Şimdi Ara

Eskişehir Tıp vs. Uludağ Tıp vs. Sağlık Bilimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Eskişehir Tıp vs. Uludağ Tıp vs. Sağlık Bilimleri


(En Son Oy Tarihi: 11.8.2021)
Giriş
Mesaj
  • mf3 sıralamam 6463. Bursa'da yaşıyorum çevremdeki herkes bu üniler hakkında farklı yorumlar yapıyor. Uludağ ın intörnlüğü iyi, eskişehir rahat güzel iyi öğrenci şehri,sağlık bilimleri yaz istanbul işte ne güzel vs...
    Bursa'da kalmak istemiyorum hem sosyal becerilerimi daha iyi geliştirebileceğimi düşündüğümden hem de baskıcı bi aileye sahip olduğumdan dolayı yeterince özgür olamayacağımın farkında olduğumdan. Birçok kişiyle konuştum bu tercih meselesini bu forumda da pek çok konuya denk geldim ama bir de dh ahalisine bizzat kendim danışmak istedim. Evet beyler ne diyorsunuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkyasa16 -- 24 Temmuz 2017; 18:56:30 >



  • Sağlık bilimleri tıp Ankara'da değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdfasdf1 kullanıcısına yanıt
    istanbul'da gata fln da var yine sağlık bilimleri bünyesinde ama benim bahsettiğim istanbul anadolu yakasında olanı
  • antalya>eses>uludağ. sağlık bilimlerini bilmediğim için yorumda bulunmayacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınızı bekliyorum
  • Uludağ köklü bir üniversite,ailenle yaşamak tıp öğreniminde çok katkı sağlıyor.ama illaki ailenden uzakta okumak istiyorsan öğrenci şehri olan Eskişehir i tercih etmeni öneririm.çünkü Osmangazi üniversitesi de aynı Uludağ gibi köklü bir üniversite.İstanbulda yaşamak öğrenci açısından çok zorlu,her masrafı en az iki ile çarpmak gerekir(barınma,yeme,içme vs.)Sağlık Bilimleri Tıp fakültesi 1 yıllık bir üniversite,akademisyenleri çok yeni...tıp fakültesinde eğitim öğretim düzenini sağlamak öyle 1-2 yılda olmuyor,çok zorluklar olacağını düşümüyorum,yarının ne olacağı belli olmayan bir üniversite gibi geliyor bana..ben olsam senin sıralamanla yeni kurulmuş bir tıp falkültesi tercih etmezdim.
  • sağlık bilimleri hiç yazma uludağ yaz direk yada eskişehir
  • annemler hep eskişehire gitme pişman olursun tarzı şeyler söylüyor uludağla arasında devasa fark yok diye biliyorum sizce uludağ yerine eskişehiri yazarsam pişman olacağım şeyler varsa nelerdir?
  • Hemen bu konuyu kapatıyorsun, tercih listenden uludagi cikariyorsun, eskisehir saglik bilimlerinden istedigini uste yaziyosun. Universite sadece lisans egitiminin verildigi yer degildir insanlar hayati universitede ogrenir. Tabi diyosan ben universite degil lise okumak istiyorum, ders cikisi metroyla eve gelip sabah metroyla okula gitmek istiyorum her isimi annem cozsun yabancilarla ve kizlarla konusmama gerek kalmasin zamani gelince de ailem bana bir HATÇE bulsun, sosyal becerilerim zayif kalsin sadece duz doktor olayim orasini bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne tür bir üniversite dönemi geçirmek istiyorsun ona da bağlı,sadece tüm üniversite hayatım okuyarak geçsin diyorsan kendi şehrin ama biraz da hayatı tadayım diyorsan farklı şehir.
  • uludağ veya sağlık bilimleri seçersen HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.