Şimdi Ara

Erasmus için polonyada ıngilizce eğitim veren üniversiteler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyigünler,

    psikoloji bölümünde okuyorum. Erasmus programıyla Polonya'ya gitmek istiyorum. Bölümümün polonyada anlaşmalı olduğu üniversite yok. İngilizce eğitim veren bildiğiniz üniversite var mı? Erasmus koordinatörü bana isim ver ben de onlarla yazışayım dedi.

    Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Niyet mektubu alabilirsen okul ve dış ilişkiler koordinatörlüğü iletişime geçip , senin için kontenjan oluşturabilirler. Biraz uğraman gerekiyor sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be Happy

    Niyet mektubu alabilirsen okul ve dış ilişkiler koordinatörlüğü iletişime geçip , senin için kontenjan oluşturabilirler. Biraz uğraman gerekiyor sadece.

    Valla kardeş ne nedir ne değildir bi fikrim yok. Niyet mektubu nedir onu da bilmiyorum. Açıklarmısın süreci ve kavramları?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben bu niyet mektubu olayını staj hareketliliği için söyledim , ben bu sene olmayan ingilizcemle böyle bir şey düşünüyorum ve biraz araştırdım.. Okulun anlaşması olmayan bir ülkeye ve okula gitmek istersen , öncelikle gideceğin okulun dış ilişkilerine mail bombardımanı yapıyorsun akabinde , kendin okulunda ki dış ilişkilere uğruyorsun. Ve bu iş oluyor. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.