Şimdi Ara

Endüstri Meslek Lisesi Staj

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben endüstri meslek lisesi bilgisayar bölümünde son sınıfta okumaktayım. İlk dönem stajım bitmek üzere ve ben staj yerimden memnun değilim. Bu hafta hocamla görüştüm açık lise olduğum için okulda staj yapamayacağımı söyledi. Nedenini sorduğumda sadece okulla alakalı olmadığını, MEBle birlikte açık lise öğrencilerini devlet kurumlarında staj yapamayacakları kararına vardıklarını söyledi. Durum böyle olunca iş yerleride stajyerlere para vermiyor, sabah 9 akşam 7 saatleri arasında çalıştırıyor haftada 3 gün.Durumun gerçekten böyle olup olmadığını merak ediyorum.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Cogu normal ogrenciye bile staj yeri bulamiyorlar endustride oyle bir seyin olma ihtimali yuksek yani. Para olayi is yeri sahibinin vicdanina kalmis olay begenmezsen cik diyor ona yapabilecek bir seyin yok normalde asgari ucretin 1/3 oraninda maas verilmesi zorunlu ama ozelde pek kaale alan yok bu durumu. Koordinator hocana anlatican durumu yada bolum sefine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Staj için okulu ayarladım yerim hazır, koordinatör hoca sorun çıkarıyor. Sene başındada hocalar biz geliriz kontrole sorun olmaz demişti ama okul bulalamıştım. Şimdi tam tersi bir durum çıktı ortaya. Hocalarmı uğraşmak istemiyor anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.