satalı olsa yardımcı olurdum.
  • Hocam 9 yıl geçti ama. En son naptın nasıl oldu acaba. Bende G29 direksiyonum için mod arıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.