Şimdi Ara

Format sonrası işletim sistemleri çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7 yaşında HP DV1000 serisi bir dizüstü bilgisayarım var. Format atana kadar iyi kötü çalışıyordu. Birkaç hafta önce yanlışlıkla saçma bir ek program yüklendi ve ben de bir önceki format üzerinden 1 seneden fazla zaman geçmiş olmasını da düşünerek format atmaya karar verdim. window xp'yi ilk kurmamdan sonra normalden çok yavaş çalışmaya ve hatta açılmamaya başladı. Bunun üzerine birkaç defa daha format+kurulumu denedim, fakat bir sonuç alamadım. kurulum CD'sinden şüphelenerek 3 farklı xp cd'si ile tekrar denedim. bunlardan bir tanesi dnsapi.dll bulunamadı uyarısı verince ram'leri çıkartarak tek tek tekrar denedim ve aynı sonuç. daha sonra pardus ve lubuntu kurulumları yaptım, ama kurulum yapılmasına rağmen kurulum sonrası sistem açılmadı bir türlü. en son lubuntu'da kurulum yapmadan açma seçeneği vardı bu şekilde açıldı. Ama bunda da medya dosyalarını oynamıyor, henüz fazla kurcalama fırsatım olmadı.

    sonuç olarak yeni bilgisayarım gelene kadar bu şekilde idare edebilirim. acaba sorunun nereden kaynaklandığı hakkında bir fikri olan var mı?

    şimdiden teşekkürler...







  • Low format deneyin.forumda arama yaparsanız low format hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanmuzaffer

    Low format deneyin.forumda arama yaparsanız low format hakkında bilgi alabilirsiniz.

    cevabiniz icin tesekkurler, low format yapmadim ama low formati arastirirken sirkette bilgisayarlara bakan arkadas baska bir cozum yolu onerdi. harddiski xp yuklemeden once 4'e boldum ve en son boldugum parca uzerine xp'yi yukledim ve boylece sorunu asmis oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.