Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (770. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.475
Cevap
149
Favori
1.414.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 768769770771772
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende anlamadım bu oyunu hoffenheim ile iki kere kariyer açtım olmuyor olmuyor özellikleri yüksek teknik ekip topluyorum başkanla aram iyi klüp durumu zengin 2 - 3 adet taktik yapıyorum her oyuncuyu mevkiinde oynatıyorum sezon başı yoğun kondisyon ve sonrasında taktik vs antrenman yapıyorum herşey güzel sezon bir başlıyor pir başlıyor benden dandik takımlar tek kale oynuyor benim oyuncular mal mal hareketler bunu bir türlü anlamadım neyi eksik yapıyorum önlerindeki topa müdahale etmekten aciz futbolcular 11 haftada sadece 1 galibiyetim vardı takım oynamıyor karşıda oynayan her takım madrid barça o kadar taktik değiştir motivasyon yap nafile. İnat ettim iki kere kariyer sildim şimdi tekrar açacağım aynı takımla kariyeri...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_116323797//tm.htm#116323797

    Benim kariyerime bakabilirsiniz çok büyük başarı olmasada elimdne gelen en iyisi bu oldu.

    Arkadaşlar oyunda mantık dışı okadar çok yön varki kafaya takmadan zevkine oynamanızı öneririm ben kendimci konu açtım Wolfsburg ile ilgili paylaştım. s
  • arkadaşlar taktiği kendi oyun planınıza göre oluşturun. nasıl bir futbol ortaya koymak istiyorsanız ona göre yapın. dizilişi de belirleyin ama elinizdeki oyuncuya göre değil kafanızdaki plana göre mevkilendirmeyi yapın. oynanan maçlarda da gördüğünüz sorunlara göre ufak dokunuşlarla taktikte düzenlemeler yapın. genel olarak belirli 1-2 taktik oluşturun. maçlarda da bu taktiklerden birini kullanın ama yerine göre bazı değişiklikler de yapın. transfer politikanızı da bu taktik anlayışınıza uygun şekilde yapın. bir çok kariyer yaptım ve genel anlamda tek bir hücum ağırlıklı bir taktik oluşturdum ve genel anlamda sorun yaşadığımı söyleyemem. as kadromdan pek eksik yoksa çok büyük sürprizler yaşamıyorum oyun olarak. skor olarak puan kaybı olabiliyor ama o da şanssızlık oluyor. bir kaç farklı takımda açacağınız kariyerlerle oyunu çözmek çok da zor değil. biraz üstünde durursanız siz de iş gören bir taktik oluşturabilirsiniz ve belli bir oyuncu listesi de kendinize göre yaparsınız.




  • Beyler oyuncu alıyorum 3.5 sarı yıldız 1 tanede siyah yıldız ama takıma geldiğinde sadece sarı yıldız oluyor bu nedir.
  • Finsternis kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız banada oluyor anlam veremedigim inanılmaz yenilgiler saçmalıklar yaşıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda frikik ve penaltı çok nadir oluyor yav
  • Finsternis kullanıcısına yanıt
    Oyunda taktik önemli ama herşey deil, maç sonuçlarına etki eden bir çok faktör var. Örneğin ilk kariyerime championship'te preston'la başladım, ilk devreyi lig sonuncusu tamamladım ki bu süreçte internette paylaşılan hazır taktikleri bile kullandım fakat kesinlikle etki etmedi yapay zeka beni ligin dibine yerleştirmişti bir kere, sonrasında yönetim ultimatom verdi 5 maçta 7 puan topla dediler maalesef toplayamadım ve kovuldum. İkinci devre bir alt ligde sondan üçüncü rochdale'ın başına geçtim, preston'la kullandığım taktiğin hemen hemen aynısını bir iki değişiklik haricinde kullandım ve harika sonuçlar aldım. Takımı orta sıralara kadar taşıdım. Taktiğim preston ile aynıydı, preston ile küme düşerken rochdale ile şampiyonluğa oynadım. O yüzden kesinlikle taktiğin tek başına başarıyı belirleyen bir kriter olduğunu düşünmüyorum. Diğer konuda takımın iyi giderken birden üst üste maçlar kaybetmesi gerçeğe uygun bir durum, avrupada türkiyede bir çok takım bu sebeplerden dolayı şampiyonluklar kaybediyor kazanıyor. Gerçek hayattada olan bir durumun oyundada olması normal. Onun dışında üst lige çıkıncada takım bir süre bocalıyor ve kötü sonuçlar alıyor sanırım fm'deki yapay zekada bunu uygulamaya çalışıyor.

    Son olarak maç motoruyla ilgili fark ettiğim bazı ipuçlarını paylaşıyım, bunlar yüzde yüz doğru demiyorum ama ben bunları uygulayarak kendi takımımda fazlasıyla verim aldım.

    Tempo: Kazanmanız gereken maçlarda kesinlikle yüksek tempoyla oynayın. Skoru korumanızın önemli olduğu yada skor avantajını elde ettiğiniz durumlarda tempoyu düşürün. Gerçek futboldada böyle değil mi ?
    False Nine: Yalancı dokuz numara. bu rolü hiç kullanmadıysanız bir şans verin derim. ben çok verim aldım. hem gol atıyor hem attırıyor. amc gibi pozisyon alıyor. kontra ataklardada oldukça etkili oluyor.
    Defans çizgisi: Ben defans çizgisini oyun gidişatına göre değiştiriyorum. Unutmayın defans çizgisi önde olunca savunma arkasına atılan toplarda, geride olunca rakip beklerin yada amr/aml 'lerin arka direğe açtığı ortalarda goller yiyebiliyorsunuz ben bunu farkettim. Sürekli aynı defans çizgisini kullanmayın. rakipte ona göre önlemler alıyor.
    Topa Dal(Get Stuck In): Bazı serilerde bu özellik oldukça tehlikeliydi açtığınızda oyuncularınız anında sarı kartlar görmeye başlıyordu. 2016'da pek öyle deil. ben kendi takımımda 6-7 oyuncuya veriyorum bu direktifi ve kayarak çok fazla top kazanıyoruz. Sizde deneyebilirsiniz, sarı kart görmekten korkmayın. Gerçek hayattada her maç 4-5 sarı kart görmek normal.


    şimdilik aklıma gelenler bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydralisk -- 27 Nisan 2016; 11:22:34 >




  • Yorumlari okudum cok guzel ve yerinde tavsiye veren arkadaslar var.

    Oyunla ilgili sorun yasayan arkadaslara sunu soylemek istiyorum.

    Bu bir sim veya oyun her ne derseniz deyin.
    Ama neticede bir oyun. Ve yazilimsal bisey.

    Bu sebeple spyleyeceklerim kendi deneyimlerime ve tecrubelerime dayanarak soyledigim seylerdir.

    %100 dogrudur kesindir diyemem.

    1- FM16 baska oyunlarda oldugu gibi bazi puf noktalara ve belli basli bir dinamige dayanir.
    Peki bunlar nelerdir?

    ☆ Oyuncunuzu iyi tanimaniz gerekmektedir!
    En onemli unsur budur. Peki nasil olacak bu is? Cok kolay gozlemcileriniz ve antrenorlerinizin yorumlarina "raporlarina" bakarak.
    Orda size oyuncunuzun ne gibi eksikleri oldugunu soyleyen ufak detaylar var. Siz bunlara dikkat etmez harala gurele space space yaparsaniz e kusura bakmayinda 10 macin 10nunu kazanamazsiniz.

    Zaten en iyi oyunculara sahip olup dogru bir taktiginiz yoksada 10 macin yine 7sinden fazlasini kazanamazsiniz.

    2- mac motorunu iyi analiz etmek gerek!
    Oynadigimiz oyun bir futbol simulatoru yada oyunu. Oyuna etki eden faktor elbette mac motoru ve oyuncu ozellikleri.
    Bunun isleyini iyi kavramak gerek.

    Oyuncu ozelliklerinde Mental ozelliklerde yer alan CALISKANLIK, KARARLILIK ve oyuncunuzun mevkisine gore Topsuz alan, pozisyon alma, sogukkanlilik, onceden sezme gibi diger bazi bas ozelliklere gore kadroda dogru tercih yapmak gerekir.

    Bunun disinda bazi gizli ozellikler var. Fakat genie scout kullanmiyorsaniz bu ozellikleri size sadece teknik heyetinizdeki personellerin raporlarina bakarak gorebilirsiniz.
    Raporda bir oyuncu icin baskilara gelemiyor, buyuk maclarda kendisini gosteremiyor gibi bir yorumda bulunuyorsa siz bu oyuncuyu alip derbide yada sizden guclu takimlarla oynadiginiz maclarda kullanirsaniz sonuc istediginiz gibi elbette olmayacaktir.

    3- Tekrar olacak biliyorum ama.bu bir OYUN.
    Her oyunda oldugu gibi bazi mevkilerin iyi isleyen dinamigi var. Peki bunlar ne?

    Mesela bekler icin en iyi rol BENCE standart bek ve ofansif bek hucumdur.

    Orta saha merkezdekiler icin savasci orta saha, iki yonlu orta saha ve standart orta saha rolleri.

    Lm ve Rm icin en iyi rol caliskan kanat oyuncu.

    Amc icin ofansif orta saha.

    Aml ve amr icin ice kat eden.

    Fotvetler icin ise sahte forvet, yardimci forvet ve yaratici forvettir.

    4- oyuncularin role uygunlugunu belirten yuvarlak zimbirti. En buyuk hatalarin basinda gelen olay.
    Ille o yuvarlagin ne kadar dolacagina bakip ona gore oyuncu rolu belirlemek yapilan hatali secimlerin basinda geliyor.
    Ornegin Umut Bulut. Adam caliskan forvet. Fakat bu adamdan siz sahte forvet rolunde de verim alabilirsiniz. Bu sizin taktiginizle alaki.
    Ozelliklerde yer alan, oyuncu rollerindeki mavi cizginin 10dan dusuk olmamasi o adamin o rol icin iyi oynayacagini gosterir aslinda.

    Fakat cogu kisi o yuvarlak zimbirti yuzunden buyuk yanilgiya dusmektedir. O zimbirtinin dolu olup olmamasina bakmayin. Bakmaniz gereken oyuncunum istenilen mavi ozellikleri ne kadar karsiladigidir.

    5- Taktik!
    En komplike olan sey. Taktik bir takimin ve o takimdaki oyuncularin ne sekilde oynayacagini belirler.
    Siz takim talimatlarinin ne ise yaradigini anlamadan yaptiginiz taktikler yuzunden basarili olamadim diyenlerdenseniz burdan sonrasini dikkatlice okumanizi tavsiye ederim.

    Taktikler 2 sekilde kurulmalidir. 1 oyunculariniza gore, 2 oynamak istediginize gore.

    1- takiminizdaki en iyi oyunculari belirleyip ona gore bir dizilis yaratmalisiniz. Yani en iyi oyunculariniz kullanabileceginiz bir taktik kullanmalisiniz.

    2- elinizdeki oyunculara bakmaksizin benim aklimda bir sablon var ve ben buna gore transfer yapip oyuncu alacagim diyorsaniz once bir taktik kurup kurdugunuz taktige gore oyuncu almalisiniz. Bu soyledigim genelde 2.sezondan sonrasi icin gecerlidir.
    Cunku oynadiginiz ilk sezonda cok transfer yapamayacaginiz bir takimdaysaniz mecburen elinizdeki en iyi oyunculari kullanmaniz gerekecektir.

    Ozetle siz Galatasaray'i calistiriyorsaniz kaleye Muslera'yi koyarsiniz degil mi?
    1 oyuncuyu secmek karar vermek kolaydir.
    Kaleci icin secim yaparken uyguladiginiz seyi diger mevkilerede uygulamalisiniz.

    Ornegin Telles ve Carole. Benim elimde sol bekte oynayacak bu ikim isim varken ben niye Caroleyi tercih edeyim? Telles birinci oyuncum carole ise onun yedegi olur.

    Sonra sag bek ve diger mevkiler icinde aynisi yaparim.

    Yine GS'den ornek olacak ama ilk sezonda forvette oynatabileceginiz iki isim var! Podolski ve Umut. Ben podolskiyi alip sol kanat veya sag kanatta asla kullanmam.
    Cunku elimde adam gibi forvet yok. Elimde forvet yokken ben niye Podolskiyi kanatta harcayayim.

    Ornegin orta saha merkez (mc) Oyundaki en onemli en kilit mevki.

    Ne sekilde oynamak istiyorsaniz oynayin, istediginiz taktigi kurun ama orta sahanin ortasinda mutlaka tandemli oynayin. Yani 2 mc ile.

    Sizden guclu veya orta sahasi kalabalik iyi top kapan oyunculara karsi ben asla selcuk ve sneijder ikilisi ile cikmam.
    Bunu ancak orta sahasi benden gucsuz takimlara karsi kullanirim.

    Biraz uzun oldu yazdiklarimi tekrar okuyup bir alt mesajda devam edecem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bu leicesterle maç yapan varmı? Oyundada manyak bunlar 4-3 yendiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam ediyorum

    Oyunun mantigi aslinda cok kolay arkadaslar. Ama biraz zahmet edip kurcalayin.
    Neyin ne ise yaradigini ogrenmeden asistana ilk 11 sectirip maca girmek olmaz.
    Her asistan yada teknik heyet personelinin soyledigi dogru degildir.
    Aldiginiz asistan menejer size mac icinde bazen bazi bilgiler verir.
    Ama bu asistan menejerin taktiksel bilgi birikimi 14 bile degilken size nasil dogru seyleri soyleyebilir?

    Su oyuncuya markaj yapalim suna pres yapalim der. Siz uygula dediginiz zaman taktiginiz ve sablonunuz bozulur unutmayin.

    Ornegin ben GS ile Manchester United karsi oynuyorum. Bana asistan Martiala siki markaj uygulayalim diyor. Ben bunu uygula dersem intihar etmis olurum.
    Semih mi, Koray mi yoksa Chedjou mu Martiali tutabilecek?
    Yani o soyledi diye dogrudur yapalim demek hatadir. Bu en basit ornek.

    Bunun disinda, yukardaki mesajda da soyledim.
    En onemli sey kendi oyuncunuzu tanimak.
    Yeri geldi Emre Colakla Real Madride kafa tuttum. Yeri geldi ayni takim ve taktikle Goztepeye yenildim.

    Her maci kazanamassiniz! Ama maglubiyetin onune gecebilirsiniz.

    Elinizdeki oyunculari iyi kullanmak en onemli sey. Sonra taktik geliyor.

    Cumartesi gunu lig macina, sali sampiyonlar ligine ayni kadro ve oyuncularla cikmak demek iki macin birinde basarisiz olmak demektir.

    Iyi bir stratejiniz olmali. Mac mac degil 2 hatta 3 mac sonrasini dusunmelisiniz.

    Bazen basari icin bazi seyleri feda etmelisiniz.
    Ornegin benim suanda suren GS kariyerimde sirf City'i yenebilmek adina Goztepe ile oynadigim ziraat yari final maclarina yedek hatta rotasyon oyuncularla ciktim ve yenildim.

    Ama city 1-0'in rovansinda evimde 2-0 yendim.

    Cunku as kadromu ve oyuncularimi dinlendirdim.

    Ve City ile yapacagim ikinci mac icin oynatacagim ilk 11'i daha ilk yenildigim macta belirledim. Ve ikinci mac icin oynatacagim oyunculari o maca kadar 45 dakikadan fazla oynatmadim.

    Yukardada soyledim oyuncularin gizli ozellikleri var. Hirsli, onemli maclarda iyi oynayabilen oyunculari boyle buyuk maclar oncesi zinde tutmak gerek vs vs.

    Takim taktikleri ve talimatlari ise zamanla ogrenilebilecek seylerdir.

    Akici ve kontrollu bir oyun anlayisi ilede basarili olabilirsiniz, cok kati hucum sekliylede.

    Bunu sizin oyuncu rolleriyle dogru kullanmanizla alakali.

    Yazilacak anlatilacak cok sey var aslinda.

    Son olarak sunu soyleyeyim. Oyuncularinizla konusun. Takim moralimizi ve oyuncularinizin morali cok onemli.

    Maclarda mac oncesi, devre arasi ve mac sonu dogru sekilde konusun.

    En cok kullanmanizi tavsiye ettigim konusma bicimi kesin bir dille ve sakin.

    Geride oldugunuz zaman asla agresif konusmayin. Agresifi sadece mac icinde kenar talimatinda kullanin.

    Kenar konusma talimatini her 10-15 dakikada macin gidisatina gore mutlaka kullanin.

    Berabere giden macta kesin bir dille istekli oynamalarini soyleyin. Yada daha azimli.

    Gol atmis yada yemisseniz konsantre olun deyin.

    Ilk devre yada son devreden 10 dakka once gol yemek istemiyorsaniz taktige odaklanin deyin.

    Gol atmak istiyorsaniz ileri cikin.

    Benden bu kadar arkadaslar elim yoruldu yazmaktan
    Eger oyunu severek oynuyorsaniz dedigim gibi mutlaka ama mutlaka sagi solu kurcalayin.
    Neyin ne ise yaradigini kavramaya calisin.

    Anlamadiginiz bisey oldugu zaman bu forum bunun icin var. Gelin sorun.
    Ben veya bir baska arkadasim size yardimci olacaktir.

    Ben kendime asla biliyorum demiyorum surekli yazilanlari okuyup kendimce degerlendiriyorum.
    Uyguladigim zaman neyin nasil isledigini zaten goruyorum.

    Bu yuzden sadece 1 de degil bir cok kisinin yorumlarini okuyun.

    Burasi fikirlerimizi, yorumlarimizi soylemek, saygi ve sevgi cercevesinde tartisip degerlendirmek icin var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Maçları 3D izleyenler bilir karşı karşıyayken aşırı zayıf şutlar yanındaki adama pas vermeme vs baya saçmalık ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne I7

    Maçları 3D izleyenler bilir karşı karşıyayken aşırı zayıf şutlar yanındaki adama pas vermeme vs baya saçmalık ya

    Bu o oyuncuya bireysel talimat vermemekten kaynaklaniyor.

    Bunu yapan birini gordum mu direk kisa pas talimati, daha az sut cek ve daha disiplinli oyna takimati veririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bizim verdiğimiz ya da vermediğimiz talimatlar nedeniyle olan sorunlar var elbette ama oyunun maç motorunda da hala bazı sorunlar devam ediyor. mesela köşe vuruşunda savunma topu ceza sahası dışına yolluyor ama ne hikmetse hücumdaki takımım ceza sahasında kümelenmeye başlıyor rakip kontraya hazırlanırken. ancak boştaki topu rakip alınca benim takım da topu takip etmeye başlıyor. maç motorunda ne yazık ki her zaman bazı hatalar oluyor. ben 2d oynuyorum ve karşılaştığım o kadar sorun var ki. her maç olmuyor ama bazen direkt maçın sonucunu etkileyecek derecede olabiliyor. mesela 2015 oynarken rastladığım bir hata vardı. rakip yarı alana oyunu yıkmıştım. orta saha oyuncum sağ kanattaki arkadaşına pas verdi ama ne pas. söz de arkadaşına ama aslında arkadaşıyla arasında bile olmayan rakibe doğru. rakip topu alıp hemen ileri topu şişiriyor. forvetten önce savunma oyuncum dokunuyor topa ve kaleciye pası atıyor. kaleci de rakip topa koşmasına rağmen tehlike yokmuş gibi gerileyerek top ileri vurmak için pozisyon alıyor ama tam top önüne gelecek iken yetişen forvet topu kaleye yolluyor. bu tarz bazı hatalar oluyor. genelde çok etkilemiyor ama bazen skoru belirlediği de oluyor.

    bunun dışında talimatlarda özellikle belirtmeme rağmen oyuncuların bunlara hiç uymadığını da gördüm. tabi iyi bir taktik oluşturup uygun oyuncuları yerleştirdikten sonra bunların etkisi uzun mesafede çok az oluyor.

    bir de ben geri düştüğümde agresif konuşuyorum takımla ama işe yarıyor açıkçası




  • Oyunda hata var yok degil. Oyunu betanin ciktigi ilk gunden beri oynuyorum ve free kickten 2 yada 3 gol gordum

    Oyunu 600 saatten fazladir oynuyorum ve 1 tane free kick golum var

    Bahsettiklerinin disinda benim canim en cok su olaya sıkıliyor. 29 30 sut cektigim maclarda bunlarin en az 15 tanesi kaleyi bulmasina ragmen ya 0-0 berabere kaliyorum yada 0-1 dayak yiyorum.

    Tamam her maci kazanmak olmaz ama en azindan 10 15 sut cektigim maclarda o tur beraberlikler olsun.

    30 sut cekmisim golum yok rakip 1-2 atakta gol atiyor

    Oyunculara bireysel verilen talimatlarda mutlaka uymasini istiyorsaniz daha disiplinli oynamayida secmeniz gerek.

    Eger halen daha uymuyorsa oyun anlayisini akici degil kati yapmalisiniz

    Bu bahsettiginiz talimatlara uymayan oyuncular genelde takim oyunu ozelligi dusuk olan oyunculardir. Ben bunu fark ettim


    Konusma biciminde ise agresif ise yaramaz demek istemedim zaten. Ben kesin bir dille veya sakin bir sekilde konusuldugunda daha etkili oldugunu soylemeye calistim.

    Yoksa mac oncesi her oyuncuya hirsli bir sekilde size inaniyorum desenizde yesil oluyor.

    Ama sirf yesil olmasi onemli degil. O konusmalar oyuma gercekten etki ediyor.

    Yani 0-0 giden macta oyunculara devre arasinda performansinizi hic begenmedim dediginizde daha etki ediyor

    Bu ve bunun benzeri puf noktalar var.

    Yazarak anlatabilecegim bir mesele degil ne yazik ki. Cok uzun uzadiya yada videolu anlatilmasi gereken bir durum

    Bende agresif konusma yapiyorum bazen. Ozellikle favori olupta 0-1 gerideysem.

    Ama en fazla berabere kaliyorum.

    Ne zaman kesin bir dil yada sakin konusursam daha etkili oluyor.

    Bu benim gozlemim. %100 dogrudur kesindir demiyorum yanlis anlasilmasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Duran toplardan gol atılabiliyor rahat bir şekilde Hücum Duran topu çalıştırmak gerek. Ben de Nani'ye şut çekme diyorum gidiyor şut çekiyor, pas vermiyor seneye satacağım laf dinlemiyor.
  • onlara da uydum ama bazen koşu yoluna pas atın dememe rağmen özellikle ayağa atıyorlar ve güzelim hızlı hücumlar mahvoluyor. ya da kaleciye hızlı başlat diyorum ama bekliyor rakip savunma yerleşsin diye. hadi onu da geçtim rakip kaleciye baskı istiyorum onu da yapmıyor. bu durumlar da bazı maçlarda çıkıyor ortaya ve özellikle skor sorunu yaşıyorsam iyice gözüme batıyor.

    oyun üstünlüğünde size katılıyorum. efsanelerle oynadığım madrid kariyerimde maç başına 30+ şut atıp 15+ isabet buluyorum ama bazen nedense girmiyor top kaleye. rakip de bir ya da iki kez geliyor buluyor bazen. ama hiç biri bir maçta yaşadığım durumu anlatamaz. bir maçta rakip pek fazla da net pozisyon bulmuyorken 4 penaltı yer mi? hem de kaleyi tehdit edecek bir durum yok iken. rakibin açısı daralmış ya da kaleyle arasına girmişken 4 tane penaltı yaptı oyuncular. sinir oldum o maçta.

    oyun motorunda daha fazla çalışmaları lazım aslında. 2008 mesela gayet iyiydi. çok nadirdir göze batan bir durum olması. onda verdiğim taktiğin gayet sahada oynandığını da görüyordum. kardeşim ve yeğenimle yaptığım kariyerler geldi aklıma. onlara karşı olan maçlarımda hop oturur hop kalkarlardı. benim takım son 10-15 dk ya 3-0 bile geride girse emin olamazlardı. hücum gücümden dolayı her zaman geri dönüş yapabilirdim ki sık sık da yapıyordum bu nedenle taktiklerini benim taktiğe yaklaştırmaya başlamışlardı gerçekten çok iyiydi. bakalım kardeşim tatilde gelince yine 2008 ile kapışacağız. 2016 yı karmaşık buluyor. 2016 taktik ayrıntı falan çok iyi aslında ama maç motoruna iyice bir düşseler de süper bir hale gelse.




  • Yorumlar ve yardımlar için teşekkürler. Özellikle her oyuncuyu yeşil dairesi full olan bölümlerde oynatıyordum önce bu yanılgıdan kurtularak başlayacağım işe :D Hoffenheim ile yeni kariyer açtım şimdi bakalım nasıl olacak.
  • Selam arkadaşlar fm aldık oynuyacak pc yok. Bütün oyuncuları açmak için ne lazım acaba ? 1000 tllik toplama pc yeterlimi acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-25 bin olsa yeter tahminimce bütün ligleri açan var mı bilemem.
  • hiç tüm oyuncuları açmadım şu ana kadar ama açsam da sorun olmaz sanırım elimdeki pc ile. ben dizüstü kullanıyorum. i7, 1gb amd radeon hd 7670m ekran kartı, 6gb ram var. ekran kartı ve ram olarak bu civarda bir şey toplarsan işlemci de fena olmaz ise tüm oyuncuları da açabilirsin sanırım. ben dediğim gibi her ülkeden ana ligleri açıyorum bir de bazı ikinci ligleri. oynamayı düşündüğüm ve daha iyi oyuncular çıkarabilecek yerleri oynanabilir yapıyorum diğerlerini görüntülenebilir diyorum ve 66 bin kadar oyuncu açmış oluyorum. gayet de yetiyor ve gün geçişleri de çok yavaş olmuyor. umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • 
Sayfa: önceki 768769770771772
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.