Şimdi Ara

FUJİFİLM FİNEPİX HS50-55 EXR HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar fujifilm hs50-55 exr fotoğraf makinalarından kullananlar varmı acaba ? Bende hs55exr modeli var ama hiç bi yerde ne incelemesi nede çekim teknikleri hakkında bilgi bulamıyorum.Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: EsEsLi_

    Arkadaşlar fujifilm hs50-55 exr fotoğraf makinalarından kullananlar varmı acaba ? Bende hs55exr modeli var ama hiç bi yerde ne incelemesi nede çekim teknikleri hakkında bilgi bulamıyorum.Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

    Fotoğraf çekimi teknikleri bir markaya ve bir modele ait özel durumlar değildirler. Bu teknikler evrenseldir. Bu tekniği öğrendiğinizde size teknikleri uygulama imkanı sunabilen, yani kullanıcı ayarlı modlara sahip olan her makinada uygulanabilir bu teknikler. Bu sebeple de bir kere öğrenildiğinde her yeni makina alanın baştan-yeniden bu teknikleri öğrenmesi de gerekmez. Gerekli olan sadece bu tekniklerin (perde hızı, diyafram açma/kısma, iso ayarı gibi) makina üzerinde hangi tuşlar ile uygulanabildiğini el kitabından okuyarak öğrenmekten ibarettir.

    -
    Temel fotoğraf çekimi konusunda ise şu kaynak oldukça doyurucu bilgiler içermektedir...

    http://www.bascek.com/2679/fotograf-makinenize-hukmedin-ileri-cekim-modlari-p-a-s-m/
    ve
    http://www.bascek.com/kategori/cekim-teknikleri/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.