Şimdi Ara

'Forlan’ı Beşiktaş alamadıysa, siz hiç alamazsınız'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Trabzonspor eski yöneticilerinden ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, HABER1903’e Beşiktaş’ın transferlerini ve transfer sezonunu değerlendirdi.

    Ağaoğlu, Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Diego Forlan'ı Beşiktaş transfer edemedikten sonra Galatasaray'ın bu oyuncuyu kadrosuna katamayacağını vurguladı. Öte yandan Beşiktaş'ın yeni sezon için isabetli transferler yaptığını söylerken, Egemen Korkmaz ve Ersan Adem Gülüm gibi isimlerin üst düzey oyuncular olduğunu dile getirdi.

    - EGEMEN VE ERSAN ÜST DÜZEY DEFANS OYUNCULARI -

    Beşiktaş'ın yeni sezon için isabetli transferler yaptığını söyleyen Ali Ağaoğlu; “Egemen sakatlanana kadar Trabzonspor’a çok şey verdi ve iyi bir stoper. Trabzonspor’la neden anlaşma yenilemedi bilmiyorum ama Milli takım düzeyinde bir stoper ve Beşiktaş isabetli bir transfer yapmış oldu. Ersan Gülüm’de Beşiktaş’ta ve bu transfer açıkcası sıkıntılı oldu. Galatasaray nedense bu sene hep Trabzonspor ve Beşiktaş’ın talip olduğu oyunculara talip oldu. Beşiktaş Forlan’ı istiyor, hemen Galatasaray’da istiyor. Trabzonspor Selçuk ile kontrat yenilemeye çalışıyor, yine Galatasaray ortaya çıkıyor. Ersan Gülüm transferinde de öyle oldu ama Ersan’ın fikri önemliydi burada ve Beşiktaş çok kaliteli bir stoper kazanmış oldu. Neresinden bakarsak bakalım Ersan Türkiye’de 10-15 oyuncu sayacak olursak bunların içinde yer alır. Defansın göbeğinde iki yerli stoper oynayacak olması bence büyük avantaj. Çünkü Tayfur hoca, diğer mevkilerde yabancı oyuncu kullanımı yapabilir. Beşiktaş, defansını sağlama aldı ve güçlendirdi. Ben hep söylerim zaten arkanı sağlama alacaksın. Beşiktaş defansif anlamda çok çok iyi işler yaptı diyebiliriz. “ dedi.

    - FORLANI BEŞİKTAŞ ALAMADIYSA, SİZ HİÇ ALAMAZSINIZ -

    Beşiktaş'ın Forlan'ı transfer edemediyse Galatasaray'ın bu oyuncuyu kadrosuna katamayacağını vurgulayan Ağaoğlu; “Bebe’yi açıkcası çok fazla bilmiyorum. Yetenekleri ve kapasitesi nedir? Ne kadar kriatif bir oyuncu fikir yürütmem doğru değil. Beşiktaş’ın zaten mevcut kadrosu şampiyonluğa oynayacak bir kadrodur. Nobre ve Bobo forvet bölgesinde ayrılanlar ama yerlerine gerekli takviyeler yapıldı diye düşünüyorum. Beşiktaş zaten geçen sene de çok iyi bir kadroya sahipti. Bu sene zaafları olduğunu düşündüğü yerlere de etkili transferler yaptı ve şampiyonluğun en güçlü adayı konumuna geldi. Hücum hattına Forlan gelseydi, açıkcası çok iyi olurdu. Zaten ben Galatasaray’dan dostlarıma da söyledim. Forlan’ı Beşiktaş alamadıysa, siz hiç alamazsınız dedim.” diyerek sözlerini tamamladı.

    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber







  • büyüksün Beşiktaş !!

    (gruba dahil olayım dedim )
  • öyle
  • Dünya kulübüyüz.
  • başlıkta hata var alamadıysa değil almadıysa olacaktı çunku ondan vaz geçen biziz
    alamadıgımız felan yok yaw
    BÜYÜKSÜN BJKEM
  • bjk alamadıysa tüm klüpler birleşşe alamaz..beşiktaş bir markadır dünya klübüdür
  • Siz derken 17 takım birleşseniz alamazsınız,bir Beşiktaş değilsiniz.Onlar dünya kulübü.Vizyonunuz yetmez.Demek istememişse ben bu işte art niyet ararım.
  • Açmayın böyle konular, adamlar sinirleniyor sonra, kendi bölümlerinde Liverpool maçının videosunu koyup acılarını unutmaya çalışıyor.
  • gs bölümü içler acısı halde zaten ya, antuyu forzayı falan solda sıfır bırakır
  • Büyüksün Beşiktaş !!
  • Bence bu tamamen suni gerilim yaratmak için yapılmış bir röportaj. TS li yönetici öyle söyledi diye sahiplenmeye gerek yok. Zaman olur GS ile FB ile dalga geçeriz. Zaman olur rekabetin dozunu biraz kaçırırız.
    Zaten birkaç futbolcular üzerinden prim yapma olaylarına karşıyım. Sen şöyle böyle dersin adam sonra rakip takıma gider hop kalırsın ortada. Yabancı oyuncular gerektiği zaman vatandaşlığa bile geçiyorlar görüyorsunuz. Bazı duygular olabilir ama neticede para ve kariyer de söz sahibidir.

    Sonuçta Forlan bize de gelmedi. Önerdiğimiz para düşük geldi veya Madridde daha fazla kazanıyordu, kurulu düzenini bırakmak istemedi vs.
    GS ye de gelmedi. İki takımda da transfer olmayan bir futbolcu için bu kadar şak şak yapmak biraz fazla. Buradan GS lilere de söylüyorum zaten herkes heryeri takip ediyor maşallah




  • Yalnız şunu gerçekliğe kavuşturalım. Alamadık değil. Takım içi dengeleri bozmamak ve verdiğimiz ücrete gelmediği için Almadık..
  • bizim kriterlerimizi karşılayan bir oyuncu dğildi. Yolu açık olsun
  • Kiminin rüyası, bizim tercihimiz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colourofthelife
    Beşiktaş Forlan'ı almak isteseydi ALIRDI. gsnin alması içinse epeyce para bastırması lazım. Aradaki fark bu. Fi tarihinde tesadufen, şansa, hasbelkader bir kupa kazanmış, sonra da Avrupada 5. sınıf köy takımlarına elenmiş bir klübe Forlan ancak böyle gelir. Bu gslilerin kafalarının basmadığı olay şu: FUTBOLDA DÜN YOKTUR, BUGÜN VE YARIN VARDIR. Tıpkı bizim şu Berlin zaferiyle uzun yıllar avunduğumuz gibi onlar da tesadüfi kupayla avunuyorlar zavallılar. Adamlar travma geçiriyorlar farkında değiller.

    Hocam yiğidi öldür hakkını yeme, adamlar çatır çatır R.Madridleri geriden gelip, finalde Arsenal'i 10 kişi yenip (ki ozamanlar Arsenal'in Arsenal olduğu dönemler), namalup şampiyon oldular. 11 sene önceki bir başarıya çok takılmışlar sürekli ağızlarında sakız ona katılıyorum ancak, diğer kısımlara katılmıyorum.




  • Hayaldi yalan oldu

    Galatasaraylı taraftarlar, Reyes transferinin suya düşmesi nedeniyle yönetimi, facebook ve twitter üzerinden eleştiri yağmuruna tuttu.

     'Forlan’ı Beşiktaş alamadıysa, siz hiç alamazsınız'



    Tepkilerden bazıları şöyle: n O özel uçağı sadece Ujfalusi için mi kaldırdınız? Hiç gerek yoktu. Bir otobüs bileti gönderseydiniz, gelirdi. n Tam bir fiyasko. n Reyes işi hayaldi, yalan oldu. n Adamlar yaşlı Ujfalusi'yi kasmak için Reyes'i verir gibi yaptılar, sonra da satmıyoruz dediler. Olay budur. n Forlan'a, Reyes'e hiç gerek yok. Drogba'yı alın yeter. n Bu hüsranı bir tek Drogba bitirir. Gidin, alın, gelin, o kadar.

    Milliyet

    Cimbom'a kapı duvar
    23.06.2011
    Lazio'ya kaptırılan Klose, Beşiktaş'ı tercih eden Ersan Gülüm, Genoa'ya giden Granqvist derken; Reyes'in de Galatasaray'a 'Hayır' demesi Florya'da bardağı taşırdı.

    Elmander ve Selçuk İnan ile anlaşarak transfere hızlı başlayan Galatasaray'ın Avrupa'da temasa geçtiği birçok yıldızdan "Hayır" cevabı alması ve son olarak "Bitti" gözüyle bakılan Reyes'in de olumsuz yanıt vermesi, sarı-kırmızılı camiada büyük hayal kırıklığı yarattı. "Marka kaleci" diyerek yola çıkan ancak kalesini koruğu Juventus'ta amblem isimlerden biri olan Buffon ile masaya bile oturamayan Cimbom, Ersan Gülüm transferinde de ezeli rakibi Beşiktaş'a mağlup oldu.

    SON ISKA JOSE REYES
    Bir diğer stoper adayı Andreas Granqvist de İtalyan Genoa'nın yolunu tutarken, Bayern Münih ile yolları ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Klose için Lazio ile girilen transfer savaşından galip ayrılan İtalyan takımı oldu. Ujfalusi'den sonra imzası beklenen Reyes'in de sarı-kırmızılı kulübün teklifini geri çevirmesinin ardından gözler şimdi Forlan'a çevrildi.

    Son umut Forlan
    Galatasaray'dan gelen teklifi Reyes'e ileten ve olumsuz yanıt alan Atletico Madrid'in yeni sportif direktörü Caminero, Forlan için kapıyı açık bıraktı. Forlan'ın İsponyol kulübünün sezonu açacağı 4 Temmuz'a kadar son kararını vermesi gerektiğini ifade eden Caminero'ya kulüp başkanı Enrico Cerezo'dan destek geldi. "Reyes seneye de bizimle olacak. Forlan ise istiyorsa gidebilir. Büyük bir oyuncu ancak geleceğini de belirleme hakkına sahip" dedi. Atletico Madrid'in Forlan'a 4.5 milyon Euro ödemek istemediği ve menajerinin Galatasaray'dan yıllık 6 milyon Euro talep ettiği öğrenildi.

    SABAH SPOR SERVİSİ




  • Herkes Beşiktaş olamaz.
  • Yazık be
  • Futbol bölümünün yeni hali böyle demek... Neredeyse herkes insanları kendi takımından soğutma çabasında. Birşeyleri abartmak ne kadar da hoşumuza gidiyor.
  • Gs nin kimi aldğına dair abdül albayrakttan açıklama bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.