Şimdi Ara

FBUS/MBUS DATA KABLOSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia dct4 serisi için fbus kablosu nerden bulunur? Fiyatları ne kadardır? Bu kabloların özelliği nedir? Çok soru sordum ama kusura bakmayın. Com bağlantılı DKU5 kablosuyla yapılamayan işlemlerin bu kablolarla yapılabildiğini duydum. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun.



  • bu kablolar telefonlara firmware yuklemek icin kullanilir. ama is sadece bu kablolari bulup almakla kalmiyor. telefonuna uyumlu alacagin kabloyla birlikte uyumlu bir firmware upodate dosyan ve bunlari islemene yardimci birde yazilim temin etmen gerekiyor. dolar bazinda yuksek fiyatla saitlan bu kablolar sadece kendi modeliyle uyumludur. yani bu kabloyu aldigin taktirde kendi telefonunu kendin guncelleyebileceksin, ama yinede gereksiz gorunen bir is. cunku alacagin telefona uyumlu kabloyu bulup alacaksin ve sadece o telefonda kullanacaksin ve telefonu satincadda buyuk ihtimal elinde kalacak bir aparat olacak.
  • Yazılım işi kolay. kabloya vereceğim para 40-50 milyondan az ise buna değecektir. Bu kabloyu sadece firmware yüklemek için istemiyorum.
  • 40-50 milyondan fazla para vereceksin, hatta bulamayacaksin, hatta bulsanda sana fais fiyat soyleyecekler. peki senin telefonun modeli nedir ve fw disinda ne yapacaksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.