Şimdi Ara

flash diski biçimlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • durum şudur. flash a virüs girmişti içinden hiçbirşeyi silemiyordum. biçimlendir dedigimde ise "dosya kullanımda" hatası veriyordu. baktim olmiycak. taktim windows cdini sonra format atar gibi yapip bilgisayarın hard diskini deil flash ı biçimlemndirdim. biçimlendirme başarı ile tamamlandı. ancak ve amma velakin artık flash ı bilgisayara tanıtamıyorum .boş cd muamelsesi yapiyor bilgisayar flasha. flashimi kurtabilmem için yol gösteren olursa sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: kargaşa

    durum şudur. flash a virüs girmişti içinden hiçbirşeyi silemiyordum. biçimlendir dedigimde ise "dosya kullanımda" hatası veriyordu. baktim olmiycak. taktim windows cdini sonra format atar gibi yapip bilgisayarın hard diskini deil flash ı biçimlemndirdim. biçimlendirme başarı ile tamamlandı. ancak ve amma velakin artık flash ı bilgisayara tanıtamıyorum .boş cd muamelsesi yapiyor bilgisayar flasha. flashimi kurtabilmem için yol gösteren olursa sevinirim.


    Öncelikle çok bilgim olmadığını bilmeni isterim.Bir fikir vermek istiyorum.
    Bildiğim kadarıyla sabit diskler NTFS,flash diskler FAT32 oluyor.

    quote:

    Bilgisayarıma sağ tıklayın Hemen ardından YÖNET e tıklayın Açılan pencerede AYGIT YÖNETİCİSİ'ne tıklayın Sağ taraftan DİSK SÜRÜCÜLERİ'ne çift tıklayın Daha sonra flash diskinizi seçip, sağ tıklatın ve özellikler deyin Açılan pencerede İLKELER bölümüne gelin ve ikinci seçenek olan PERFORMANS İÇİN EN İYİ DURUMA GETİR seçeneğini seçin ve TAMAM diyin

    "Daha sonra BİLGİSAYARIM'a girin Flash diskinizin üzerinde sağ tıklayıp BİÇİMLENDİR deyinAçılan pencereden DOSYA SİSTEMİ olarak FAT32'i seçin ve tamam deyinFormattan sonra artık flash diskiniz fat32 dosya formatında çalışacaktır"




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.