Şimdi Ara

Extreme parfümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş bazı parfümler vardır koklandıgında iskeletiniz ters döner bu ne yaa dediğimiz ağır parfümler bir çok kişinin sevmediği ve bazı kişilerin vazgeçemediği parfüm kokuları sönmek bilmeyen farkedilirliği saldırgan ve uç yapısı yüksek kalıcı lık parfümleri kastediyorum. Ulaşılabilir olması ve fazla özel olmaması gerekmektedir mesela amouage gold man amouage interlude yls kouros Kenzo Jungle ( erkek ve bayan ) Tom Ford black orchid & Sahara. Serge lutens Borneo gibi bir çok örnek verebilirsiniz bu kokuları bazıları test ettim bazılarını sadece yorumlarını okudum en kısa zamanda da diğerlerini test edicem .parfüm konusunda yorumlarıyla yardımcı olacak arkadaşlar bu konuda goruslerini almak istiyorum bu tür nükleer Serpinti gibi parfümleri severim kısa zamanda icindede edinicem inşallah
     Extreme parfümler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • amouage ve montale in hemen hemen tüm kokuları bu tarzdadır. bunun yanında serge lutens ler de listeye eklenebilir. özellikle amouage jubilation, serge lutens chergui, montale red oud olabilir. nasomatto black afgano da yıkıcı bir kokudur. tuscan leader, tobacco vanille ve noir de noir ise tom ford un yıkıcıları.

    bunların yanında designer tayfadan costume national homme ve chanel egoiste başı çekerler. aslında başı çeken black orchid de, onu siz yazmışsınız, o yüzden onu katmıyorum.
  • diRTyTRick D kullanıcısına yanıt
    güzel öneri tsk ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.