Şimdi Ara

FM 2014 Beşiktaşlılar Derneği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
1
Favori
35.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk başladığım kariyerde resmi maçlar başlamadan yeni kariyere geçmiştim, oyunu kavramak için iyi bi deneyimdi.

    Asıl kariyerimde ise lige fırtına gibi başladım. ikinci ile aramdaki farkı 11 puana kadar çıkarmıştım 23. maça kadar falan malubiyetim yoktu. Ancak sonra birden takım kötü oynamaya başladı, çok kolay gol yiyip gol atamamaya başladım. Taktik arayışına itti beni bu durum sanırım panikledim. Ard arda gelen 2 yenilgi ve gelen beraberlikler ile son hafta Ferbahçe'nin 1 puan önünde girdim ve son maçımı kazanarak şampiyon oldum. Sonuna kadar hak ettiğim şampiyonluğu neredeyse kaybedecektim. Türkiye kupasında ise finalde Galatasaray'a penaltılarda kaybettim.

    Transferler ise;

    - Sezon başı Holosko'yu 3.5milyon euro'ya sattım. Muhammed'i ve çoğu reserve oyuncuyu kiraya gönderdim. Fernandes ile sözleşme yeniledim
    - Devre arası transfer dönemim çok ağır ve zahmetli geçti. Yeni yabancı kuralına göre takımın planını kurup sözleşmesi 6 ay sonra bitecek olan oyuncuları araştırdım;
    --- Porto'dan Fernando 'yu aldım (DM) - sezon sonu gelecek.
    --- Eskişehir'den Erkan Zengin'i aldım - sezon sonu gelecek.
    --- Almeida ile önce agent'ını kovması konusunda konuştum, kovdu ardından da maaşını düşürmesini talep ettim ve çok rahat şekilde yıllık 700bin euro'ya 2016'ya kadar sözleşmesini yeniledim. Ancak yeni sezonda yedek olarak düşünüyorum. Mutlaka leblebici bir ST alacağım.
    --- Sol bek'e Antonini'yi aldım Genoa'dan - sezon sonu gelecek.
    --- Escude, Dentinho ve Ramon gidecek. Aslında Ramon bildiğin harikalar yarattı puan olarak sol bekte. Her maç maçın oyuncusu oldu falan ancak özellikleri yetersiz geliyor bana.

    Şimdilik durum böyle. Bugün devam edeceğim. Şampiyon olup kapatmıştım oyunu . Fernandes,Oğuzhan,Necip ve Fernando'yu bir arada ortasahada oynatabilecek bir taktik bulmam lazım....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ctcanbol

    Ramon gidecek. Aslında Ramon bildiğin harikalar yarattı puan olarak sol bekte. Her maç maçın oyuncusu oldu falan ancak özellikleri yetersiz geliyor bana.


    Hocam beklere havadan inanılmaz puanlar veriyor oyun. O konuda haklısınız yani gönderin gitsin içinize sinmiyorsa
  • Obie kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, sağ bekte de Atiba nerdeyse Ramon kadar yüksek alıyordu. Var bir gariplik.

    Yeni sezonda banko yabancılarım şöyle olacak şekilde planlıyorum (yabancı kuralından dolayı 5 tane oynayabilecek); Antonini (DL), Sivok (DC), Fernando (DM), Fernandes (MC), Forvet alınacak.
    Kanatlarda yerlilerden gideceğim. Ekran Zengin iyi bir rotasyon olacak orda, Olcay var Kerim var. Bir tane daha Türk kiralayacağım kanada. Defansta Ersan yeterli gibi. Sağda Serdar zaten sağ bek için olabilecek ender Türklerden, yapacak birşey yok. Rotasyondaki yabancılara göre Atiba, Franco var.

    Şampiyonlar ligi için çok yeterli bir kadro değil ancak gruplara kalıp 3. olarak Uefa'ya yürümek hedef

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*

    Bu arada oyunun puf noktasi kesinlikle antremanlar ve personeller antrenorler. BJK baya deisiklik istiyor.ben yaptim sonuclar baya degisti o yuzden soluyorum isteyene detayli personel isimleri gorevleri veririm ;)

    Bekliyoruz.
  • Ctcanbol C kullanıcısına yanıt
    necip'i satabilsen aslında fernando'nun önüne fernandes-oğuzhan'ı koyup ferdi'yi DLP, oğuzhan'ı AP yapardın.ama zaten necip de olacaksa kanada adam kalmıyor.ben 12de beşiktaş'ı 4-1-2-1-2 oynatıyordum mesela, en geride fernandes DLP-S, önlerinde veli-necip ikilisi BWM-S, onların da önünde oğuzhan AP-A.
  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    Ek olarak sözleşmesini Arsenal ile yenilemeyen Bentner'i aldım, Almeida'yı satabiliyorken yabancı kuralından dolayı yedek de olamayacağı için 5.5milyon euroya okuttum. O para kasamda kalmadı tabi, aynı ücrete Yunus Malli'yi aldım kanada, Erkan Zengin ve Olcay rotasyon oyuncusu oldu. Gökhan Töre'yi bırakmıyor takımı...

    Kadro güzel oldu be :) 10milyon euro transfer bütçem var halen, yakışıklı bir yerli stoper mi alsam ne yapsam

    Bu 5 oyuncu 11'de olunca yedekte yabacı olamama kuralı tam bir saçmalık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ctcanbol C kullanıcısına yanıt
    kadro güzel olmuş fernandes ve oğuzhan için nasıl çözüm buldun, formasyonun falan nasıl ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilginç bir kariyere başladım; ligde 4 maç 2 galibiyet 2 beraberlik. Veli'yi 5 milyon €, Holosko'yu 3.3 milyon € ve Mustafa'yı 3.3 milyon €'ya sattım Mehmet Akyüz ile karşılıklı sözleşme feshettik kimseyi almadım. Takımın ekonomisi düzeldi. Yönetim Veli'yi satmam ile memnun oldu. Holosko'ya eh işte dediler. Mustafa'nın satışına çok sinirlendiler daha yüksek rakama satılmasını bekliyorlardı. En kötü olay ise Vodafone ile yapılan 5 yıllık anlaşmanın finans bölümünde yer almaması. Onu acilen düzeltmeleri lazım.
  • Olcay deli gibi gol atıyor yalnız forveti yok takımın gerçekten,bence oğuzhan çok iyi gökhan töre iyi tolga maç kurtarıyor resmen gaza geliyor insan.ama kesinlikle sağ bek sol bek ve forvet lazım tabi.GS ve FB ile arasında çok fark var şampiyon olmak baya baya sabır işi ilk senede olunabileceğini sanmıyorum hilesiz hurdasız tabi beta için geçerli bu söylediğim.
  • Fernandes'i Paris'e sattım 15'e Holoskoyu 4'e okuttum,Pektemekle Enaramoyu da okutucam.Şimdi fernandes'in yerini doldurmalık genç potansiyelli adam aramaktayım.Bu Almeida ne kadar yüce gönüllü adam lan,onu satıp yakubu'yu alacaktım,bitiriciği daha yüksek olduğu için.Satış listesine koydum adamı ,Beşiktaş'ta çok mutluyum beni göndermeyin dedi,üzüldüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMUKKS -- 31 Ekim 2013; 14:19:33 >
  • DMUKKS kullanıcısına yanıt
    abi fernandes nasıl satılıyor, ben sene başı 20 milyona öneriyorum mesela 850bin € veren çıktı en fazla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le Blanc

    abi fernandes nasıl satılıyor, ben sene başı 20 milyona öneriyorum mesela 850bin € veren çıktı en fazla

    Valla bana ilk Liverpool teklif etti 7 milyon, ben beğenmedim 15'i getiren alır dedim.Paris aldı hemen.Full sürüm olduğundan emin misin ?
  • DMUKKS kullanıcısına yanıt
    ben betayı yüklemedim bugün aldım oyunu zaten, 14.1.1'de şu an.demin bir yerden okudum cache klasörünü silince düzeldi yazmışlar, sildim, 16.75M € teklif geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le Blanc

    ben betayı yüklemedim bugün aldım oyunu zaten, 14.1.1'de şu an.demin bir yerden okudum cache klasörünü silince düzeldi yazmışlar, sildim, 16.75M € teklif geldi

    Yalnız oyunun tam sürümü 14.1.2 olacak.
  • DMUKKS kullanıcısına yanıt
    tamam çözdüm olayı, teşekkür ettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 31 Ekim 2013; 19:38:50 >
  • Şu satma olayını ben de beceremiyorum ya Fernandes'e 2.8m dolar teklif eden oldu.
  • ecay kullanıcısına yanıt
    14.1.1de kaynaklanan bir sorunmuş, ya güncelle ya da cache klasörünü sil
  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    Oyunum güncel hocam.Yine de cache klasörünü silmem gerekir mi?
  • ecay kullanıcısına yanıt
    bir dene istersen ben ilk sürümde bile cache'yi silince birden 16.75M € teklif almıştım.
  • Böyle bir aptallık yok ya.Tam tersi emir verdiğim halde boyuna faul yaptılar 2 penaltı 1 korner 1 duran toptan 4 gol yedim Kayserispor'dan. Almeida'nın 3 golü mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

    EDIT:2. maçım Sivasspor 2-1 yenildim yine. Çakılı bek + 2 DM oynattığım halde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 31 Ekim 2013; 22:46:07 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.