Şimdi Ara

En güçlü APU modeli Computex 2018 fuarında geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Benim kafamı karıştıran



    Vega 20 4 gb





    Vega 28 neden 2 Gb ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Benim kafamı karıştıran



    Vega 20 4 gb





    Vega 28 neden 2 Gb ?
    Maliyetten kısmak için olabilir hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Bir de o var.

    İnsanları iki arada bir derede bırakmaya bayılıyorlar.

    Ama üstteki arkadaşın da dediği gibi maliyetten kısmak için yapmışlardır.
  • açıklamada Intel Core i7-8809G den oldukça ilerde diyor https://www.notebookcheck.net/Intel-Hades-Canyon-NUC8i7HVK-i7-8809G-Radeon-RX-Vega-M-GH-Mini-PC-Review.290800.0.html adresinde ise intel Core i7-8809G nin değerlendirmesi mevcut

    ingilizcesi iyi olan bir arkadaş şu metni çevirebilir mi acaba ? 1060'a yakın performans diyor galiba ki bu da amd apu'nun 1060 ayarında olduğu anlamına geliyor söz konusu metin bu
    "Gaming Performance - More like a GTX 1050 Ti
    Raw power means little if it doesn't translate well to gaming. Our experience with AMD Fusion-based laptops and mobile Ryzen 5 Vega GPUs in the past have been less than stellar because of driver and software issues. Thus, we're quite surprised to find that all tested games launched successfully and without any issues like one would expect from any gaming laptop. Intel's claim of "day zero" compatibility with current titles is looking very promising so far.

    Actual gaming performance sits slightly below the GTX 1060 Max-Q even though 3DMark benchmarks rank the Vega GPU slightly higher. Rise of the Tomb Raider and Bioshock Infinite may run about 10 percent and 20 percent slower, respectively, than on a GTX 1060 Max-Q laptop set to maximum 1080p settings. Attaining the locked 1080p60 experience that many mainstream gamers are aiming for will require dialing down more graphical embellishments than a full-fledged GTX 1060 system. Gamers sporting the GTX 1050 Ti will have a very good idea of the real-world gaming capabilities of the Hades Canyon NUC."





  • baysan240 kullanıcısına yanıt
    Biri 24, diğeriyse 28 CU. Bırak şu intel çöpüyle kıyaslamayı.
    Ben de yakında bunlardan birine geçeceğim umarım. Yanan GDDR5 devrini kapatmayı dört gözle bekliyorum. Daha dün 6870 yandı. Ver elini HBM2!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

    Biri 24, diğeriyse 28 CU. Bırak şu intel çöpüyle kıyaslamayı.
    Ben de yakında bunlardan birine geçeceğim umarım. Yanan GDDR5 devrini kapatmayı dört gözle bekliyorum. Daha dün 6870 yandı. Ver elini HBM2!
    amd apu'nun yaklaşık performans değerlendirmesini bulmak için metninin tam türkçesini merak ettim, bende apu'lu tv arkasına slim kasa düşünüyorum intelle kıyaslamayı intelin performans verileri belli olduğu ve açıkça intelden hızlı olduğu yazıldığı için sordum yoksa ne işim olur intelle




  • quote:

    Orijinalden alıntı: The white warrior

    Maliyetten kısmak için olabilir hocam

    Alıntıları Göster
    maliyetten kısmaktan ziyade full hd çözünürlükte iyi oynatması ama 2k ve üzeri çözünürlüklerde darboğaz yapması için, yüksek çözünürlük isteyenler harici ekran kartı alsın diye ben razıyım yeterki böyle çıksın anakart üreticileri ve oyun üreticileri o 2 gb ram'i destekleyecek bir çözüm üretirler. ben ilerde oyun konsullarında da bu tarz çözümler olacağını ve oyun üreticilerinin bu donanım tiplendirmesine göre oyun yazacağını düşünüyorum.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.