Şimdi Ara

FİFA 14 Dnf hatası bıktırdı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunu PS3 konsol ile oynuyorum, geçen sene FİFA 13 oynarken bağlantı ile ilgili hiçbir problemim olmadı, 20 MGBİT sınırsız fiber internetim var ve modeme kablo ile bağlantı kuruyorum, yani herşey olması gerektiği gibi, PS3 için portta açtım, ama ne yaptıysam şu lanet DNF hatasını almaktan kurtulamadım, oyuna girip rakibin kadrosunu ekranda gördükten 20-25 saniye sonra DNF hatası verip oyundan atıyor ve yenik sayıyor beni, UT modundan da çıkıyor, oyunu indirip oynamaya başladığım ilk maçta DNF hatası aldım, şimdi 3-4 maçta bir bu hatayı alıyorum, oyunun bir anlamı kalmadı resmen, bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?

    Teşekkürer.



  • arkadaşlar bu konuda benim dışımda sorun yaşayan yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Camaleonte

    arkadaşlar bu konuda benim dışımda sorun yaşayan yok mu?

    1-0 yendiğim maç bitince koparttı bağlantıyı. beni yenik saydı. hatta yaptıgım maçlara bakıyorum 1-0 yenmiş görünüyorum. saçmalık yahu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: system44

    quote:

    Orijinalden alıntı: Camaleonte

    arkadaşlar bu konuda benim dışımda sorun yaşayan yok mu?

    1-0 yendiğim maç bitince koparttı bağlantıyı. beni yenik saydı. hatta yaptıgım maçlara bakıyorum 1-0 yenmiş görünüyorum. saçmalık yahu.

    aynısı banada oldu. 5-2 yendim. maç sonu ekranda Dnf hatası verdi.internet bağlantımda kopma olmadı. Ea server'larından bile kopmamıştım yani. Ea'ye mail gönderdim, düzeltmeleri için eğer düzelmezse bırakırım Fut'u.
  • beni aynı gün dünya kupasında 2 ligde 3, 5 maçta attı berabereydi hepsi ve yenik saydı hepsinde. ligden düşmem kesinleşmiş gibi olunca ben sinirlendim ligdeki maçta 1-0 geri düşünce sinirlerime hakim olamayıp direk maç oynanırken ben çıktım bu sefer. daha önce de tek tük attığı olmuştu. şimdi dnf mahvoldu benim ve inanılmaz coin kesiyor.dk'da gruptan çıkma 2500 değil 750 çeyrekte elenme 2.5k değil 1.5k maçlarda da 5-0lık galibiyete bile 400 anca coin veriyor.nasıl düzeltebilirim yardımcı olacak yok mu? kulübü bile silerim 4.ligdeyim o kadar emek verdim ama gerekirse silerim gözümde değil
  • Sorun EA serverlerindan kaynaklı.Her zamanki gibi.
  • pc de oynuyorum.. dün tam 13 maçım dnf ile gitti.. istatistiklere yenilgi olarak ekleniyor ancak online season da maç oynanmamış görünüyor.. hani ordada hükmen 3 0 yazsada bari güzel güzel küfürümüzü etsek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.