trendyol.com FILBOX Aylık Üyelik Paketi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/filbox/aylik-uyelik-paketi-p-105211786trendyol.com FILBOX Yıllık Üyelik Paketi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/filbox/yillik-uyelik-paketi-p-105211789?boutiqueId=61&merchantId=339228&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:digital-goods_t:pla_smart_shopping_y:digital-goods&gclid=EAIaIQobChMI2fTuoePb9gIVi7rVCh2UVAkXEAQYASABEgJZAfD_BwE< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ua_mami -- 23 Mart 2022; 11:26:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Filbox ta Yıllık ve aylık dijital uyelik başladı
-
-
Kanal listesi mevcut mu acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu fiyata gider iptv satın alırım dünyayı izlerim daha iyi .
-
İPTV tum platformlari full izleyecegimiz + dizi film kütüphanesi olan bir nimet varken kim sunlari neden alir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar kapanmamış mıydı yahu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen dediğin gibi kapanmışlardı. Hatta ben o zaman yıllık üyelik almıştım. Kapandıktan sonra eksik kalan ayların ücretini iade etmelerine şaşırmıştım.
-
sitesine giriş yapılamıyor herkeste bu hata varmı
cep telefondan aynı şifre ile giriş yapılıyor
-
arkadaşım...filbox tekrarmı kapanıp yayın hayatına vedamı etti?...!!!...yayınları göremiyoz yawu...!!!...zaten uydu alıcıma özel iptv linki yüklettim şimdi dünyanın çeşitli ülkelerinin binlerce kanalını beleş şekilde izlerim...!!!...
-
merhaba hocam geçende iptal talebi verdim filbox için yamam sizden para kesilmeyecek denildi aylık 19,99 tl / 12,49 tl olmasına rağmen benden 49,99 tl kesilmiş ne yapmam lazım
netx box cihaz alınca bana 3 ay ücretsiz kod ile tamınladılar mart ayında iptal talebi verdim almalarına rağmen ısrarla sizden para kesilemeyecek deinilmesibe rağmen bu para kesildi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X