Şimdi Ara

ASUS P535 KULLANICILARI (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.861
Cevap
28
Favori
641.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Daha buhttp://forum.donanimhaber.com/m_9921600/mpage_52/key_/tm.htm sayfada yazdık her sayfaya böyle liste yapmayın diye,listenin uzunluğundan asıl mesajlar okunamıyor.
    Zapret Watchdog • Otomatik Kurtarma • WAN Durum Izleme & Analiz
    Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme (0/1/2)
    IPv6 Sihirbaz • IPSET Kontrol • Hostlist/Autohostlist Filtreleme Katmani
    Guvenli Rollback • Oturum/Kilit Koruma • Self-Test Motoru • CLI • GitHub
  • Dostum sorun yanıtsız kalmış. Ayıp olmuş valla sen herkese yardımcı ol sana kimse cevap vermesin utanın be. neyse geyiğin üstüne hemen yazayım kullandığım versiyonu FUU_V4712_WWE_EE00_EXT_V130_2nd versiyonunu yükledim ben gayet güzel hakkaten hızlı radyo sürümünü de 4.80'a yükselttim mesajlaşmada sanki daha iyi oldu gibi. Bak ne yap biliyormusun 2 geri sayfada bi arkadaş mw6 ya yükseltmek için gerekli bütün programları ve yukardaki rom sürümünü falan upload etmişti ben ondan güncelledim içine gayet güzel nasıl yapacağımızı anlatan bi text te koymuş saolsun al linki vereyim ondan indir güncelle. zapidshare.com/files/53102165/wm6_rom_update.rar
    quote:

Orjinalden alıntı: yxsdf

Arkadaşlar şu an için en iyi WM6 sürümü hangisi. Hangisi en sorunsuz çalışan ? Yazarsanız çok memnun olurum.

İlk sayfa için içerik %98 hazır, yönetim ile de görüştüm. her şey yolunda. Bugün yarın hazır olur. Özel işlerimden dolayı biraz gecikti...

• selm arkadaslar. hiç denedinizmi bilmiyorum ama dun aksam youtube girdim, calısmayacagını düsünerek videoların birini actım o da ne, bi baktım videoları oynatıyor. 3-4 gün önce wm6 ya gecmiştim ve hemen arkasından radio v4.80 i yüklemiştim. sanırım wm6 youtube videolarını baska farklı bir program gerektirmeden oynatıyor. emin olmak için 10 nun üstünde video denedim hepsi çalısıyor. fakat oynatırken çok kucuk duraksamalar yapıyor, 0,2sn gibi. kasma yapıyor gibi sanki. biraz kurcaladım cpu turbo moda falan aldım ama yine aynı. şasırdım doğrusu ama sevindim. ekstra hiç bir program yüklü değil ve cok kucuk kasmalar haricinde gayet güzel ve hızlı oynatıyor. bilgilerinize sunulur. su çok kucuk kasma sorunuda çozulurse cidden süper olur yani. wm6da en sevindiğim nokta bu oldu. bi deneyin bakalım sizdede oynatacakmı. ben cihazın sürüm bilgilerini yazıyorum. karsılastırma yapmak istersiniz belki
    rom date: 2007/8/9
    rom version: v4.7.12 WME_AU00
    boot version: 070416122657
    radio version: V.4.8.0
    mp version: V0.164
    battery version: 1.3

SONY XPERIA™ Z5 | Gold
    Qualcomm Snapdragon 810 2GHz Quad-Core Cortex-A57 Plus 1.5GHz Quad-Core Cortex-A53 Processor || Adreno 430 GPU || 3GB RAM || Cat 6 300Mbps
    Android 5.1 Lollipop || 2900 mAh Battery | Full HD 1920x1080 IPS LCD || 5.2 Inc || 428 PPI || 23MP camera, 24mm-equiv. f/2.0 lens || 32GB storage

• quote:

Orjinalden alıntı: inanli

selm arkadaslar. hiç denedinizmi bilmiyorum ama dun aksam youtube girdim, calısmayacagını düsünerek videoların birini actım o da ne, bi baktım videoları oynatıyor. 3-4 gün önce wm6 ya gecmiştim ve hemen arkasından radio v4.80 i yüklemiştim. sanırım wm6 youtube videolarını baska farklı bir program gerektirmeden oynatıyor. emin olmak için 10 nun üstünde video denedim hepsi çalısıyor. fakat oynatırken çok kucuk duraksamalar yapıyor, 0,2sn gibi. kasma yapıyor gibi sanki. biraz kurcaladım cpu turbo moda falan aldım ama yine aynı. şasırdım doğrusu ama sevindim. ekstra hiç bir program yüklü değil ve cok kucuk kasmalar haricinde gayet güzel ve hızlı oynatıyor. bilgilerinize sunulur. su çok kucuk kasma sorunuda çozulurse cidden süper olur yani. wm6da en sevindiğim nokta bu oldu. bi deneyin bakalım sizdede oynatacakmı. ben cihazın sürüm bilgilerini yazıyorum. karsılastırma yapmak istersiniz belki

bendede aynı version ama bende "get the lastest flash player" diye bi yazı çıkıyor ? oynatmıyor yani ilginç

• @ozankardes, cevabın için çok teşekkürler. Ben şahsen WM6'ya geçmeyi düşünmüyorum. En azından adam akıllı Türkçe versiyonu çıkana kadar. İlk sayfa için WM6 güncelleme işlemini anlatıyorum ve hangi WM6 sürümü en iyisi onu merak ettiğim için sormuştum.
    Saygılarımla
    çok pardon özürler. ben program yüklemedim demiştim ama simdi program ekle kaldır listesine baktım 2 program yuklemişim, ama ben farkında diilim. yaslandım sanırım. su iki program var. bunlarla ilgili olabilir belki. Macromedia Flash Player ActiveX ve Adobe FlashLite. bundan dolayı oynatıyor olabilir belkide. ama birseyden eminim wm5 varken bu programlar yüklü oldugu halde oynatmıyordu. bu programları burdan buldum ama hangi sayfada hatırlamıyorum şimdi. şu anda calısıyorum ama saat 22 den sonra arastırabilirim ve yollayabilirim. Ama bulursun sanırım.

SONY XPERIA™ Z5 | Gold
    Qualcomm Snapdragon 810 2GHz Quad-Core Cortex-A57 Plus 1.5GHz Quad-Core Cortex-A53 Processor || Adreno 430 GPU || 3GB RAM || Cat 6 300Mbps
    Android 5.1 Lollipop || 2900 mAh Battery | Full HD 1920x1080 IPS LCD || 5.2 Inc || 428 PPI || 23MP camera, 24mm-equiv. f/2.0 lens || 32GB storage
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAS207
    bendede aynı version ama bende "get the lastest flash player" diye bi yazı çıkıyor ? oynatmıyor yani ilginç

Macromedia Flash Player 7 For Pocket PC

quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

Macromedia Flash Player 7 For Pocket PC

teşekkür ederim kardeş yükledim çalışıyor şimdi eline sağlık

birde daha önce mpx220 sonrada sp5 kullandım onlarda pil sıcaklıgı voltajı mA cinsinden degerleri görebiliyordum ama malesefki ASUS p535 buna izin vermiyor yada donanımsal olarak yok

• Bluetooth üzerinden ActiveSync Bağlantısı Kurma

1. Öncelikle bilgisayarınızda ActiveSync ekranında Dosya / Bağlantı ayarları ekranında aşağıdaki şekilde ayarlamaları yapın. Burada seçmeniz gereken COM Port, Bluetooth alıcınız için geçerli olan giriş portudur. Sizde hangi COM Port'un çalışacağını öğrenmek için bluetooth alıcınızın ayarlarına bakabilirsiniz yada en kötü ihtimalle deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz.

2. Daha sonra P535'de sağ alttaki Bluetooth simgesine tıklayarak "Bluetooth Manager"ı açın ve sol alttaki "New" butonuna tıklayın.

3. Gelen ekranda "ActiveSync via Bluetooth" seçin ve "Next"e tıklayın, daha sonra gelen Step 1 ve Step 2 adımlarını da "Next" diyerek geçin ve PC arama ekranı gelecektir. Burada PC'nizi seçin, otomatik olarak bağlantı kurulacaktır.

4. Kurduğunuz bağlantı için bir isim yazın ve "Finish" butonuna basın.

5. Daha sonra PC ekranına aşağıdaki şifre ekranı gelecektir.

6. Aynı şekilde PC'deki şifre işlemi bittikten sonra P535 ekranında da şifre ekranı gelecektir.

7. Active Connections kısmına bakarak bağlantının durumunu kontrol edebilirsiniz.

8. Bluetooth Manager'da My Shortcuts kısmında bağlantınız üzerinde stylus'u basılı tutarak erişeceğiniz menüden bağlantıyı kesebilir yada bağlı değilken çıkan "Connect" seçeneği ile bağlantı kurabilirsiniz.

Saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: latrell

arkadaşlar merhaba Sistem bilgilerlini güncelleme ile sorunum var.
    Bunların en güncel sürümlerini ve nereden çekebileceğimi söylerseniz memnun olurum.

Benimkiler;

ROM Tarihi: 2007/2/8
    ROM Sürümü: V4.3.23 WWEI_TR00
    Önyükleme Sürümü: 061024161032
    Radyo Sürümü: V.4.7.0
    MP Sürümü: V0.164
    Pil Sürümü: 1.3
    Genişletilmiş ROM Sürümü: V1.2.5 TR00

Bir de ben telefonumu düşürdüm, hafifçe düştü üzerinde kılıfıda vardı ama titremez oldu, titreşimi bozuldu yani. Bunu güncelleme yaparak çözebilir miyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar WM5 kullanıyorum ve acemi bir kullanıcıyım, sorum cevapsız kalmış. Ama gördüğüm kadarıyla rom tarihim ve sürümüm çok eski. Eski bilgilerin güncel sürümlerini nereden indireceğimi belirtirseniz sevinirim.

• quote:

Arkadaşlar şu an için en iyi WM6 sürümü hangisi. Hangisi en sorunsuz çalışan ? Yazarsanız çok memnun olurum.

İlk sayfa için içerik %98 hazır, yönetim ile de görüştüm. her şey yolunda. Bugün yarın hazır olur. Özel işlerimden dolayı biraz gecikti...

Açılış sayfasını merakla bekliyoruz. HP ciler bizimle dalga geçiyor. Biz sizden daha aktifiz diye... Sana güveniyoruz yxsdf, şunların ağızlarının payını verelim... :)
  • Arkadaşlar bu hat düşme olayı nedir yaw? Sim kartı değiştirdim yine de sinyal olduğu halde telefon çekmiyor. Bi bakıyorum sonradan sms gelmiş "sizi arayanlar" diye. Bazen de beni arayanlar demin aradım tel kapalıydı diyor.. Var mı bi hal çaresi.
    quote:

Orjinalden alıntı: Emir ERDOĞAN

Valla anasayfayı merakla bekliyoruz hocam.
    Artık indirdiğim & yüklediğim şeyleri karıştırmaya başladım.
    WM6 Türkçe'yi bekliyorum bir de.
    Acele edip sonra uğraşmak istemiyorum.
    535'i iş telefonu olarak kullanıyorum da hataya tahammülüm yok o yüzden.
    Hat düşme probleminden dolayı bayaaa sıkıntıya girmiştim zaten geçenlerde.
  • Arkadaşlar, igo turkey 2007.07 harita sürümü tamam mı sizce. Yani kullanabilir miyiz? Bazı şikayetler duydum da. Bir de sadece haritayı nereden bulurum? Formu inceledim bulamadım da? Bir derdim daha var; geçenlerde active sync ile bir kaç oyun proglarını ekle kaldır dan kaldırıyım dedim. Ama yanlışlıkla başka şeyler de kaldırdım. WM 5 kullanıyorum. Bi baktım ingilizce olmuş, tekrar nasıl türkçe yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • 30 günü aşan tamir süresinde değişim yapmak zorundalar.. 3. kez tamire giderse çeşitli sebepten değişim yapmak zorundalar.. 2. kez aynı sebepten tamire giderse değişim yapmak zorundalar... garanti kağıdını iyi okuyyup hakkını ara..
  • Merhaba arkadaşlar,
    öncelikle bilgisini paylaşan her kese dayanışma ruhları için çok teşekkür ediyorum.
    insanı yücelten erdemlerden birisidir paylaşmak.
    ben P535'imi kullanmak konusunda çok başarılı değilim. cihazı çok seviyorum ve çok memnunum ama yazıulanları okuduğumda anlıyorum ki daha % 50 sini bile kullanmıyorum. Sorunuma yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

MMS ayarları bölümünde Turkcell'i seçerek onayladım. Geçen gün turkcell her zamanki gibi bir mms gönderdi. bu cihazdan ilk kez mms alacağımı hatırladım ve onayladım. ama bir türlü dosya alınamadı ve dolayısıyla açılamadı. bunun üzerine ben bir MMS hazırladım ve göndermek istedim. gönder butonuna bastığımda ve sonrasındaki Gönder/Al denemelerimde hep şu uyarı penceresi açıldı.

"İLETİLERİN TAMAMI GÖNDERİLEMİYOR VEYA ALINAMIYOR. TEKRAR DENEMEK İÇİN MENÜ VE DAHA SONRA GÖNDER/ALMA SEÇENEĞİNİ İŞARETLE"

her denemede yine aynı mesaj..
    yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

• EN BASİT ÇÖZÜMÜ UNUTMUŞUM...
    HATIRLADIM VE SORUNU ÇÖZDÜM
    "RESTART"
    MEŞGUL ETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM
    SAYGILAR

• Arkadaşlar merhaba..Uzun zamandır yoktum..Baya bi sayfa olmuş..Oku oku 2 günümü aldı..Neyse..

Arkadaşlar istanbulda lanlar için:

Bugün Vatan Computer'in açılışının 25. Yıldönümü olduğundan bütün ürünler %25 indirimliymiş..Ben istanbul dışındayım ama bir arkadaşım şu an birşeyler almak için gitti..Zannedersem ASUS P535 900 küsür ytl gibi bir fiyattan satılıyormuş..Almayı düşünüp de forumu takip eden arkadaşlara duyurulur..

YXSDF den bir de ricam olacak..Acaba Romanya, Letonya, Estonya ve Belarus'un igo haritalarını bulabilir miyiz? Ya da bulabileceğim bir link verebilir misin? Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdembaba -- 10 Eylül 2007; 15:12:23 >

bostancı vatandan bahsediyorum.

bu arada %25 indirim finans karta digerleri %10...

quote:

Orjinalden alıntı: erdembaba

Arkadaşlar merhaba..Uzun zamandır yoktum..Baya bi sayfa olmuş..Oku oku 2 günümü aldı..Neyse..

Arkadaşlar istanbulda lanlar için:

Bugün Vatan Computer'in açılışının 25. Yıldönümü olduğundan bütün ürünler %25 indirimliymiş..Ben istanbul dışındayım ama bir arkadaşım şu an birşeyler almak için gitti..Zannedersem ASUS P535 900 küsür ytl gibi bir fiyattan satılıyormuş..Almayı düşünüp de forumu takip eden arkadaşlara duyurulur..

• Hehe, Vatan Bilgisayar bunu gelenek haline getirdi valla. 4 ay içinde 3. %25 indirim oldu bu Ama iyi iyi, arada yapsınlar böyle, ben dizüstü almak için Ramazan Bayramı kampanyalarını bekliycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Eylül 2007; 15:51:04 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.