Şimdi Ara

External Dvd Writer - Samsung SE S204 S / N nasildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar external bir dvd writer almayi dusunuyorum samsung un SE S 204 N modelini gordum begendim ama bunun birde S modeli varmis ama bunu bulamadim nerede satildigini... iki modelin tek farki S modelinde tek tusla video kayit yapabilmesi.. aslina bakarsaniz benim icin cok gerekli bir ozellik degil.. ama bu iki model arasinda fiyat farki cok yoksa tabiiki S modelini alirim.. benim dusuncem bu iki model tabi sizinde external tavsiyelerinizi bekliyorum... bu iki modelden birini kullanan arkadaslarinda yorumlarini bekliyorum.. forumda bi kac yerde gordum samsung F serisi diye ama bunlar o seriden mi degilmi bilemiyorum...

    birde aklima gelmisken firewire baglantili external dvd writer varmi acaba?

    (konuyu diger harici bilesenler bolumune actim ama orada kimseden cevap alamadim yanlis bolume actigimi dusunerek buraya yeniden aciyorum... )



  • tekrardan merhabalar arkadaslar sanirim kimse samsung un bu dvd writer ini kullanmiyor ya da bilgisi yok...external dvd writer kullananda yok sanirim... en azindan samsung un bu modelini internal olarak kullanan varsa writer la ilgili bi bilgi verse iyi olur...
    tesekkurler...
  • Ben de aynı konuya cevap arıyorum. Harici bir dvd-rw almam gerekiyor ama USB'den bağladığımda hız konusunda problem yaşar mıyım. Laptop ile kullanacağım, Laptopa dvd-rw almak ile harici almak neredeyse aynı fiyata mal oluyor, karar veremedim..
  • Geç cevap olacak biraz ama.

    Bu ürünü ben 1 senedir laptopumda kullanıyorum. Sorunsuz ve kesinlikle tavsiye ederim. Yazma hızı USB den bile bağlı olmasına rağmen fena değil.
  • örneğin kaç hızında yzıyor? ben de almayı düşünüyorum da
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sirkumsali

    örneğin kaç hızında yzıyor? ben de almayı düşünüyorum da


    20x hızına kadar yazıyor. Şuanda 22x olanı çıktı. Ben laptopta kullanıyorum. Benim USB ler biraz yavaş çalıştığı için 4,37 gb lik bir isoyu ortalama 15 dk. da yazıyor. Normalde 7-10 dk. da yazar.
  • örneğin HP Pavilion DV6650ET laptopta kaç hızında yazar?8x de yazar mı? ona göre alacam da? peki bu samsungu nerden bulurum? NEC Harici DVDWriter nasıl?onu önerir misiniz?
  • En son desteklediği hıza kadar yazar. Tabi kullandığın medyanında bu hızı desteklemesi lazım. Ayrıca hızlı yazdırmayı tavsiye etmem. Vatan bilgisayarda satılıyor. NEC kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Sürekli yazdırma ihtiyacı duyuyorsan ve laptopu sürekli taşıyorsan dahili dvd-rw almak daha mantıklı.
  • ya işte bir tane almak istiyorum ama tereddütlüyüm hangisin alsam diye.samsunug önerir misiniz peki?
  • Sonuçta tavsiye ederim. Ben kullanıyorum 10 numara dvd-rw bence.
  • çok teşekkürler.şuan arıyorum mağazalardan :) bulursam alacağım inş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bhdrctr

    merhaba arkadaslar external bir dvd writer almayi dusunuyorum samsung un SE S 204 N modelini gordum begendim ama bunun birde S modeli varmis ama bunu bulamadim nerede satildigini... iki modelin tek farki S modelinde tek tusla video kayit yapabilmesi.. aslina bakarsaniz benim icin cok gerekli bir ozellik degil.. ama bu iki model arasinda fiyat farki cok yoksa tabiiki S modelini alirim.. benim dusuncem bu iki model tabi sizinde external tavsiyelerinizi bekliyorum... bu iki modelden birini kullanan arkadaslarinda yorumlarini bekliyorum.. forumda bi kac yerde gordum samsung F serisi diye ama bunlar o seriden mi degilmi bilemiyorum...

    birde aklima gelmisken firewire baglantili external dvd writer varmi acaba?

    (konuyu diger harici bilesenler bolumune actim ama orada kimseden cevap alamadim yanlis bolume actigimi dusunerek buraya yeniden aciyorum... )


    2 model arasında bir çok fark var bence,netten araştırdığım kadarıyla.S modeli daha büyük ve 20x hızına kadar çıkabiliyor. N modeli ise Slim heralde.ben öyle buldum netten.

    ExECaLiBuR

    kardeş sen hangisini kullandın bunlardan?




  • @sirkumsali

    Bendeki SE S204N modeli. Boyutları S modeli ile aynı. İkisininde boyutları: 23cmx16cmx5cm. Slim değil. S modelinin tek artısı Direkt DVD kaydı yapabilmesi. Yani DVD Recorder görevi görüyor. Fiyatını bilmiyorum. Ürünün incelemesini merak ediyorsan buraya bakabilirsin.
  • bu ürünü bulamadım bir yerde.peki bir tane dahili alsam onu kutuya koyup kullansam ne zararı olur?
  • Bende almadan önce öyle düşündüm fakat daha sonra sağlam olsun diye hazır olan harici yazıcılara karar kıldım. LG ve Philips'inde buna benzer modelleri var ama nasıldır bilemiyorum.
  • ya ben bulamadım bu modeli hiç bir yerde? Vatan bilgisayarda bile yok.nerden alabilirim ki?
  • Bende alırken bağayı aramıştım. Aldıktan sonra vatanda 3-5 tane gördüm. Şimdi tekrar baktımda hakketten yok. Bırak Samsung'u diğer markaların 5.25" harici yazıcıları bile neredeyse kalmamış. HB'de Samsung'un slim versiyonu var. Birde Stormax diye bir markanın. İncele istersen.

    http://www.hepsiburada.com/samsung-se-s084b-slim-harici-dvd-yazici/productDetails.aspx?categoryid=17&productid=bd93611




  • evet ona baktım da beni aştı fiyatı yaa :)
  • arkadaslar bende de netbook var aslında dvd yazdırmak için değil de makinanın optik okuycusu olsun idye ugrasıyorum ama cok pahalılar en uygun bunu buldum daha ucuzu var mı sipariş verceğim de ?
  • ben ne alacağıma karar veremedim.yukardaki samsung yok hiç bir yerde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.