Şimdi Ara

Erkek tipi dökülmeler için Zigavus şampuan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben saç dökülmesi ve saçımda yağlanma problemleri yaşıyorum. Bioxcin siyah sarımsaklı şampuan veya zigavus yağlı saçlar için geliştirilen şampuanları kullanan var mı? N11'de kupon tanımlanmıştı. Kuponla indirimliolarak almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz?
    Edit: Zigavus yağlı saçlar için üç al iki öde ürününü Amazon'dan sipariş ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambitious_man -- 20 Mayıs 2020; 0:0:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit eklendi

• Ben iki hafta kullandım ve gözle görülür bir değişiklik görmesem de yağlanma ve dökülmenin kısmen yavaşladığını hissettim. Daha önce bu ürünü kullanan oldu mu? Erkek tipi dökülmelere nasıl geliyor?

• www.mediflorafarm.com
    Normal/Yağlı Saçlar İçin Katı Şampuan (Konsantre)
    https://www.mediflorafarm.com/alisveris-sac_bakimi-sampuan-_normalyagli_saclar_icin_kati_sampuan_konsantre-20.html

İhtiyacınız olan ürün bu. Katı şampuanlara geçin artık. bioxin ve zigavus denemiş biri olarak bu yorumu yapıyorum.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    sabun sampuan olmus yesıl sabun en ıyısı yahu :))
  • Selamlar.
    Şampuanı 4,5 aydır kullanıyorum. Dökülmelerim eskisine oranla gözle görülür bir şekilde yavaşladı ancak tamamen durduğunu söyleyemem. Kullandığım birçok ürüne göre Zigavus Forte şampuandan memnun kaldım. Zigavus'un bitkisel kür ampülünü de kullanmaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambitious_man -- 20 Eylül 2020; 2:54:14 >
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Ben Zigavus'tan memnun kaldım. Bir süre şampuanı değiştirmeyi düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.