Şimdi Ara

Focus -1 aracım az kalsın yanıyordu..!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün sabah işe gitmek üzere aracıma bindim kontağı açıp marşa bastım, kaputtan eksoz patlaması gibi bir ses geldi. araba çalışmadı haliyle, ardından duman çıkmaya başladı. hemen kaputu açtık, motorun üst kısmından geçen(fotodaki kırmızı alan) kablolar alev almış yanıyor. Allahtan küçük bir alev olduğu için üfleyerek söndürdük. Sanayide bir kaç ustaya gittim. Çoğu çekiciyle getir burda bakalım yolalım derdinler. Yakıt hortumu delinmiş, ateşleme sırasında benzin alev almış diyen var. Ama gelip aracı yerinde kontrol edelim diyen yok! Bu arada 4-5 gündür araçla bir yere gidip stop ettiğimde arabada yakıt kokusu oluyordu( gaz kokusu sanıyordum ama benzinmiş)
    Yanan bu kablolardan soldaki "benzin hortumu sanırım?" delindiği için böyle bir şey başımıza geldi. ama sağdaki nedir? onu bilmiyorum. Bu hortumları ford yetkili servisinden internet üzerinden satın alsam, usta yerinde değiştirebilir diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce fikirlerini bekliyorum.


     Focus -1 aracım az kalsın yanıyordu..!







  • resimde işaretli olan parçaların yakıt enjeksiyon girişi ve çıkış boruları(hortumları) olduklarını öğrendim ama onca servisi aramama rağmen parçaları bulamıyorum. Çok kolay arıza yapan - değişen bir parça olmadığı için herkes yok diyor. Forumda ford focus parçası satan duyan, bu parçaları elinde bulunduran üyeler muhakkak vardır. Yardımınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.