|
|
DPI Saglik Skoru • Otomatik Blockcheck • Dinamik nfqws Profilleri HealthMon Arka Plan Servisi (CPU/RAM/Disk/Yuk) • Esik & Bekleme Mantigi Zapret Watchdog • Otomatik Kurtarma • WAN Durum Izleme & Analiz Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme (0/1/2) IPv6 Sihirbaz • IPSET Kontrol • Hostlist/Autohostlist Filtreleme Katmani Guvenli Rollback • Oturum/Kilit Koruma • Self-Test Motoru • CLI • GitHub |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
neyse geyiğin üstüne hemen yazayım kullandığım versiyonu FUU_V4712_WWE_EE00_EXT_V130_2nd versiyonunu yükledim ben gayet güzel hakkaten hızlı radyo sürümünü de 4.80'a yükselttim mesajlaşmada sanki daha iyi oldu gibi. Bak ne yap biliyormusun 2 geri sayfada bi arkadaş mw6 ya yükseltmek için gerekli bütün programları ve yukardaki rom sürümünü falan upload etmişti ben ondan güncelledim içine gayet güzel nasıl yapacağımızı anlatan bi text te koymuş saolsun al linki vereyim ondan indir güncelle.
Özel işlerimden dolayı biraz gecikti...
. su iki program var. bunlarla ilgili olabilir belki. Macromedia Flash Player ActiveX ve Adobe FlashLite. bundan dolayı oynatıyor olabilir belkide. ama birseyden eminim wm5 varken bu programlar yüklü oldugu halde oynatmıyordu. bu programları burdan buldum ama hangi sayfada hatırlamıyorum şimdi. şu anda calısıyorum ama saat 22 den sonra arastırabilirim ve yollayabilirim. Ama bulursun sanırım.

Ama iyi iyi, arada yapsınlar böyle, ben dizüstü almak için Ramazan Bayramı kampanyalarını bekliycem