Şimdi Ara

Farm Expert 2016 Yükleme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba , başlıkta yazdığı gibi Farm Expert 2016 oyununu laptopuma kuramadım. Setup dosyasına tıkladıktan sonra kurulum aşamaları geliyor hedef dosya masaüstü kısayol oluşturulsun mu? vs gibi şeyler hızlıca yükleme baslıyor sonra setup programı kendini kapatıyor kayboluyor adeta. Programa tıkladıktan sonra bazen 2-3 saniye sonra kendini kapatıyor bazen de 8-9 saniyede kapatıyor.
    İlk önce güvenlik duvarını kapatıp denedim olmadı. Sonra anti vürüs programı ile güvenlik duvarı kapalı denedim yine olmadı. Birkaç yerde virüslerden kaynaklı olabileceğini okudum virüs taraması yaptım temizlik yaptım denedim yine olmadı virüs taramasından sonra güvenlik namına hersey kapalı iken tekrar yüklemek istedim sonuç aynı oldu. Sıkınıtın nerede olduğu bulamadım oyunu büyük bir hevesle indirdim ancak tadım kaçtı cidden bu durum hakkında yardım edebilir misiniz ??

    Not : Oyun orjinal steam kayıtlı değildir.







  • Sıkıntı oyun dosyalarındadır diyerekten Farming Simulator 2015 i indirdim ondada aynı sıkıntı oldu anlamadım hersey kapalı neden olduğunu bilen bir arkadaş var mı yükleyemiyorum oyunları hevesim iyice kaçtı artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.