Şimdi Ara

FIFA 16 ( PS4 ) PRO CLUB ve KURALLAR !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar , şu an için ST4RZ isimli klüpte oynuyorum. cogunlugu ingiliz olan bir klüp , yabancılar ve su an dünya sıralamasında git gelli ilk 5 teyiz. bazen 1. sıra bazen 2. sıra fakat memnun degilim cunku cok düz oynuyorlar ve mikrofon kullanmıyorlar ne zevki var ne de maç içinde yaratabilecek bi plan var sürekli kazansakta...

    yaklaşık 3 sene bu oyunu oynadım pc platformunda , fifa 15 'in çıkışından 6 ay sonra playstation alıp bıraktım orada da üst düzey takımlarda oynuyordum . kısacası pro club için nasıl oynanması gerektiğini bilen biriyim çok iyi oynuyorum demiyorum !!! ama iyiyimdir : )

    ve diyorum ki kendini pro club oynamaya adayacak ciddi oynayabilecek arkadaslar bulalım playstation 4 üzerinde .
    gerçek mevkim ikinci forvet pozisyonu bi nevi cam ve st arası top taşıyan forvete yardım eden adam pozisyonundayım . ama bunun önemi yok kim iyiyse hangi pozisyonun hakkını veriyorsa o orada oynar.

    kurallar'a gelince:
    1- Mutlaka DROPIN ( yeni adıyla AYAKÜSTÜ MAÇ ) modunda en az 40 maç yapmış olmak.
    2- Oynayacağı mevki de en az 83 overall 'a sahip olmak. (cogu görevler pro clubta oynarken tamamlanıyor o yüzden düşük tutuyorum )
    3- Pas ve kanat organizasyon stilinde top oynamayı kendine görev edinmiş olmak.
    4- Gereksiz çalım , top kayıplarından kaçınmak.
    5- Botlardan yani CPU 'nun yönettiği oyunculardan alakasız yerlerdeyken top istememek.
    6- Oynadığı mevkiden başka mevkilerde de oynadığı zaman problem cıkarmamak.
    7- 7/24 olmasa da , sürekli bize katılmaya çalışmak.
    8- 5 kişiden az iken oyun başlatmamak.
    9- Mutlaka playstation mikrofonuna sahip olup takımla kontak halinde olmak.
    10- Seviyeli küfürsüz muhabbet ve oyun içinde reaksiyonlara tepkilerimize dikkatli olmak.
    11- Yabancı oyunculara da açık olacaktır klübümüz.
    12- Dropinlerde bir nevi scout ekibi gibi oyuncu aramakta görevlerimizden biri olacak.

    tarih 28.09.2015 pazartesi bu konu başlığını acıyorum bu kurallara uyabilecek ya da bize katılmak için oyuncusunu geliştirebilecek arkadaşlar beni psn üzerinden eklesinler mutlaka. 5 Ekim tarihinde de en geç klübü kurup başlamak arzusundayım. varsa takımınız ve iyi oynadıgını düşündüğünüz arkadaslarınız cagırabilir veya birleşebiliriz.

    psn : Buura34
    Lütfen gerekli şartları karşılamayan arkadaşlar eklemesinler. öncelikle dropin (ayaküstü ) modunda oyuncularını geliştirmeye oyunun mentalitesini öğrenmeye çalışsınlar. teşekkürler.

    Görüşmek Üzere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buura34 -- 28 Eylül 2015; 1:01:38 >







  • Hocam benim takımım var biz 3 kişiyiz iyide sayılırız maç yapmak isterseniz rakip olarak ekleyebilirsiniz bizi. Yada bize katılmak isteyedebilirsiniz. Geceleri mümkün mertebe online oluyoruz.
    PSN: Consequenses
  • Buura bu saydığın niteliklere uyan oyuncu şuan için Türkiye'de yok ben 5 yıldır bulamadım :) ama sorsan hepsi birbirinden güzel oyuncular o yüzden sana tavsiyem yabancılarla oynamaya devam et :) Yok ben sabırlı insanım sadece eğlence şamata muahabbet için oyuncu arıyorum dersen gerçekten burda çok komik arkadaşlar var çok eğlenceliler ama iş oyuna gelince 2 tane kol kırdım ps3'de :)
  • Şartlar çok güzel ve doğru esasen ama hakikaten neden öyle bilmiyorum ama oyunlarda bir türlü organize olunamıyor. Bir seferinde gta da 20-25 kişilik grup kurdum.Sadece 3-4 kişi oynadık . Madem aktif olamayacaksın neden katılmak için can atıyorsun diye sormak lazım. Neyse. Bende henüz oyunu alamadım psn le ilgili bir sorun yaşıyorum. Alırsam bu sene ilk kez bende pro clup gibi modlara heveslendim bakalım. 83 overall olunca hevesim kaçmaz da takım ararsam başvuruda bulunmak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ike

    Hocam benim takımım var biz 3 kişiyiz iyide sayılırız maç yapmak isterseniz rakip olarak ekleyebilirsiniz bizi. Yada bize katılmak isteyedebilirsiniz. Geceleri mümkün mertebe online oluyoruz.
    PSN: Consequenses

    selamlar. kabul ettim isteğini : )
    bu arada rakip degil takım olma yolunda ilerleme derdindeyiz : )
    yani güncel sürekli oynayan iyi bir takım. : )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lespaldinho

    Buura bu saydığın niteliklere uyan oyuncu şuan için Türkiye'de yok ben 5 yıldır bulamadım :) ama sorsan hepsi birbirinden güzel oyuncular o yüzden sana tavsiyem yabancılarla oynamaya devam et :) Yok ben sabırlı insanım sadece eğlence şamata muahabbet için oyuncu arıyorum dersen gerçekten burda çok komik arkadaşlar var çok eğlenceliler ama iş oyuna gelince 2 tane kol kırdım ps3'de :)

    var var : ) pc de vardı playstation da da vardır. pc de kontakt kurmak daha basit oldugu icin ps de zor gibi gözüksede olur yaratılır : )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kabune

    Şartlar çok güzel ve doğru esasen ama hakikaten neden öyle bilmiyorum ama oyunlarda bir türlü organize olunamıyor. Bir seferinde gta da 20-25 kişilik grup kurdum.Sadece 3-4 kişi oynadık . Madem aktif olamayacaksın neden katılmak için can atıyorsun diye sormak lazım. Neyse. Bende henüz oyunu alamadım psn le ilgili bir sorun yaşıyorum. Alırsam bu sene ilk kez bende pro clup gibi modlara heveslendim bakalım. 83 overall olunca hevesim kaçmaz da takım ararsam başvuruda bulunmak isterim.

    işte zaten organize olabilecek bir takım kurmak amaç… : ) bekleriz : )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buura34

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ike

    Hocam benim takımım var biz 3 kişiyiz iyide sayılırız maç yapmak isterseniz rakip olarak ekleyebilirsiniz bizi. Yada bize katılmak isteyedebilirsiniz. Geceleri mümkün mertebe online oluyoruz.
    PSN: Consequenses

    selamlar. kabul ettim isteğini : )
    bu arada rakip degil takım olma yolunda ilerleme derdindeyiz : )
    yani güncel sürekli oynayan iyi bir takım. : )

    Hocam diğer iki arkadaşım oyunda aktif oluyor genelde ama ben fifa 16 yı hiç beğenmedim. Top fiziği, paslar, şutlar çok kötü geldi. Sanırım bu sezon ben yokum gibi bişey. Yinede denemelere devam edicem sabırla olmaz ise satıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhabalar,

    arkadaş grubumuzla oynadığımız takımımız var keyifli fena değil. any kullanmıyoruz. ben 89 st oynuyorum takımı seviye atlatabilecek yüksek overall'li iyi oyuncular arıyoruz. mesajla ulaşın lütfen.
  • Merhaba arkadaşlar Pro club ile ilgili bir şey sormak istiyorum araştırdım ama bulamadım şöyle ki aynı ps4 den 2 ayrı hesapla pro club oynayabilir miyiz? ve nasıl?
  • Oynayamazsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online Turnuvalara katilmak isteyen arkadaslar olursa;

    http://turkfifatoplulugu.com/

    Facebook grubundan iletisim kurabilirsiniz.

    https://www.facebook.com/groups/825174957613879/
  • Selamlar beyler, 2 arkadas Pro Club Moduna basladik.
    Katilmak isteyen olursa bekleriz yaslarimiz 30, 20 yas ustu tercihimiz Div 1 Div 2 oyuncusuyuz. 20 ve ustu Div 5-6 ustu oyunculari takimiza bekleriz.

    ilk macimizdan ufak bir kesiti paylasiyorum buraya katilmak isteyenler icin tum bilgiler linkte mevcuttur. iyi geceler

    https://youtu.be/Sun-s6qrwMU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.