Şimdi Ara

Film rulosundaki fotoğrafları bir albüme taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese günaydın,sizlere bir sorum var,muhtemelen bu birçok kişinin takıldığı bir nokta.Apple cihazlarda çektiğimiz/kaydettiğimiz fotoğraflar camera roll da toplanıyor.Ben onların bir kısmını ayrı bir albümde toplamak istiyorum.Ama sadece o albümde olsunlar camera roll da olmasınlar.Fakat bu hiç mümkün olmuyor.Yeni bir albüm oluşturuyorum ve film rulosundan seçtiğim fotoğrafları oraya aktarıyorum ama o fotoğraflar hala film rulosunda kalıyor,oradan silecek olursam albümden de siliniyor.Albüme kopyalamak yerine albüme taşımak mümkün mü,eğer mümkünse nasıl oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Film rulosu zaten tüm resimlerin ana kaynağı, farklı bir albüme koyunca kısayol oluşturmuş gibi oluyorsun anladığım kadarıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu Bilgisyara bağla sonra bilgisayara yedekle. Bilgisayarda yeni cektigin resimler icin bir klasor ac yeni resimlerini o klasore tasi. iTunes Programı'nda resimlere gel orda yeni açtığın klasörü de ekle Yanındaki kutucuğu tıklayarak. Sonra Senkronize et. Yeni açtığın Klasor ve resimler iphone unda gözükecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jajabo

    Telefonu Bilgisyara bağla sonra bilgisayara yedekle. Bilgisayarda yeni cektigin resimler icin bir klasor ac yeni resimlerini o klasore tasi. iTunes Programı'nda resimlere gel orda yeni açtığın klasörü de ekle Yanındaki kutucuğu tıklayarak. Sonra Senkronize et. Yeni açtığın Klasor ve resimler iphone unda gözükecek.

    Bunu deneyeceğim teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.