Şimdi Ara

Ford Fiesta göstergeler çizgi çizgi oluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ford fiesta 2008 dizel aracım km göstergeleri videodaki gibi çizgi çizgi oluyor. 2 ustaya gösterdim. Biri sadece Forda bakan bir arkadaştı. beyinde arıza olabilir dedi. diğeri araca bir zararı olmaz bu şekilde kullan beyine su kaçmıştır. ilerde düzelir dedi. bu konuda tecrübeli arkadaşlar sizde de aynı problem olmuş muydu? olduysa ustaların dedikleri gibi mi yoksa başka bir çözümü var mı? her zaman yapmıyor bazen yapıyor. şimdiden teşekkürler.







  • arıza lambası yakmış, arıza tespit cihazına bağlarsan sorunun kaynağını öğrenirsin, bu araçlarda genelde bu sorun hız veya devir sensörü kaynaklı oluyor, bu şekilde yolda giderken hız göstergesi doğru gösteriyor mu? sıfıra düşüyor mu?

    bu arada arabada meydana gelen hataların yüzde 99 u beyinden kaynaklanmaz, bu işi bilmeyen insanların ben bilmiyorum diyememesinden kaynaklı uydurmasıdır, araç beynine su kaçmaz daha önce açılmadıysa, daha önce açılıp düzgün kapatıldıysa da su kaçmaz, sakın aracının beynini de herkese elletme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 6 Ağustos 2017; 18:2:0 >
  • Teşekkürler ustam. Elm327 cihazım var şu bluetoothlu olanlardan 25tllik. P0102 hatası görünüyor. Hava akış sensörü bozuk onu biliyorum. Ama ondan yapmaz diye düşünüyorum. Bir de p1934 yazıyordu birara ama artık çıkmıyor o nedir bilmiyorum doğrusu.

    Seyir halinde bir sorun yok. Gösterge bu şekilde olduğunda 1dk falan bekleyip aracı tekrar başlatıyorum düzeliyor. Hız sensörü nerdedir kendim değiştirebilir miyim sizce? Cevaplar için çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.