Şimdi Ara

futbolda iyi top sürme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar mahallenin en hızlı çocuğuyum. ama top sürmeye gelince olmuyor süremiyorum. ayağımın dışıyla mı acaba az atıyorum bilmiyorum. birde heyecandan mı ne top oynarken beynim gidiyor. hiçbirşey düşünmüyorum. paslarım felan yerini tutmuyo. iyi futbol oynayan varsa bildiklerini yazabilir mi?



  • Ayakkabi ne giyiyorsun? Birde prof musun sadece hali saha vs mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spor ayakkabı giyorum. halı saha. arada bir arkadaşlarla akşamları gidiyoruz
  • Belini aşağı doğru ey topa fazla bakmassan hızlı koşmak ayağının üstüyle bu işi çözersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralolmez12 K kullanıcısına yanıt
    Bende vardi kinetix normal alti duz siyah hali saha ayakkabisi bende senin gibiydim anlattiklarinla ayni. Disaridan baktigin zaman pas atilcak cok bos alan goruyosun ama top surerken oyle hissetmiyorsun. Resmen ozan tufan gibi baski altinda olup hatalar yapan biri gibiydim.

    Oncelikle kesinlikle ayakkabidan farkediyor. Haftalardir arkadaslar ayakkabi al al duzeleceksin diye tutturdu gittim aldim. İnanir misin acayip fark var oyle boyle degil. Topla kosarken bile yalpalamadan kosuyorsun. Birde ayakkabinin yordugunu anladim.

    Gittim nike mercurial vapor x aldim pembe. Arastirdigim kadariyla bu seri driblinge dayaliymis cok iyi kosmak icin. Paslarimin isabetliligi inanilmaz derecede artti. Gecen hafta kornerden golum var saka gibi
     futbolda iyi top sürme?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • fiyatı ne kadar
  • kralolmez12 K kullanıcısına yanıt
    Dostum 330 tl ama daha ucuzlari var ayni serisin sanirim bu pembe diye bu kadar pahali. Ultra ince 30 gram yoktur. Sanki ciplak ayakla oynuyorsun ama topa vurdugunda ayagin acimiyor.

    Mercurial Vapor serisine bak derim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patlayıcılık üzerine çalış eğer cidden kendini geliştirmek istiyorsan. Bilek ağırlıkları ya da benzer ağırlıklar al ve kısa mesafe depar çalış.

    Adamları bi anda hızlanarak geçmeye çalış, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, hafif kramponları seçmen senin için daha avantajlı olur. Bilek ağırlığı alırsan ortalama bir koşu pistinde 50 metre depar 100 metre jogging hızında hem kondisyon yaparsın hem de patlayıcılığını artırırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.