Şimdi Ara

Eski sevgilimi ssevmedigim halde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kizi her yerde takip ediyorum kafayi yiyecek durumdayim artik ne yapsam bilmiyorum beni birakip degisik bi adama gitti (cok yakisikli sayilmam ama benden tipsiz gittigi adam. ) gerçekten buyuk bir boslukta hissediyorum kendimi 3 yilimi caldi gitti 3 kez intihara kalkistim tekrar vazgectim iliskimizin ustunden 3 ay gecti ama hala ayniyim nereye baksam onu goruyorum unutmak icin ne yapmam lazim



  • Bozkurt adam terkedip giden kızın arkasından ahh vahh edip, intihara kalkışmaz. Bozkurtluk kullanıcı adına bozkurt yazmakla olmuyor maalesef önce bunu öğrenmelisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 21 Mayıs 2015; 3:21:02 >
  • Yav ne saçmalıyorsun sen saat 3.30'da sports tv'de Cleveland - Atlanta maçı var aç izle keyfin yerine gelsin Playoff maçları zevkli geçiyor.
  • Yapabileceğin hiçbir şey yok. Evre bunlar, birer birer hepsini yaşayacaksın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanımcı123

    Bozkurt adam terkedip giden kızın arkasından ahh vahh edip, intihara kalkışmaz. Bozkurtluk kullanıcı adına bozkurt yazmakla olmuyor maalesef önce bunu öğrenmelisin.

    Bozkurt olmak her zaman dik olmaktir bize boyle ogrettiler uzulme felan demediler bozkurtlar deli dolu yasarlar hayatlarini...Ben duygularimi ekstrem yasarim bu kimseyi ilgilendirmez. (edit:konuyu derdimi paylasmak icin actim )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.