Şimdi Ara

Farklı Saha Dolabına Taşınma Talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize merhaba,

    Değişik bir durumla karşılaştım, bunun çözümü olup olmadığı konusunda sizlerin de görüşlerini merak etmekteyim.
    Farklı Saha Dolabına Taşınma Talebi

    Yukarıda görmüş olduğunuz resimde, A yazan yerde ben oturmaktayım. B yazan yerde ise komşum oturmakta. Görüldüğü üzere yapışık müstakil evlerde ikamet etmekteyiz. Türk Telekom'un yaptığı internet dağıtımı planlamasında ise komiklik bulunmakta.

    Farklı Saha Dolabına Taşınma TalebiFarklı Saha Dolabına Taşınma Talebi

    Bu resimde görülen saha dolabından, komşum internet hizmeti almakta olup evimize olan mesafesi 300m civarındadır. Daha yakın bir saha dolabından hizmet almasından ötürü daha yüksek internet hızı alabilmekte ve bana nazaran bağlantı problemi yaşamamaktadır.

    Farklı Saha Dolabına Taşınma TalebiFarklı Saha Dolabına Taşınma Talebi

    Bu resimde ise benim bağlı bulunduğum saha dolabı ve evime olan uzaklığı gözükmektedir. Dün bağlı bulunduğum bölge müdürlüğüne gidip hattımın komşumun bulunduğu saha dolabına nakil edilmesini istedim. Fakat bana bu işlemin gerçekleştirilemeyeceği söylendi. Sizce bunun aslı, astarı var mıdır? İnternet üzerinden çalışmaktayım ve 24Mbit lik dalgalanmalı bir internet hizmeti almaktayım. Komşumun adresinden altyapı sorgulaması yaptığımda 65 Mbit'e kadar hız alabileceğini gördüm. Hattımın nakil edilmesi durumunda, 50Mbit'lik tarifeye de taahhüt vermeye hazırım. Sizce BTK ve Cimer üzerinden de şikayette bulunmam sorunumu çözebilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum.







  • @Leonardo. tvitter üzerinden Türk Telekom yetkililerine ulaş. Sayın Ümit Önal Türk Telekom ceosu ve ilgileniyor şikayetlerle. Cimer btk uğraşma tivitterden Türk Telekom yetkililerine tivit at anında ilgilenirler. Detayları vermeyi unutma resimler güzel anlaşılır ve gayet net
  • Hangi saha dolabına bağlı olduğunuzu nasıl öğrendiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.