Şimdi Ara

Facebook Messenger’da sohbetlere anket ekleme özelliği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook Messenger’da sohbetlere anket ekleme özelliği geldi 
    Yaklaşık iki ay önce 1 milyar kullanıcı sayısına ulaşarak önemli bir kilometre taşını geride bırakmayı başaran Facebook Messenger yeteneklerini arttırmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız gibi yakın zamanda iletileri uçtan uca şifrelemeye başlayan servise ayrıca kendi kendini imha eden süreli mesajlar gelmişti.
     
    Bu kez anket özelliğine kavuşan uygulamada artık arkadaşlarınızın bir konu hakkındaki fikirlerini oylama yöntemiyle alabileceksiniz. Konuşma penceresinin hemen altına eklenen anket simgesine tıkladıktan sonra soruyu ve şıkları girmeniz yeterli. Hangi kullanıcının hangi seçeneğe oy verdiğinin görülebildiği anketler sayesinde uzun süren tartışma içerikli mesajların azaltılması hedefleniyor.
     
    Diğer taraftan para gönderme fonksiyonunu yenileyen Facebook’ta artık sohbet sırasında "para" kelimesi geçtiğinde ekranda otomatik olarak "Para gönder" butonu beliriyor. Örneğin arkadaşınıza "200 TL para göndereceğim." yazdığınız takdirde uygulama devreye girerek anında para transferi yapmanızı mümkün hale getirecek. Kademeli olarak hayata geçirilen yeniliklerin kısa süre içerisinde tüm kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor.
     







  • Buna getireceğine Whatsapp'a getireydi iyiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android tarafında bununla ilgili henüz bir güncelleme yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messengerı ayarlardan çevrimdışı yapsanız da sizi telefonunuz internete bağlıyken facebookta karşı tarafa sürekli online gösteriyor, en basit özelliği çalışmazken neden kullanayım ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook uygulamasıyla birlikte çok şarj harcıyor ve yüksek bağlantı kalitesi istiyor videolu ve sesli aramalarda o yüzden ikisini de uzun süredir kullanmıyorum. telefonuma dahi kurmuyorum.

  • İyi oldu bu ama uygulama cidden çöp ramı sömürüyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi hos ozellik getiriyorlar ama bazilari asiri gereksiz ve telefondan harcadigi ram miktari yukseliyor. Umarim whatsapp'da eklenen yeni ozellikler yuzunden uygulama acilis hizi vs etkilenmez.

  • gereksiz bi program browserdan griyorsun zaten face e programa gerek yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.