Şimdi Ara

Etiyopya’da bir günde 350 milyon ağaç dikildiği belirtiliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aslında ülke olarak bir gün belirleyip ağaçsız bölgelere ağaç dikmeliyiz bunu bir görev olarak edinmek lazım.Dünyaya çok zarar veriyoruz ve geri dönüşü olmayacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zdniz

    2013 de bir yerde çalışıyorum dagın başı devlet agaçlandırma yapıyor böle minik kepçeler peyzaj çalışması falan dikilen ayaçlar için damla sulama dünyanın masrafını yaptılar dag için sonra işde sulamasını itfaiyeye verdiler biz orda çalışırken itfaiye kamyonu geliyordu tepede su tankeri var onu doldurup yeni dikiilen fidanlar için damla sulama vasıtasıyla sulama yapılaçak her gün itfaiye kamyonu boş geliyor tepede bekleyip bekleyip gidiyordu birgün sorduk niye su getirmiyosun diye su dolu olunca kamyon çıkmıyor dedi dikmiş oldukları dünyanın masrafını yaptıkları TÜM AGAÇLAR KURUDU anlatım bozuklugu için kusura bakmayın.
    Aisjhdhdjsksjs

    Ayni sovyetlerdeki gibi orda da millet calismamak icin bin bir cesit numara cevirirdi

    Devlet isi olunca garanti olunca ve insanlar cahil ve ahlaksiz olunca bunlar kaçınılmaz

    Türkiyede vakiflasma ve sivil toplum cok zayif en büyük sorun da bu aslinda ulkeye para getirecek buyuk sirketler yok ulkeye yarar saglayacak guzel vakiflar yok yok oglu yok devlet kendi basina verimli calisamaz ki bu her devirde böyle olmuştur hele hele suanda yani zirveye oynuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçen kanadalıların bu ülkede altın çıkarma çalışmalarına denk geldim. Onca güzelim ağaç dolu yerler cehennem yaşıyor gibi. Bu mevzunun önemini sıkıntıya düştüğümüzde mi anlayıp konu hakkında icraata geçicez. Bazı şeyleri anlamak için illa kaybetmek mi gerek.s

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O değil de bir yere gereğinden fazla ağaç dikersek zararı olur mu ? Mesela bizim iç anadoluyu ağaçla doldursak iklim bundan nasıl etkilenir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimkiler'de ağaç yada doğal alan görünce analarına küfredilmiş gibi bakıyorlar.
  • 350 Milyon bana pek mümkün gelmedi. Rakam yanlış yazılmıştır.
    Günde 86.400 saniye var. 1 saniyede 4050 ağaç dikilmesi gerekir. Üstelik hiç aralık vermeden, 24 saat boyunca. Bu rakam, saçmalıktan başka bir şey değil.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.