Şimdi Ara

Finansbank Emekliye 300 TL Veriyor ( GÜNCEL ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
11
Favori
40.974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben maaşı Finansbanka taşıdım, epey işkillenerek yaptım bu işi ve her soruyu sordum görevliye.

    24 ay maaşınızın bankaya yatması dışında bir şart gerekmiyor ( min. 500 TL/ay).
    Aysonu hesabı, hesabınızda para kalmaması durumunda, otomatik ödemeleriniz vb. varsa bu hesaptan ödenir, sizde faizi ile geri ödersiniz. Faizler vb. yazıyor. Eğer ay sonu hesabınızı kullanmaya ihtiyacınız olmas ise, hiç bir problem olmaz size.
    Kampanya için fatura şartı yok. Hatta şu an 3 faturaya kadar kredi kartına, 3 faturaya kadar da hesaptan fatura ödeme talimatı verirseniz, her birisi için bir sefere mahsus 15 TL/fatura para alırsınız. Ben kredi kartımdan 3 talimat verdim ve mesaj ile kartıma 45 TL nakir puan yüklendi. Yüklemeden sonraki 15 gün içinde harcamak şart. Hesaptan verilen fatura talimatlarına ise banka kartına geliyor para puan. Ödeme talimatlarının sanırım temmuz 2014 sonuna kadar geçerli kalması gerek. Bu süre içinde iptal edilirse 15 TL/Fatura geri alınıyor.
    Kredi karı fixkart dışında yıllık aidat var bildiğim kadarı ile, ben fix kart aldım yıllık aidat yok. Özellikle finanskart kredi kartı istemediğinizi belirtmelisiniz.
    Hesap işletim ücreti yok. Benden kesilmiyor. Yaklaşık 8 aydır maaş alıyorum.
    Hiç denemedim ancak açıklamalarında yazan. tüm bankaların bankamatiklerinden para çekmek ücretsizmiş. Ben diğer bankaları denemedim.
    Bir sefer fix kartın ödemesini banka veznesinden yaptım, anında kartıma 5 tl işlem ücreti yansımış. Kredi kartı ödemelerini ben otomatik hesaptan yapıyorum artık, yada bankamatikten yapmak lazım.
    Ayrıca kalan paramın değerlendirilmesi için otomatik hesap açtırdım, onada hesap işletim ücreti yok.

    Umarım yararlı olur, düşünenlere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorp4 -- 2 Şubat 2014; 21:10:02 >




  • arkadaşlar genel olarak bu kampanyayı kullananlar bu işten memnun mu acaba.

    özellikle merak ettiklerim hangi kartı seçmeliyiz kart ücreti olmaması için. ve ayrıca herhangi bi ekstre ücreti kesiliyor mu. yani totalde bi masraf çıkarılıyor mu bize. önce başvuruyu yapıp sonra e-devletten yönlendirme mi yapmalıyız.

    ilk maaşı almak için bankaya uğramak zorunlu mu. nette başvuru formunu doldursak yeterli midir. ekstre mevzusunu açıklarsanız sevinirim. bir de her atmden çekiliyor deniyor ücret kesilmiyordur umarım saolun
  • scorp4 S kullanıcısına yanıt
    hocam yoksunuz heralde.. iyi midir bu kampanya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucaksavar34

    hocam yoksunuz heralde.. iyi midir bu kampanya

    Fixkart alırsanız aidat yok, ben 7/8 aydır kullanıyorum. Kart ekstresini basılı kağıt olarak posta ile isterseniz ekstre ücreti alabilirler, emin değilim. Ben eposta adresime istedim. Düzenli mail ile geliyor ve herhangi bir ücret yok. İlk maaşı bankadan çekmek gerekmiyor ancak hesabın aktif olabilmesi için sanırım hesapta bir kez hareket gerekiyor. Ben ilk kart ödemesini o yüzden bankamatikten yapamamıştım. Hesaptan çüzi bir para çektiğinizde problem kalmıyor, ben bu hareketi yaparken hazır gişedeyim kart ödemesini de yapayım dedim, görevli de bir uyarı yapmadı, sonraki ekstreme 5 tl işlem ücreti yazmışlar. Yani Fixkart ödemelerini ya hesaptan otomatik, yada bankamatikten yapmak lazım.
    Kampanya için iyi yada kötü diyemem. Ben 300 tl iken yapmıştım, şimdi benzer kampanya yapanlarda var. Ancak genel olarak memnunum. Sanırım fatura ya 15 tl devam ediyor, hesaba bir fatura daha tanımlayacağım.
    Banka çalışanları ilgili, şubeler çok kalabalık değil, ben izmir bornova dayım ve bankamatik sayısı oldukca iyi. En azından beni rahatsız edecek pek bişey yok.

    Başvuruyu mutlaka banka şubesinde yapmak gerekiyor. Yani e devlet şifrenizle işlemi şubedeki bilgisayarda görevlinin yanında yapmanız gerekiyormuş. Sanırım başvuru yapıp, devir işlemini yapmayanlar nedeniyle böyle uyguluyorlar.
    Hala uygulama böylemi bilmiyorum, telefonla yada şubeden öğrenmenizde fayda var.




  • Arkadaşlar Emekli Maaş Fırsatlarına ilişkin bir anakonu niteliğinde başlık açmıştım. Sürekli güncel tutmaya çalışlıyorum, göz atabilirsiniz. Faydası olur umarım.

    Denizbank 3 yıl için 450 TL veriyor, Finansbank 300 TL. Detaylar başlıkta.

    http://forum.donanimhaber.com/m_83957856/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: basturkemin

    Arkadaşlar Emekli Maaş Fırsatlarına ilişkin bir anakonu niteliğinde başlık açmıştım. Sürekli güncel tutmaya çalışlıyorum, göz atabilirsiniz. Faydası olur umarım.

    Denizbank 3 yıl için 450 TL veriyor, Finansbank 300 TL. Detaylar başlıkta.

    http://forum.donanimhaber.com/m_83957856/tm.htm

    finansbanktaki kampanyada hesabımızı internet bankacılığından takip edebiliyor muyuz
  • başlık güncellernirse iyi olur 300 oldu
  • ucaksavar34 U kullanıcısına yanıt
    Tabii ki takip edebilirsiniz, niye edemeyesiniz? Kart bilgileri ile internet şubesine anında üye olabilirsiniz.
  • Peki 24 ay içerisinde maaşımı başka bir bankaya taşırsam almış olduğum 200 tl ne oluyor.Yani anlaşmada sözümde durmayarak başka bir bankaya taşıdım maaşımı cezam nedir ? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crazypython

    Peki 24 ay içerisinde maaşımı başka bir bankaya taşırsam almış olduğum 200 tl ne oluyor.Yani anlaşmada sözümde durmayarak başka bir bankaya taşıdım maaşımı cezam nedir ? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.Teşekkürler


    Öncelikle taahhüt süresi 36 ay oldu, ödül ise 300 TL.

    36 ay içinde maaşınızı başka bir bankaya taşırsanız, Kredili Mevduat Hesabınıza 300 TL borç yansıyacaktır.

    Ödemediğiniz hergün içinse 300 TL'ye faiz işleyecektir. Bunun dışında bi ceza yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 2 Mart 2014; 12:05:33 >
  • ilk mesaj güncellendi
  • burda hesap işletim ücreti var mı. bir de fix kart ya da herhangi bi kredi kartı almak zorunlu mu yoksa normal bankamatik kartı mı veriyolr.ar. ekstra ücret var mı
  • denizbankın 400+50 bittimi ?

    finansa bir tane maaş taşımıştım. iş bankasında olan bir tane maaş var onuda denize taşıyayım diyorum.

    not: finanastan memnunum
  • 36 ay çok fazla...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uludag34

    quote:

    Orijinalden alıntı: grup2008

    Merhaba arkadaşlar emekli maaşını finansbanktan alanlara 300 tl para veriyor finansbank hesap işletim ücreti yok havale ve eft ücretsiz isterseniz gold kredi kartıda alabilirsiniz kredi kartı ücreti kesinlikle yok bu 300 tl hediye maaşınız yattıktan sonraki ayın 5 ile 10 nuncu iş günü arası hesabınıza nakit olarak yatırılıyormuş Kampanyaya katılmak için e-devlet şifresi ile beraber finansbanka gitmek gerekiyor orda sözleşme yapılıyor 24 ay finansbanktan maaşınızı almak zorundasınız ben bugün anne ve babamın aylıklarını teb den finansa aktardım yararlanmak isteyen arkadaşlar olabilir son katılım tarihi 30.nisan.2013

    Bilgi için teşekkür ederiz hocam, burada dikkat edilmesi hususları açıkça yazarsak kampanyaya netlik getiririz. Maaşınız ay sonu yatıyor farzedelim finanasbank ödemeyi bir sonraki ayın ilk ve 2. haftasında yatırıyor. Bunu yaparken kesin bir gün veriyormu acaba, birde 24 ay sözleşme ve maaşın en az 500 tl olması gerekiyor.

    özet için teşekkür ederiz hocam, inceleme fırsatım henüz olamadı; 300 tl yi tek seferde mi yatırıyor? denizbank vs. gibi aydan aya belirli miktarlar da mı biliyor musunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2013/Ekim/emekli_maas_altin.page?

    Bu kampanya devam ediyor mu ki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar diyelimki emekli birisi maaşını promosyon karşılığı 3 yıl taahhütle taşıdı peki şu gündemde olan tüm emeklileri kapsayacak 900.-TL yi bulabilir denilen özel bankalarla promosyon anlaşması olursa ne olur?kapsam dışı kalınabilirmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞAYAN

    arkadaşlar diyelimki emekli birisi maaşını promosyon karşılığı 3 yıl taahhütle taşıdı peki şu gündemde olan tüm emeklileri kapsayacak 900.-TL yi bulabilir denilen özel bankalarla promosyon anlaşması olursa ne olur?kapsam dışı kalınabilirmi?

    haberler çıktı bir ara ama sonrasında yalan oldu..
  • 300 liraya milleti kandırıyorlar 900 lira niye versinki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.