Şimdi Ara

Faturasız hatlarda 'hediye Turbo 6GB' (İzmir, Muğla, Antalya illerine özel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • turkcell'in sitesindeki bilgiye göre:

    - İzmir, Muğla, Antalya illerinde 2 Haziran – 31 Ağustos tarihleri arasında yeni hat alarak veya numarasını taşıyarak Turkcell’e faturasız olarak gelmiş olan bütün müşterilerimzi ücretsiz olarak faydalanabilmektedir.

    - Kampanya kapsamında Yeni Tesis, Mobil Numara Taşıma işlemlerinden biri yapan müşteri, ilgili Turkcell bayisinden kampanya kodunun içinde bulunduğu şifre kartı almaya hak kazanır. Müşterilerin , internet kullanım hakkını kazanması için kartın içindeki kodu ILEOZEL KODNUMARASI yazarak 2222’ye göndermesi gerekmektedir. Orn: ILEOZEL abcdef1 . Kampanya katılım SMS'i ücretsizdir.

    - Her bir telefon numarası, kampanyadan yalnızca 1 defa faydalanabilmektedir. Her bir kod yalnızca 1 defa kullanılabilmektedir. Müşteri numara taşıma ya da yeni aktive ettiği hattından 30 gün içerisinde kodu göndermekle yükümlüdür. Eğer göndermezse kampanya hakkı iptal olur.

    - İlgili faturasız müşterilerimiz Turkcell’e geldikleri anda aylık 1 GB turbo internet kazanırlar. Sonraki 5 ay boyunca, aylık olarak yapacakları en az 20 TL’lik yüklemeleri karşılığında ise birer GB internet hatlarına tanımlanacaktır. Tek seferde en az 20 TL yükleme yapılmayan aylarda kampanyadan faydalanma hakkı devam etmez. Tek seferde 20TL’den daha fazla yükleme yapılan aylarda da müşterinin hattına 1 GB turbo internet tanımlanır. Kampanya 180 gün boyunca geçerlidir.

    - 6 aylık kampanya süresinin tamamında müşterilerimizin "Bir Fiyat, Bizbize, Bizbize Canımın 3ü, tarife Saniye, Bizbize Aramızda, Park" dışındaki tarifelerde bulunmaları gerekmektedir. Bu tarifelere geçen müşterilerimiz kampanyadan faydalanma haklarını kaybederler.

    - 6 ay boyunca hediye edilen 1 GB internet paketinin bitmesi durumunda, SMS ile bilgilendirme yapılır ve sonraki aya kadar ek internet paketi önerilir. Ek internet paketi yoksa müşterilerimiz mevcut tarifelerinden ücretlendirilirler.

    - Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerimizin son 90 gün içinde 1’den fazla numara taşıma işlemi gerçekleştirmemiş olmaları gerekmektedir.

    detaylar için:
    http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/ile-ozel-faturasiz-6-ay-6-gb-internet-kampanyasi?place=campaigns_category#detaylibilgi







  • diğer illerin günahı ney
  • valla ben de anlamadım. faturalilarda da ile göre teklifler var ama daha fazla il var orda. faturasiz icin yaz döneminde çok tercih edilen yerler özellikle seçilmiş sanki tatilcilere internet lazım olur diye düşünülmüş olabilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.