Şimdi Ara

Fransa iPhone 4 Unlock / Yardım , Soru-Cevaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • İyi Forumlar Arkadaşlar ;

    iPhone 'un Baseband Unlocked , AT&T Unlocked , Diğer Operatörün Unlocked'larını Görüyoruz Fakat Fransa İçin Hiçbirşey Bulamadım Olumlu Sonuç Olarak (Ne DH Ne De Diğer Bloglar ve Forumlar)

    Bu Yüzden Bu Konuyu Buraya Açmayı Düşündüm , Çünkü Fransa Operatörlerinden SFR ' nin Simlock Telefonları Alıp Başarısız Olduğu Sonucuna Vardım.

    Fransa'nın Diğer Operatörlerinde Kolayca Factory Unlocked Yapılıyor . Bu Yüzden Fransızca ve Fransada Yaşıyan DH ' li Üyelerden Yardımlarını Bekliyoruz.

    Öncelikle SFR Operatörüne Ait Telefonu Olan Arkadaşlar Bizi Bilgilendirsinler . Forumun Üyeleri Sayesinde Bu Simlock İşini Bitirelim . Ayrıca SFR Operatörüne Ait Telefonlarını Unlocked Yapan Arkadaşlar Bu Konuda Yardımcı Olsunlar .

    Sadece SFR Değil , Diğer Fransız Operatörüne Ait Telefonların Nasıl Unlocked Yapılcağını Da Yazarlarsa Çok Seviniriz .

    Tekrardan Herkese İyi Forumlar ...















  • Fransa SFR Iphone 4 5.1 cihazım 4 aydır (geldiginden bu yana) simlocklu ve hala bi yolunu bulmus degilim SAM varken 5.1 icin jb cıktıgında simfree yaparım diyodum ama simdi SAM da kapandı bekliyoruz bakalım
  • Bende SAM Denerken Aktivasyon Ekranında Kaldı , O Arada 5.1 e Güncelledim . Çok Karıştı Şuan Telefon , iPod Niyetine Bile Kullanamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.