Şimdi Ara

FUT 15 Bağlantı Kopartan Asalakların yeni yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu gün tam 2 kere başıma geldi sinir oldum bu şerefsizlere bir de ellerinde canavar kadrolar var ben as kadromla online maçlara çıkmıyorum türkiye liginden cogunlukla oyuncularım var ve bu asalaklar yenileceklerini anladıkları an hemen baglantı kopartıyorlar sonra bakıyoruz ki ne lost ne win ortada birşey yok ama maçı siz alacakken yazık oluyor,yani kek rakip arıyorlar ve sonunu getiriyorlar kazanıp bu da yeni bi yöntem sanırım var mı karşılaşanlar? kul.adım: bylaw777 ekleyebilirsiniz



  • kadrosu canavar olandan korkacaksın arkadaş hepsi aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çözüm ps4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbayrak kullanıcısına yanıt
    Bazıları yenilmeyi kabullenemiyor işte dostum , bu tarz insanlarda oyuncu değil oduncu oluyor.
  • Konsola geçin rahat edin yada oyunu bırakın değmez bu sıkıntıları çekmeye bu eziklerden kurtulursunuz hiç olmassa.Hem para verip hem sinir stres olmak demek eşittir fifa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu ve diğer hilelerden dolayı PC'de UT oynamayı bırakmıştım. Bayağıdır UT oynamıyorum. Dedim bari Seasons oynayayım da en azından maç zevki alayım. Uzun süredir Seasons oynuyorum. Tabi onda UT gibi amaç olmuyor. Ben de kendime amaç belirledim her 10 maçlık sezonda farklı bir takım seçip mücadele ediyorum hem takımları hem kendimi deniyorum. Div1'e kadar zaten hiç teklemeden gelmiştim ve hiç de düşmedim. Bir süredir de istatistik kasayım bari dedim en son Top 100'de 19. sıradaydım. Yani işte böyle amaçlar belirleyip kendime bari Seasons modunda zevkle oynayayım dedim. Ki bayağı bir zamandır çok zevkli gidiyordu. Son zamanlarda Season'da da hile yapanlara rastlamaya başladım. Bir tanesi şu; oyun acayip kasarak başlıyor ve bir süre sonra bağlantı hatası olup bitiyor. Tabi ki yenilmiş sayılıyorsunuz. Diğeri yine maç acayip kasarak başlıyor ama ilk yarıyı oynatıyor. Tabi sende kastığı için hiçbişey yapamıyosun ve adam golü atıyor. Golü attıktan sonra da ilk yarı bitene kadar tek yaptığı savunmada top çevirmek. Diyeceksiniz topu da mı kapamıyorsun ama maç slayt gibi oynanıyor zaten. İlk yarı bitince oyun duruyor, ses geliyor ama hiçbişey yapamıyorsun. Daha sonra tabi Alt+F4 yapmak zorunda kalıyosun ve yine yeniliyosun. Dün de yeni bişey geldi başıma. İlk yarıda skoru 4-1 yaptım. İkinci yarıya da başladık. Bir süre sonra 5-1 oldu. Adam artık her santrada kalecisine topu gönderip kendi kalesine attı. Herif 9-1'e kadar bunu yaptı. Daha sonra bağlantı kopma hatası çıktı ve ne galip oldum ne de mağlup.

    Ya UT'dekiler de şerefsiz ama Seasons'da amacın nedir ya. Niye hile yapasın. Anca böyle milleti kanser etmek için yapıyorlar. Valla bu adamların aklından şüphe ediyorum. Niye bundan zevk alıyorsun ?
    Gına geldi artık. Stres atmak için giriyoruz oyuna daha çok sinir olup çıkıyoruz. Karar verdim ben de bir süre sonra konsol almayı düşünüyorum. Bir daha da PC için Fifa almam.




  • görende her maç geliyor sanacak. Bana maçın başında kendi kalesine gol atıp çıkanlardan başka hileci gelmedi 4 aydır.
  • yusufevzi kullanıcısına yanıt
    dediklerine aynen katılıyorum . Bende fifaya ut ile başlayıp hilecileri gördükden sonra sezon oynayanlardanım.413 - 76 - 165 gibi bir istatistiğim var.
    İlk yarı bitikden sonra ses geliyor ama hiç birşey yapamıyorsun alt+f4 hariç . bu sadece benim başıma geliyor sanıyordum ama sizde de oluyormuş.
    bende sistemimde bi sorun var sanıyordum meğerse oyundan kaynaklanıyormuş. en az 15 tane maçı bağlantı hatasıyla kaybettim. hileciler sezonda tek tük çıkıyor. Ut deki kadar kesinlikle değil.
    Sezonda oynadıgım takım galatasaray ve ben oynarken zevk alıyorum . Maç yapmak isteyen ekleyebilir.
  • Bu ara pek rastlamadı bana nedense hileci :) arkadaşlar konsollarda kesinlikle hile olmaz diyebilirmisiniz? bir de şu staff veya manager alırken ben de olup olmadıgını nasıl anlarım aynısından alıp satmak zorunda kalıyorum çok oldugu için anlaşılmıyor varmıdır bir yolunu bilen ?
  • ben bu sorunu konsolda da yaşıyordum ps3te.
    ps4te hiç yaşamadım. bazen bağlantı karşılıklı kopuyor sanırım, 0-0 iken başıma geldi, doğal olarak sonuca etki etmedi.
  • ps3 te yapıyorlardı yani? o zaman ps4 yeni oldugundan henüz yok ama ilerde onda da olabilir anlamına geliyor bu...
  • arkadaşlar şu staff veya manager alırken ben de olup olmadıgını nasıl anlarımbir yolu var mı¿
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.