Şimdi Ara

EnglishCentral.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye de Turkce olarak faaliyet göstermeye başlamış online eğitim sitesi. (www.englishcentral.com )
    Biz şirket olarak üye olduk şu ana kadar memnunuz. Her kullanıcı kendi seviyesini belirleyip kullanabiliyor ayrıca bir kişi admin olup diğer kullanıcıların gelişimini takip edebiliyor. İngilizce seviyesini geliştirmek isteyen şirketler için ideal.Daha geniş yorumlarımı kullandıkça yazarım.
    Ayrıca ücretsiz özellikleri de oldukça fazla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgecc -- 9 Aralık 2011; 20:49:09 >



  • bana pek olası gelmiyor online eğitim. öğrenecek olsam internetten ingilizce ile ilgili 100'lerce kaynak 10'larca eğitim programı var. Bir yerden başlıyorum devamı gelmiyor motivasyon düşüyor. Yine klasik sınıf ortamı bence en iyisi. İşinde profosyenel hocalarla sınıf içinde konuşmaya yönelik olan kurslar daha faydalıdır.
  • Online eğitim ve klasik sınıf düzeni eğitim arasındaki seçimi belirleyen en önemli etken bence kısıtlar , vakit ya da bütçe kısıntısı olan birisi için online eğitimin avantajları yadsınamaz , kurslara ve dershanalere kıyasla çok daha ucuz bir eğitim alınabilir , vakit kaybı en alt düzeyde olur , haftada 2 gün bir İngilizce kursuna gitmek şehirde yaşayan birinin ulaşım süreleri ile birlikte günlük en az 4 , 5 saatini alacaktır , ulaşım ücretleri ise kurs ücretine ek bir mailyet kalemi oluşturacaktır.Çalışan veya okuyan birisi için ciddi zaman ve para kaybı olabilir , bizim sistemimiz amacı sizin bahsettiğiniz motivasyon kaybını ve devamsızlığı en alt düzeye indirmek , youtube , guitarhero ve rosetta stone'u aynı platformda birleştiren bir sistem ortaya çıkarmaktır.Eğlenceli vakit geçirtirken, aynı zamanda dilin temeli olan konuşma , dinleme ve kelime haznesi yeteneklerinizi geliştiren , dünyaca ünlü dil bilimciler tarafından yapılmış araştırmalarla ortaya çıkmış ve dinamik olarak gelişim gösteren bir sistemdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagancih -- 13 Aralık 2011; 9:35:29 >




  • kagancih ipadden de sistemi kullanmak mümkün olacak mı ?
  • ipad versiyonu için çalışmalar sürmekte, kısa bir süre sonunda ipad uyumlu versiyonu kullanımda olacak
  • teşekkürler gerçekten faydalı bir site
  • Zaten üyeyim, çok kullanışlı bir site. Bilhassa speaking ve listening için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 8 Mayıs 2012; 12:15:31 >
  • İngilizce öğrenen birçok kişi için en büyük sıkıntılar telaffuz, konuşma ve yeni kelime öğrenmedir, bu site ile bunların hepsini sistematik bir şekilde geliştirebilirsiniz deneyin derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.