Şimdi Ara

firsatlialisveris fırsatlıalışveriş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. İnternette herhangi bir bilgi olmadığı için benim gibi buradan alışveriş yapıp (buraya havale olarak para gönderip- kredi kartıyla yapanlar harcama itiraz dilekçesi ile parasını kurtarabilir ama siz de yazın ki bilgimiz artsın) dolandırıldık mı şüphesinde olan arkadaşlarla bilgi paylaşımı amacı ile bu konuyu açmak istedim. Ben kendi başımdan geçeni yazayım sizde kendi tecrübenizi yazarsanız ortak bir fikir oluşturabiliriz.

    17.10.2021 de indirimi görünce havale olarak siparişimi oluşturdum. Site hakkında güvenilir mi diye araştırma yaparken hiç bir şey bulamadım. Sonrasında sitenin altındaki etbis onayını görünce lan devlet denetleyip onay vermiş güvenli olmasa vermezdi düşüncesiyle havaleyi tamamladım. Sonrasında bu forumdaki sıcak fırsatlar başlığında ki yorumları görünce dolandırıldığımı düşündüm. İlgili twitter bağlantısı .

    firsatlialisveris fırsatlıalışveriş
    firsatlialisveris fırsatlıalışverişFurkan Gurbetoglutwitter
    “Bakanlık onaylı dolandırıcılığı adım adım paylaşacağım sizinle. ETBİS onayı burada, buyrun. Bir haftaya falan dolandırıcılık şikayetleri gelecek, Bakanlık paçayı kurtarmak için onayı kaldıracak. Takipte kalın...”
    https://twitter.com/gurbetogli/status/1449061095197577219?s=20

    Sonrasında daha fazla araştırma yaptım. Sitelerin geçmişi anlık görüntülerini paylaşan bir site var. Oradan sitenin 9 Kasım 2020 deki anlık görüntüsünü ekliyorum. Site bağlantısını da koydum kendiniz de bakabilirsiniz.

    firsatlialisveris fırsatlıalışverişweb.archive.org
    firsatlialisveris.com | Alan Adı Satılıktır. Şimdi Satın Alın
    http://web.archive.org/web/20201109043150/http://www.firsatlialisveris.com/


    firsatlialisveris fırsatlıalışveriş

    Siteden ilgili tarihlere bakarsanız rastgele ürünlerdeki yorumlara göre, o tarihlerde açık ve ürün satmışlar gibi görünüyor.


    Beni kandıran temel nokta olan etbis onayı kısmı. Onu da neredeyse saat saat takip ettim sipariş iptali sonrası firsatlialisveris fırsatlıalışveriş Salı günü etbis onayı kaldırıldı twiti atan avukatın dediği gibi ama ertesi gün tekrar onaylı görünüyordu. Nasıl bir sistem anlamak güç.

    firsatlialisveris fırsatlıalışveriş

    Ben dolandırıcı olduklarını düşünüyorum arkadaşlar. Sipariş iptali sonrası iadeyi çarşamba yapacağız demişlerdi şimdi de pazartesi yapacağız diyorlar. Zaten yapacaklarını da sanmıyordum ama ümit işte :D Tecrübelerinizi bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENGN55 -- 21 Ekim 2021; 10:53:6 >







  • Evet bende aynı duruma yakalandım onay var diye aldım. Peki havale ile gönderilen parayı itiraz dilekçesiyle nasıl alıyoruz? Nereye başvuruyoruz. Bu konuda bilginiz varsa lütfen yardımcı olun.

  • Havale ile gönderdiğimiz parayı o şekilde alamıyoruz hocam, kredi kartıyla ödediysen bankana harcama itiraz dilekçesi veriyorsun bu para karşılığında mal veya hizmet alamdım diye. Benim gibi havale yapmışssın bizim süreç sancılı ve parayı alamama ihtimalimiz oldukça yüksek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.