Şimdi Ara

Film Çekmek İçin Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmir'de ortaokul öğrencisiyim. Kısa film çekmek için iyi bir kamera arıyorum. Ürün fiyatının uygun bir miktar olmasını ve işimi en iyi şekilde görmesini istiyorum. Fazla uzun araştırma yapma şansım olmadı ama birkaç yerden bulup birleştirdiğim bilgilere göre öncelikle kayıt formatına göre seçim yapmam gerekiyormuş. Bildiğim iki kayıt formatı var:

    1. DV
    2. DVD

    Bunların dışında HDD kayıt yapan kameralarda varmış. Şu ana kadar DV den yanayım. Ama dediğim gibi uzun araştırma yapamadım. Lütfen önce forumu inceleyin sonra topic açın benzeri mesajlar atmayın. Kısa film çekmem için en kaliteli ucuz kamerayı arıyorum. Ucuz derken lütfen kaset fiyatını da düşünün. Ayrıca bazı formatları bilgisayara atmakda masraflı oluyormuş. Uzman veya sinema okumuş kimselerin yorumlarını bekliyorum. Diğer topiclerde olduğu gibi bu topictede birçok kişi kendi aldığı kamerayı savunacağını düşünüyorum. Lütfen cevaplarınızı 'öneri' şeklinde yazınız.







  • Biraz daha araştırdıktan sonra Sanyo hd 2000 e yönelmeye başladım. Kayıt formatını ve kısa film için yeterli olup olmadığını söylerseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.