Şimdi Ara

faturalı hat operatör değişikliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 10 senedir Turkcell faturalı hat kullanmaktayım. faturalım son 6 aydır eskiye oranla kabarık gelmeye başladı. 3 operatorlerde işim gereği konuşuyorum. şuan bizbize kampüs tarifesindeyim. 100 mb internet paketimde mevcut. aylık ortalama 70-80 totalde fatura geliyor.faturamın tutarını düşürmek için hattımı transfer yapmak istiyorum fakat sizlere sormak istediğim 2 şey var ?

    1) faturalı hattı diğer operatörlere taşımak istiyorum. hani şu fiks bi ücret verip ay boyunca sınırsız kullanım gibi bir tarifeye geçmek istiyorum. kullanan arkadaşlar bana tavsiyelerinizle yardımcı olurlarsa cok sevinirim.

    2)faturalı hattan diğer operatöre geçtiğimizde tekrar turkcell e dönme gibi bir şansımız varmı ? böyle bir şansımız varsa ne gibi bir prosedür gerekli ?

    ilginize teşekkür edeirm



  • 2. sorunun cevabı evet, herhangi bir bağlılık taahhütünde bulunmadığın sürece, turkcelle geri dönerken sorun yaşamazsın. diğer operatöre son faturanı öder, turkcell kullanmaya devam edersin.

    1. sorun için, vodafonun yeni bir kampanyası var, "memnun kalmazsan paranız iade" diye..

    aşağıdaki tarifelere bak bakalım..

    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/heryone_sinirsiz.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.heryone.sinirsizheryone

    http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/yeni-cep-avantaj.php
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-kapsama-kampanyasi.php




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.