Şimdi Ara

Nescafe Gold 200 gr (Termos Bardak HEDİYE) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
16.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

Nasıl Demliyoruz hocam
    Bir de nereden alabiliriz bu dediklerinizi bu konuya yabancıyımda

Gerekli bilgiler
    http://farkbul.net/bilgi-bankasi/29756-french-press-ile-filtre-kahve-nasil-hazirlanir.html#post30960

ben sade kahve içemiyorum ve mutlaka 2 şeker atarım.
    süt veya kahve kreması ekleme şansımız var mı bu kahveye de?

Süt, krema eklerseniz olmaz makine gerekir. Şeker elbette atabilirsiniz. Filtre kahvenin içimi yumuşaktır krema istemez.

herkesin midesi demirden değil..filtre kahveyi içemez..filtre kahve sert içiciler içindir..
    bende kremasız kahve içemem mesela..bu yüzden mecbur çözünebilir kahve içiyorum..tchibo gibi..
    lakin goldunu bile kremasız içemiyorum..sizin bahsettiğiniz kahve çekirdekleri zaten klasik kahve ki..mümkünü yok içemeyiz
    ayrıca katkısız bir krema önerisi olan var mı piyasada katkısız krema kalmamış..ne kadar renklendirici,msg varsa katıyorlar içine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 19 Aralık 2015; 10:08:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Filtr kahveye süt veşeker ekleyebilirsiniz. Benim kardeşim yıllardır öyle içer iki yıldır şeker koymayı bıraktı. Amerikada çoğu yaşlı insan sütlü filtre içer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ustat yanlis anlama da diger dediklerine katilsam da tasarimla ilgili seyi anlamadim

Sicak bir sey dilini yakacaksa ne sekilde tasarim yaparsan yap agizla bulustugunda yine yakar, sogutma sistemi mi taksalardi ? Dilini yakmaz damagini ,orayi yakmazsa yanaginin icini, direk girtlaga gonderiyorsa da orayi yakar

Ben bu dedigini anlamadim kusura kalma

Orijinalden alıntı: jujuuu

Ustat yanlis anlama da diger dediklerine katilsam da tasarimla ilgili seyi anlamadim

Sicak bir sey dilini yakacaksa ne sekilde tasarim yaparsan yap agizla bulustugunda yine yakar, sogutma sistemi mi taksalardi ? Dilini yakmaz damagini ,orayi yakmazsa yanaginin icini, direk girtlaga gonderiyorsa da orayi yakar

Dil yakma olayını termosun ağız kısmındaki metal bölgeden dolayı olsa gerek. Kahve soğumaya başladığı sürede orası ısınıyor halbuki. Bu da negatif yansıyor tabi. Dile temas eden bölge. Ben öyle anladım en azından.

Orijinalden alıntı: bayteorix

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

Nasıl Demliyoruz hocam
    Bir de nereden alabiliriz bu dediklerinizi bu konuya yabancıyımda

Gerekli bilgiler
    http://farkbul.net/bilgi-bankasi/29756-french-press-ile-filtre-kahve-nasil-hazirlanir.html#post30960

ben sade kahve içemiyorum ve mutlaka 2 şeker atarım.
    süt veya kahve kreması ekleme şansımız var mı bu kahveye de?

Süt, krema eklerseniz olmaz makine gerekir. Şeker elbette atabilirsiniz. Filtre kahvenin içimi yumuşaktır krema istemez.

herkesin midesi demirden değil..filtre kahveyi içemez..filtre kahve sert içiciler içindir..
    bende kremasız kahve içemem mesela..bu yüzden mecbur çözünebilir kahve içiyorum..tchibo gibi..
    lakin goldunu bile kremasız içemiyorum..sizin bahsettiğiniz kahve çekirdekleri zaten klasik kahve ki..mümkünü yok içemeyiz
    ayrıca katkısız bir krema önerisi olan var mı piyasada katkısız krema kalmamış..ne kadar renklendirici,msg varsa katıyorlar içine

Kesinlikle yanılıyorsunuz. Filtre kahve mide için son derece rahatlatıcı etkiye sahiptir. Eklediğiniz kahveye göre içimi yumuşatılır. Ben fazla tükettiğim için çay kıvamında içiyorum. Çözünebilir kahveyi benim midem kaldırmıyor, midem yanıyor içince.

Filtre kahve işlenmiş bir üründür ve birçok kimyasal işlemden geçirilir. Filtre kahve ile tamamen doğal kahve çekirdeğini direkt tüketiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Haklısın ben anlatamadım o kısmı.
    Aynı sıcaklıkta aynı miktar ürünü birini kupaya/bardağa diğerini de bahsi geçen termosa koyalım.
    Termostan içerken çok zorlanıyorsun ağız kısmının tasarımından dolayı sanırım ama kupa/bardaktan içerken sorun yok.
    Yine anlatamamış olabilirim ama termosu kullananlar beni anlamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Gold içmeyin ölürsünüz

Kısaca hiç bir küresel markayı kullanmayın derim ülkerde dahil.

Nescafe goldda bi sıkıntı mi var hocam

ele ayağa düştü zaten

Orijinalden alıntı: errorman_cem

yüzlerce avukatı olan kurum iddalara komik bir cevap verdi
    ara o açıklamayı bul istersen,sırf o açıklamadan sonra bıraktım içmeyi ama bu seferde çok fiyat kırdılara
    ele ayağa düştü zaten

Ne önerirsiniz hocam, spordan once mecbur kafein icin iciyorum.Filtre yapma imkanım yok.Nescafe classic yada jacobsda bi sıkıntı var mi

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.