Şimdi Ara

Fikrinize ihtiyacım var.ÖNEMLİ.Eski sevgilimin kazığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BEYLER OKUYUN AKICI YAZDIM VE FIKIRLERINIZE IHTIYACIM VAR.
    BEYLER O KADAR YAZDIM OKUYUN LÜTFEN.

    Biraz uzun olacak ama okuyup birseyler soylerseniz iyi olur ya.
    Beyler mezun olarak ygs ye tekrar hazırlanıyorum.Şimdi ben 10.sınıfta bi kıza vuruldum resmen bahsettigim ,beni böyle sev deki ayşemden halLice, esmer,siyaha yakın eşek gözlü upuzun kirpikli kibar burunlu elmacık kemikleri çıkık cok sevimli bi kız.Facebooka
    Soyadının ünlü harflerini cikartarak yazmış [çelenk>çlnk gibi] ben de öyle yapmıştım soyadımı unlü harfleri çıkarınca soyadlarımız aynı okunuyordu.Soyadımız aynı bahanesiyle tanıştım , bana karşı sıcakkanlı davraıyordu, kısa süre içinde sıkı arkadaş olduk.
    O güne dek yanlış anlamaması için sevgili durumları hakkında konusmadım ,hareketleri sevgilisi olan bir kızınki gibi değildi ben de bundan yola çıkarak sevgilisi olmadığını düşünmeye başlayıp alttan alttan seviniyordum ama o gün sorduğumda sevgilisi oldugunu öğrendim.Ben yine de duygularımı açıkladım,sevgilisi olduğu icin kabul etmesi olanksızdı.Kız bana beni kaybetmek istemediğini söyledi iyi biri olduğumu söyledi ama sevgilisi doğal olarak beni engelledi.(face şifresini biliyor olmalı.)

    11.sınıfta isveçten tatilden dönerken, arlanda istanbul seferinde yanıma bir Türk abi düştü , grafikerlik yapıyormuş izne memlekete geliyormuş , bu abiyle sohbeti kurduk , benim yedigim içtiğim şeyleri kendi ödeyeceğini söyledi kabul etmedim , zorla ödemek için hostese banka kartını uzattı.Hostes banka kartının geçmediğini söyledi adam acaip mahcup oldu, onun yediklerini de ben ödedim ,istanbula inince telafi edecegini söyledi(etti de ).Inince numaraları verdik whatsappdan filan konusa konusa 1 hafta kadar sürede baya samimi olduk.Kızla bu ne alaka derseniz geliyorum oraya bi dakka.Iste gün geldi ben bu derdimi bu abiye açtım.Özetle bu bana öyle motive edici cümleler öyle taktikler verdi ki ben 1 hafta kadar sonra kıza arkadaşlık istegi yolladım.
    2 dakka sonra kabul etti.2 gün sonra mesaj attım . Sanki hic zaman gecmemis gibi hemen samimiyet kurduk , ama bu sefer birsey farkliydi kıza hiç kanka diue hitap etmiyor friendzoneye düşmemeye dikkat ediyordum.

    Bu arada kız sevgilisinden ayrılmış.Yaklaşık 7 ay içinde bu kızla sevgili olduk.Bazen kisa süreli ayrılıklar yaşadık.Ben bu kızı öyle böyle değil çok seviyordum.E bilindiği üzere seveni öpüyorlar.Kız beni öyle üzdü öyle hayal kırıklıklarına uğrattı ki anlatamam ,ama kiza sanki daha bi baglandım. öpeni severler ya.
    12.sınıf geldi çattı.Hayvan gibi ders çalışmam lazımdı ama bu kız benim hayatımı alt üst etti.Bu çocuğun sınavı var demedi vur ha vurdu.Bi ara ayrıldık ciddi bi ayrılıktı , öyle ağladım öyle bi ağladım ki gözlerim kan kırmızısı , yastık ıpıslak ses telleri kısık göz altları mor.Bu halde fotoğrafımı attım gururumu aşkımdan geri sayarak tekrar birlikte olduk.Sınav zamanı geldi Puan olarak babayı aldım tabi ,ama kıza bozuntuya vermedim senin yüzünden düşük aldım diye.Basit bi bölüm yazıp gitmeyi planladım ama kız 2.seneye kalıp beraber hukuk için hazırlanmamızın daha iyi olacağını söyledi.Benim de aklıma yattı.Aynı dershaneye başladık , ben mezun o 12.sinif olarak hazirlaniyoruz.Ilk başta güzelce anlaşıp düzenli calismalar oldu beraber falan filan.Çok kavga eden bi çiftiz bu arada.Iste aramız bozuldu zamanla bu birden ayrılmak istediğini falan hissettirmeye basladi kisa süre sonra da ayrilalim dedi.Sebep olarak da surekli kavgalarimizin sinavi etkilemesini gösterdi.Ne kadar daha az konuşuruz stkilemez falan desem de acımadı ayrıldı.Ben kafayı yedim resmen.3 3.5 sene sevdigim beni terketti. sevgi sözcüklerine sıcacık sarılmasına dudagina o kadar alismistim ki onun yoklugunu dusunmek bile dehşet vericiyken şimdi başıma gelmişti .1 ay bok parçası gibi yaşadım saç baş dağılı günde 2 paket sigaralar alkoller , sınav umrumdisi olmustu artık.Ilac içtim ölemedim .
    2 ay olmuşken neredeyse hala hic unutamadim , o kadar kirgindim ki mesaj atmadim , Özür dilemesini bekledim ama Özür dilemesi bile kırgınlıgimi gidenleri telafi edemezdi.Bunalima girdim.Mal gibi durgun suskun Üzgün bi hayat surmeye basladim.
    O 12 ben mezun olduğum için derhanede hic karsilasmiyorduk.Ben bazen etütte fazladan kalıp onu görebilmek için ders çalışıyordum uzaktan görüp daha da somurtup eve dönüyordum.
    Çarşamba günü liseler yarım günmüş ,bundan habersiz şekilde dershaneye gittim.Her zaman ders calistigim sınıfa bosoldugu dusuncesiyle kapiyi çalmadan girdim.Tam karsimda.Bana bakiyordu kocaman gözleriyle ,kalbim duracaktı.Kapiyi cektim hemen dershaneden gittim.Aksam whatsappdan çağrı bıraktım.
    Özetle , durumumun berbat oldugunu unutamadigimi söyledim.O da derslere öncelik vermesi gerektiğini söyledi.Tekrar sevgili olamayacagimizi , en azindan lys ye kadar , söyledi.Arkadaş olarak düşman olmadan konuşmak istedigini söyledi.Kıza da hak verdiğim iciin kabul ettim .



    Ben bu kızla arkadas degil sevgili olmak istiyorum .hala sevdgimi söyledim ama kız bu konulari açmamamı istiyor.Benim hayatimda griye yer yok ya siyah olacak ya beyaz .Kiz ya sevgilim olacak ya da hiçbirşeyim, arkadaş olmak gibi ortasi bi durum beni daha kötü yapiyor. Sizce ne yapmaliyim akıl verin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skarholmen -- 31 Ekim 2015; 0:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Biraz uzun olacaktan sonrasını okumadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım, kızı/kızları salla hayat daha önemli git sınavına çalış sonra kızlar gelir.
  • UP BEYLER OKUYUN YAV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up 😳

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biriniz okuyun bari ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum ne desem bilemedim geçmiş olsun diyelim bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    İşte aradığım mizah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napmalıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım+BLOK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Adamdaki derde bak lan. Allah baska dert vermesin kardes.
    Adriana lima terketse bu kadar uzulmezdim.
    (Okumayin tamamını okudum pişman olursunuz)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri özet geçsin
  • skarholmen kullanıcısına yanıt
    Bence kıza şunu söyle bak ben okula girmek yerine senin tavsiyen ile bir senemi çöpe atıp seninle hukuk Okumayı Seçtim ama sen benden ayrılarak kendini düşünerek benim bu senemide çöpe attın de , bu arada bu durumdayken fazla tavsiye alma ve alkol ve sigaradan uzak dur kardeşim seni daha çok Kötüye yöneltir ve kızıda senden soğutur kız seninle çıkmıyorsa Hırs yap daha çok derslerine sarıl çünkü kız kazanıp sen yine kaybedersen okulu , kız uçar gider başka Şehre ve okula sen kalırsın burda o Yüzden akıllıca biraz kendini düşün ve doğru davran ve rahatlamak için Namaz kıl ve spor felan yap emin ol böylesi senin için daha iyi ALLAH 'ımıza emanet ol 😊👍🏻.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendine gel yoksa ömrün boyunca ağlarsın,umarım anlamışsındır
  • İbret olsun diye böyle konuları konudışında sabit konu yapacaksın.Gelen giden okusunda ne yapmaması gerektiğini öğrensin diye.Şaka gibisin yemin ediyorum.Hala seviyorum diyor birde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende farkındasın sevmenin zararlarının. Şimdi sevgili olsan ne olacak hocam? Otur adam akıllı sınava hazırlan. Bak kız ciddiyeti anlamış seni ikinci plana atıyor. Senin de yapman gereken bu. Sevgili olsanız ne olacak? Kız üniversiteye gidince seni hatırlayacak mı saniyorsun? Ya çocuk gibi ağlamaktan vazgecip işine bakacaksın ya da pisman olacaksın ilerde.
    Özet;kimse için onsuz yaşayamam deme yaşarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumak için kendimi hazır hissetmiyorum.
  • Sonuna kadar okudum, kardeş olmayacak duaya amin denmez olmuyorsa zorlama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kızın aşkı otogarda bitecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10. Sınıfta diye başlayan yerden sonra okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.