Bildirim
### Forgotten Silkroad 40 cap ### (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya iSRO oynayın, ya da hiç oynamayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 10 Eylül 2013; 8:50:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SixSixSix
Ya iSRO oynayın, ya da hiç oynamayın.
Tamam sen oynamazsın FG -
Hiçbir private server'ın ömrü yok. Hepsi kısa sürüyor. Boşa zaman kaybı. Tıpkı iSRO gibi. iSRO'da en azından char'ın duruyor, oyun silinip gitmiyor.
quote:
Hiçbir private server'ın ömrü yok. Hepsi kısa sürüyor. Boşa zaman kaybı. Tıpkı iSRO gibi. iSRO'da en azından char'ın duruyor, oyun silinip gitmiyor.
2008 darbesini unuttun galiba, oynıyanlarının yarısnın charı uçtu gitti. Pw değiştiremiyordu kimse. Sonra oyun sitesi Joymax panelinden bağlanmaya başladı -
Bu saydıklarının neredeyse hepsi Türkiye'den oynayanların başına geldi. Çünkü bilinçsizler. Hepsi kullanıcı hatalarından kaynaklanıyor. ID ve gizli yanıt ile şifre değiştirilmesinden bahsediyorsunuz sanırım. Char alım-satım yapanlar için problem olmuştu o sistem. Ben de yaklaşık 7 yıldır oynuyorum, en ufak bir şey olmadı. Senede 1 kez PW değiştiriyorum, bazen senelerce oyuna ara veriyorum; döndüğümde her şeyi bıraktığım gibi buluyorum. Bilgisayarımda adam gibi bir anti-virüs programı bile yok. Port kapama falan da yapmıyorum. Her şey ortada.
quote:
Tamam zamanını harcama sen -
Hocam şunu aç da oynayalım yahu -
quote:
Orijinalden alıntı: RappeR07
Hocam şunu aç da oynayalım yahu
Ses seda yok -
geldim,baktım,gidiyorum.
(kıbrısa) -
acın oynayalım :)) guzel kulaga hos gelıyo -
Açılacağı yok galiba beklemeyi biraktim kendime guzel sw buldum oynuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.
Benim yapıcağım sistemin aynısı Leyku'da mevcut -
quote:
Orijinalden alıntı: synaX:Lecter
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.
Benim yapıcağım sistemin aynısı Leyku'da mevcut
o 80 cap hocam ya Neyse eğer açarsan geliriz
-
Burak ne yaptin actinmi ozele gelirmisin bi
Boş zamanı bulurbulmaz bu konuya geldim de açılmamış herhalde -
son durum nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: egebey18
son durum nedir?
Yalan oldu, toplamaya çalıştığım kişiler gitti 80cap açtı 5x ratelerle adı underground. Çeviremediler serverı kapattılar.
Bende artık silkroadla ilgilenmiyorum. Belki silkroad 2 oynayabilirim. -
dün aksam indirdim bitane silkroad 2008 diye bi sw gayet iidi 125 kişi aksam saat 22 de online vardı 1 aylık mıs sw dha -
quote:
Orijinalden alıntı: egebey18
dün aksam indirdim bitane silkroad 2008 diye bi sw gayet iidi 125 kişi aksam saat 22 de online vardı 1 aylık mıs sw dha
Yeni bir sistem gelene kadar, tutucak bi server düşünmüyorum artık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X