Şimdi Ara

DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
11
Favori
25.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Eşleşmeyi görünce kime oy vereceğim nerdeyse kesin gibiydi zaten. Çok sevdiğim Ministry'nin genç yaşta hayatını kaybetmiş gitaristi Mika Scaccia'nın yer aldığı gruptan başkasına oy vermeye elim gitmezdi. Ona da veriyorum ama albümü çok fazla beğenmediğimi belirteyim. Yalnızca gitar - bas- davulla Ministry albümü yapılmaya çalışılmış gibi ve haliyle olmamış diye düşünüyorum.

Halbuki, yirmi küsur yıl sonra, 2014'te fanlarından topladıkları parayla kaydettikleri "Slaves to the Grave" tam bir şaheserdir. Dinlemeyen varsa kaçırmasın derim.

Rigor Mortis 3
    Sacrifice 0

Oyum Rigor Mortis'e
    Forward To Termination 0
    Rigor Mortis 4

DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All

ARMOROS – Pieces (1988)
    VS
    DEATH ANGEL – The Ultra-Violence (1987)

DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All

Not: Armoros'un youtube'da karışık şekilde parça linkleri paylaşılmış bu yüzden direkt albüm linki verdim, sevmezseniz silebilirsiniz maçı oyladıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 21 Haziran 2015; 21:34:49 >

• Arkadaşlar kusura bakmayın. Bilgisayarım bozuldugu için ve elimdeki telefon internete girmedigi için bir süre boyunca foruma ben giremedim. Bu süre boyunca çok güzel karşılaşmaları kaçırıdm üzüldüm ne yalan söyliyeyim. Şahsen iki albümü de daha önce dinledim death angel sevdigim bir gruptur. Bu albümlerini de severim. Yorgun oldugum için bugün fazla yorum yapamayacağım. Oyum death angel'a gidiyor.

Death Angel:1
    Armoros:0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armoros geçen turda Evildead'i elemişti. Evildead'e oy veren ekiptendim ben de ve hala üzülürüm. O günden beri albümü de indirmiş olduğumdan dolayı birkaç kez dinledim Armoros'un. Evildead'in önünde olduğuna hala inancım yok fakat gün geçtikçe biraz daha sevdim. Diğer tarafta da Death Angel var. Zorlu bir karar alma sürecinde neredeyse yazı tura atacak konuma geldim fakat oyumu Death Angel'dan yana kullanmaya karar verdim bile.

Death Angel: 2
    Armoros: 0

Edit: Death Angel 2 olmuş bile, dalgınlıktan 1 yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 22 Haziran 2015; 1:40:40 >

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • Oylama epey hızlandı, zor yetişiyorum. Çok duyduğum ama hiç dinlemediğim Death Angel grubunun ilk albümünü gün içerisinde parça parça dinledim. Bu şekilde dinlediğim kadarıyla bile "vauv" dedim. 20 yaşlarında bile değillermiş, hatta davulcu 14 yaşındaymış bu albümü kaydettiklerinde. En az çeyrek final görmeli, hatta bana göre kazanmaya bile aday olabilir gibi duruyor. Bir sonraki turda daha bütün ve detaylı dinleyip daha dikkatli analiz etmek istiyorum.

Diğer albüm her eşleşmede gördüğüm old school thrash gruplarından biri gibi duruyor, bana göre hiç şansı yok.

Death Angel 3
    Armoros 0

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 23 Haziran 2015; 0:44:51 >

• Burada da gönül rahatlığı ile Nasty Savage'a veriyorum oyumu.

Nasty Savage: 1
    Megadeth: 0

Seemingly jaded and lost
  • Nasty Savage: 1
    Megadeth: 1

Dinlerken çok sıkıldım, Megadeth karşısında hiç şansı olduğu düşünmüyorum.

Nasty Savage 2
    Megadeth 1

Orijinalden alıntı: bobafett

Indulgence en zevkle baştan sona dinlediğim albümlerden biridir, tek bir monotona bağlanan dakika yok.

Nasty Savage 2
    Megadeth 1

Vallahi öyle ya. Şu turnuvada bu kadar eğlendiren 4-5 albüm daha vardır. Açayım bir daha dinleyeyim boş vaktim varken hazır.

Seemingly jaded and lost
  • Seçim yapmak gerçekten zordu. İki albümde bence gayet başarılı. Ama ufak bir farkla oyum

Indulgence: 2
    Peace sells...But Who's Buying?: 2

Megadeth 4
    Nasty Savage 2

Ehem

Yeni maç birazdan...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 25 Haziran 2015; 0:38:16 >

• ne o ben yokken bayagi hizli gidiyorsunuz, ben mi sizi tutuyordum:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.