Şimdi Ara

FLO Mağazacılık Rezaleti (Dolandırıcılık içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yazı çok uzun diyenler için;

    ÖZET: 11 Kasımda çocuk ayakkabısı aldım. Para hesaptan çekildi, ürün faturası kesildi. Bugün itibariyle 17 gün sonunda ne ürün geldi ne para iadesi süreci başlatıldı.

    EDIT: Bugün itibariyle biz kargoya verdik muhattabınız kargo firmasıdır deniliyor.

    —--------——

    11.11 de 2 yaşındaki oğlum için beğendiğim bir bot FLO mağazacılık internet sitesinde yaklaşık 50 TL kadar daha ucuzdu. Bu sebeple güvenilir olduğunu düşündüğüm (şikayetvar dan kontrol etmedim) site üzerinden talep oluşturdum.
    14.11 de kargoya verilir bilgisi mevcut olan ürünü sipariş ettim ve beklemeye başladım. 14 ünde kargo faturası kesildi (kargoya vermeden kesiliyor). Bu aşamada site üzerinden takip ediyorum. Sırasıyla tedarik süreci, paketleme ve transfer olarak gözüküyor. Tarafıma da ürünün faturası yollandı.
    Ayın 16 sı oldu ve MNG kargoyu aradım. Ürün kendilerine teslim edilmemiş olup sadece FLO depodan çıkış ve kargo faturası düzenlenmiş.
    FLO yu arayıp durumu ilettim. 1-2 gün bekleyin yoğunluk sebebiyle bu tarz durumlar olabiliyor denildi. 18.11 de tekrar arayarak durum hakkında bilgi almak istedim. Ama operatörler sadece "anlıyorum efendim" demekten fazlasını yapmadı. Önce kargodan bilgi istendi oradan ürün bizde değil maili gelmiş, depoya mail atıldı, oradan da bizde de değil bilgisi verilmiş. Tabi bu mailler için 2 iş günü bekletiliyor devamlı. Araya hafta sonları falan giriyor. Ürün nerede sorusuna cevap olarak ilgili birimlerden dönüş bekliyoruzdan fazlası söylenmiyor.

    Arka arkaya 3 farklı operatör ile görüştüm ve biri ürün kargolanmak üzere depoda, biri ürün mng kargoda derken bir diğeri ise ürün zayii ürün olup para iadesi sağlanacak bilgisi veriyor. Kısaca kimsenin kimseden haberi yok. Herşey müşteriyi oyalamak adına kurulmuş.

    Ayın 23 ünde sonunda bir yetkili iade sürecini başlattım dedi ürün kayıp gözüküyor dedi. Eyvallah dedim ve para iadesi başladı sandım. Ama ne yazık ki ürün kayıp bilgisi depodan teyit edilemediği için para iadesi de yapılamıyor. Yani yönetici vasfındaki kişi de operatörlerin söylediği şeyi daha şatafatlı söylemiş oldu.


    Kısaca FLO Mağazacılık hesabımdan vergisini de ödediğim parayı çekti, fatura kesti ama ürünü göndermedi.


    Not :ürün hala kargo da gözüküyor.



    EDIT:
    FLO Mağazacılık Rezaleti (Dolandırıcılık içerir) FLO Mağazacılık Rezaleti (Dolandırıcılık içerir) FLO Mağazacılık Rezaleti (Dolandırıcılık içerir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janavar® -- 29 Kasım 2019; 13:48:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Flo ve instreet'den paranızı zor alırsınız,2-3 sene önce benim siparişimde de aynısı oldu,ayakkabıyı göndermediler üstüne parayı da vermediler.Müşteri hizmetleri iban alıp ödeyecez diyip oyalıyordu.Ödememi enparayla yapmıştım,durumu açıklayan mail attım,ertesi günü enpara aradı hesabınızı kontrol edin para yatmış mı diye
    Bankanızla irtibata geçin,yoksa zor alırsınız parayı da ürünü de.
  • Arkadaşlar bir el atında konu biraz öne çıksın. Bunlar sosyal medyadan linç yemeden bir bok yapmıyorlar
  • Benzer durumu bende yaşadım. Mağazada ürün 90 tl internette 50 tl. Bence ürünleri ucuz satıyormuş gibi göstermelik internet sitesine koyuyorlar siparis verincede müşterinin yilmasini bekliyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.