Şimdi Ara

Etnik Esintiler nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Etnik Esintiler nedir?

    Otantik ve Bohem giyim alanında öncü olan etnik esintiler sizleri otantik tarzın şıklığı ile buluşturuyor. Etnik kesimlerden ilham alınan özel olarak tasarlanan bohem tarz elbiseler ile tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Son zamanların trend modası bohem ve otantik tarz günden güne popüleritesini arttırmaya devam ediyor. Bilirsiniz giyim insanın ruhunu dışa yansıtma şeklidir. Rahat ve özgür yaşamayı sevenler bohem tarza ayak uydurabilir. Geçmişten günümüze uyarlanan ve her dönem kendini geliştiren en şık etnik elbise modellerini Etnik Esintiler de rahatlıkla bulabilirsiniz. %100 el işi ve pamuktan imal edilen ürünler özel dokumadır ve uzun yıllar rahatlıkla giyinebilir. Genişleme yapmaz ve tene yapışmaz. Günlük hayatta giyimi kolaydır. Birçok ironik haki, nar, taş ve antrasit rengi tasarımlar arasında bulabilirsiniz. Sonbahar kış sezonuna uygun en şık otantik elbise modellerini burada bulabilir uygun fiyat ve avantajlarla satın alabilirsiniz.

    Dünyanın her yanına dağıtımı yapılan dokunmuş kumaş ve doğal elyaftan üretilen ürünler tamamen el işidir. Yeni sezon ürünlerinde kullanılan birçok özel dizayn elbiselere canlılık katmaktadır. Viskon, etnik etek, kışlık elbise modelleri, kaban, otantik şalvar, bohem gömlek modellerine kadar birçok eşsiz tasarıma buradan ulaşabilir kapıda ödeme imkanı ve eft yoluyla sipariş vererek satın alabilirsiniz.

    Etnik Esintiler nedir?


    Etnik ne demek?

    Etnik kısaca bir topluluk veya ırk olarak bahsedebiliriz. Kültürlerine bağlı olan insanların ortak dinden, bulundukları coğrafyadan şekillenerek ortaya çıkan nesilden nesile aktarılan özgün davranış ve yaşam biçimidir. Dine ve diline hakim nesil etnik köklerine bağlı yaşar. Etnik kelimesi bir ırkı ve geçmiş kökleri temsil eder. Etnik ne demek? sorusunu da bir nevi öğrenmiş oluyoruz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.