Şimdi Ara

FUJITSU SIEMENS AMILO 1650G KURULUM SORUNU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgiSAYARIMIN NE SORUNU VAR TAM OLARAK BİLEMİYORUM AMA XP KURULUMU YAPARKEN ÖNYÜKLEME SIRASINDA MAVİ EKRAN HATASI VERİP KAPANIYO YADA LAPTOPUM DONUYO. VİSTA KURARKEN DE DONMA SORUNU OLUYOR. BİR TEK PARDUS 2007 KURULDU ONDADA KİLİTLENMELER YAŞANIYOR. SİZCE ÇÖZÜMÜ NEDİR ARKADAŞLAR? SORUN DONANIMSAL BİRŞEY Mİ?

    bu arada harddiskini ve ramini de değiştirip denedim yine aynı sorun var :S



  • Bazen kurulumda sorun olsa da bi şekilde sistem kurulduktan sonra PC çalışır. Benzer çipsete sahip, hatta mümkünse aynı laptoptan bulma şansın varsa harddiskini o cihaz üzerinde kur ve sonra kendi bilgisayrına tak, bir ihtimal çalışır.

    Öte yandan senin sorunun Sata/İDE uyumsuzluğu da olabilir. Kontrol et biostan, hard diskin sata native modda mı?

    en son ve belki en kötü senaryo ise, anakart kaynaklı sorunlar. İşta o zaman garantiliyse yetkili servise götürmekten başka çaren yok.
    Ama garantisi yoksa özel bir servise göndermelisin. Kocaeli bögesinde BALIK BİLGİSAYAR bu konuda uzman diye biliyorum, sana tavsiye edebilirim.
  • windows yükleme işlemi başladıktan sonra 5 -19 saniye arasında sürekli f7 tuşuna basıp cekmen gerekiyor. tık tık tık diye ;)

    sistem disk işlemleri ve dosya kopyalama işlemleri bitene kadar herhangi br hatayı ekrana getirip sorun cıkartmadan yüklemene yardımcı olur
  • laptop yükleme esnasında sistemin kapanması bir çok forumda ısınma sorunu olarak yazmakta.
    Benim de aynı model bilgisayarın aynı sorununu soğuk havada ve laptop soğutucu kullanarak yükleme yaparak aşabildiğimi buraya yazayım da benzer problemler yaşayanlara referans olsun. İlginç bir şekilde ben de aynı laptopu linux mint ile bir süre sorunsuz kullanabildim ve mint yüklenirken de bir sorun hiç olmadı. Windows yükleme esnasında makineyi çok kasıyor ve ısıtıyor olabilir. ....

    Anahtar kelimeler windows yükleme tamamlanamıyor kapanma restart sorun problem linux
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.