Şimdi Ara

fethiye hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    bu yıl eşimle fethiyeye tatile gitmeyi planlıyoruz.giden arkadaşlarımız pek bir metini etti,lakin fethiye hakkında tek bildiğimiz şey kelebekler vadisi ve ölü deniz olduğu.yani hiç bir şey bilmiyoruz.ama eğlenebileceğimiz ve gezip,görebileceğimiz yegane yerlerden biri olduğunu giden,gören arkadaşlardan biliyoruz.şimdi size sorum şu,her gün bir yeri gezme fikrinden yola çıkarak 5 yıldızlı bir yerde konaklamak bize mantıksız geliyor.apart yada pansiyon olabilir diye düşündük.

    fethiyeye hiç gitmeyen birini nereye yönlendirirsiniz ? nerde konaklamalı,nerelere gitmeli,ne yemeli,ne içmeli,nereleri görmeli.kısacası fethiyeyi hiç bilmeyen birine nereleri önerirsiniz ? bu arada aracımız yok.muhtelemen uçakla yada otobüsle gidicez.cevap için şimdiden teşekkür ederim.



  • 1. kelebekler vadisi tekne turu
    2. 12 adalar teke turu
    3. saklikent jeep safari tur ( mumkunse sus savaşı olmayana katılın)
    4. korkmazsanız kısıbası 150 tl civarı verip parasutle atlama yapabilirsiniz
    5. dalyan turuna mutlaka gidin muhtesem bi yer
    tekne turları 25 tlydı oglen yemeklı
    jeep safaride 25 tlydi
    dalyana bız arabamızla gıtmıstık ama turla 80 tlydı galıba kısı bası yanlıs hatırlamıyosam
  • fethiye çalışta ucuz bi otel pansiyon bulup paranızı turlara harcarsınız. çalışın denizi pen güzzel değil. ama ben zaten otelde sadece uyucam dersenız calısta ucuz bı otel bulun. her gune bı tur ayarlarsınız . kac gun kalacaksınız bılmıyorum ama turlarda ıster ıstemez yoruluyor ınsan 1 gun tur 1 gun otelde dınlenme seklınde gecırebılırsınız
  • peki nerde konaklamalıyız ? en iyi konaklanabilecek yer ölü deniz mi ?

    bir de her yerdeki deniz güzel değilmiş,girilmiyormuş bile.siz ne dersiniz ?
  • ölüdeniz tabiki deniz olarak çalıştan 10 kat güzel ama. ölüdenizde oteller pahalı çalışta daha ucuz. eger maddi problem yoksa ölüdenizde kalın ama bana yatacak yer yeter zaten otelde vakıt gecırmıcem dersenız calısta kalın . bız ılk sene oludenızde kalmıstık. gecen sene çalışta kaldık
  • Hocam kalacaksanız ve arabanız varsa size tavsiyem hisarönüdür.Ordan bir apart kiralayarak market,fırın hatta çin lokantasına bile yürüme mesafenizde gidersiniz.Geçen yıl tatilimi orada yaptım forumda fethiye tatil planı diye aratırsanız yazdığım ayrıntıları bulabilirsiniz kolay gelsin.
  • Fırsat sitelerinde belki denk gelirsin ben ordan almıştım. Ölüdenizden tutman daha iyi. Sabahları paraşütle atlayanlar eşliğinde kahvaltı, gündoğumunda birkaç yabancı turistle koşu yapmıştık çok çok güzeldi.
    Ayrıca Fethiyeye gidiyorsanız paraşütle atlamadan dönmeyin işin eğlencesi o.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.