Şimdi Ara

Fikrinizi Alabilirmiyim (URLA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,

    Bi kaç senedir forumdan okuyarak yardım aldım ama ilk defa bişeyi yazmam gerekiyor. Öncelikle bugüne kadar bana kattıkları için forum donanıma teşekkür ederim.

    Benim yardım almak istediğim konu İstanbul'da doğup büyüdüm, yaşım 26 ama artık İstanbul'dan bunaldığım için daha sakin, güzel ve daha az insanın olduğu biyerde yaşamayı düşünüyorum. Ben Urla olarak düşünüyorum. Daha yeni evlendiğim için artık İstanbul'da yapmam gereken bişey kaldığınıda düşünmüyorum. Fikirlerinizi alabilirmiyim bu konuda. Sizce İstanbul'dan gidip hayatımı mı yaşamalıyım, Urla sizce nasıl bi yer. Önerebileceğiniz bi yer var mı? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Ben İstanbul'da artık yaşamak dışında bir de hayatta kalınması gerektiğini düşündüğüm için artık buralardan gitmek istiyorum. Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

    Şimdiden çok teşekkürler.







  • Aslında kısaca Türkiye'nin bilinmeyen ve yaşayabiliceğim cennet yerleri nerelerdir. Bilenler lütfen yardımcı olsun. Bende bi yandan araştırıyorum ama fikirlerede ihtiyacım var.
  • Ben urlada yasıyorum istediğini sorabilirsin arkadaşım bana
  • Bende Urla'da yaşamayı düşünüyorum. Aklıma daha güzel bi yer gelmedi. Sormak istediğim eşimle beraber gelicem İstanbul'dan. Yabancılık çekermiyiz, halkı nasıldır, yani insanlar birbirine bağlımıdır. Burda yan komşumu bile tanımıyorum ama oralarda yaşayabilirmiyiz onu merak ediyorum. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.