Şimdi Ara

95.99TL FIFA 22 Steam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
6.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xbox Game Pass'e gelecek deniyordu yakında. Onun habercisi mi acaba bu fiyat?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 20 Mayıs 2022; 15:3:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ea play ile fifa 21 ekleyip fifa 22'yi 36 liraya alabilen var mı ?

  • cüzdanda para vardı. 21 satın aldım , 22 35tl'ye düştü. 21 için refund talebi açtım hemen sonrasında. iade durumunu yazarım sonuçlanınca.

  • Hay anasına hic arkadaşım falan yok oynayacak, olsaydı alırdım :) Yapay zekaya karsi oynamak zevk verir mi ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ultimate teamde oynarsınız karşılıklı bireylerle

  • Dostlar fifa 21 alıp. Fifa 22 36 tl ye alın. Sonra fifa 21 iade edin  

  • fifa 21 olanlar 22yi gift olarak yollayabiliyo mu?

  • Nixoman kullanıcısına yanıt

    Denediniz mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra alınır mı? Çok kararsız kaldım.

  • Türkçü Rommel kullanıcısına yanıt
    Alınır hocam. Fut modu bile yeter

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkçü Rommel kullanıcısına yanıt
    4 aylık bir ömrü var oyunun hesabı ona göre yapmakta yarar var. Hele fut için alacaksanız aman aman keyif alacağım derken dert sahibi olursunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mamo44 M kullanıcısına yanıt

    Ps4 de oynadim Fifa 22'yi, defans yapamadim bir türlü. Adam yürüye yürüye geçiyor tüm oyuncularımı. Galiba eski defans, taktiksel defans 2 ye ayrılıyor, beceremedim. En son Fifa 13 oynamıştım 😃 Onda da Gameranger kurup online oynardım hep.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç geldi mi hocam

  • yakın zamanda şifre değiştirdiğim için refund uzun sürecek gibi. farklı bir arkadaş daha denemişse hızlı olmak açısından ondan bilgi almak daha iyi olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadlover -- 21 Mayıs 2022; 1:15:53 >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

    Ben yeni yaptım, iade 1 saat içinde onaylandı ama paranın tekrar cüzdana geçmesi 1 veya 2 gün alır. Sorun yok yani, yapabilirsiniz.

  • sadlover kullanıcısına yanıt

    Bunun için 2021 419 TL'ye standard edition mu almamız gerek?

  • anarki24 kullanıcısına yanıt

    evet

  • Konuyla alakası yok ama PES oyuncuları için yazmak istedim. FIFA 98'den 2009 senesinde PES 2009'a geçene kadar sadece FIFA oynadım.


    2009'dan 2022'ye kadarda sadece PES oynadım. PES 2014 hariç 2009'dan 2022'ye kadar olan tüm PES'lerde oynamaktan keyif almışımdır.


    PES 2020'de oyun baya değişti Iniesta ile çalıştılar falan. Alışmak zor oldu ama alıştım. İyi kötü oynadım yine. 2021'de oyunu güncellemeyip 2022'ye iyi çalışacağız falan dediler, tamam dedim bu sefer olacak herhalde oyun.


    PES 2022 çıktığında yükleyip silmem 10 dakika sürmedi. O zamandan beri PES 2021'de bıkkın şekilde 1-2 takılıyordum. Baymıştım, düzgün bir pes gelmeyecekti çünkü o oyunun hiç bir güncelleme ile kurtarılacak bir yanı yoktu. Eski bir hatıra olarak kalacak futbol oyunları benim için diye düşünürken bu konuyu görüp lan dedim alıp bir deneyeyim en azından farklı bir deneyim olur. Beklentim de yoktu çünkü PES oynadığım dönemlerde FIFA'yı genel olarak hiç sevememiştim. Burdan sonra asıl söyleyeceğime geleyim.


    İçerik anlamında değil sadece oynanış anlamında değerlendiriyorum. FIFA fanı olup abi FIFA mükemmel ya falan dememi beklemeyin. Bence FIFA çok çok çok normal bir oyun. Hissettiğimi aktaracak kelime bulmakta çok zorlanıyorum. FIFA olması gereken. FIFA normal bir oyun. FIFA fanboyu olunacak inanılmaz bir yapım değil. Kötü anlamda demiyorum ama FIFA vasat. Yani yapması gerekeni asgari olarak yaptığı için alkışlanacak bir tarafı yok.


    AMA...


    PES çok kötüymüş be.. Çok çok çok kötüymüş be. FIFA 22'yi oynarken oha bu ne kadar mükemmel oyun hiç demedim. Normalde olması gereken şeylerin olabildiğini görünce OHA dedim evet ulan evet budur dedim. Bu böyle olmalı dedim. PES bana göre bir şaka arkadaşlar şuan ki durumda. Geçmişi değerlendirmeyeceğim. Oldurmaya çalışırken kendinizi kastığınız, olamaması yüzünden sinirlendiğiniz, dünyadaki en aptalca şeylerin sürekli yaşandığı, oyunun akışı içerisinde çabuk unuttuğunuz ve ALIŞTIĞINIZ..


    Burada bir durayım. Çünkü en önemli kelime ALIŞMAK. Hani internette geyik bir espri türü vardır ya. TÜPNÜK PİKİ yazılır sonra altında doğrusu neydi unuttum esprisi yazılır. (Piknik tüpü :) ) Pes tam olarak bir TÜPNÜK PİKİ arkadaşlar. Size doğruyu unutturan bir TÜPNÜK PİKİ. FIFA kontroller açısından PES'ten çok farklı. Şuan oyunu noob seviyesinde oynuyorum ve henüz 3 saat oynadım. İlla ki bu oyunda da bir sürü aptalca hata vardır. İlla ki bir sürü bug'ı vs çıkar. Ama mesele zaten mükemmel olmak değil. Vasat olsa bile yeter. PES vasat bile değil. PES bir TÜPNÜK PİKİ arkadaşlar. Size bir şakayı normalleştiren bir TÜPNÜK PİKİ. Eğer PES'ten sıkıldıysanız bence hazır indirim varken FIFA'yı bir deneyin. Yatırım tavsiyesi değildir. :)





  • Alıntı

    metni:
    Para iadenizi Steam Cüzdanı'nıza yaptık. İade miktarı ilk olarak beklemede olarak görünecek ancak 7 gün içinde kullanılabilir olacaktır.


    @ikigai




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 22 Mayıs 2022; 13:38:51 >
  • 419 tl karta da iade oluyor değil mi ? ben kendi cüzdanımda o kadar taşımıyorum steam cüzdana yükleyemem o parayı.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.